106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    hát én anno a pilotot alig bírtam végigszenvedni :) abba is hagytam :)
    de hát kinek mi, ugye :)
  • precision
    The Ghost Writer

Csak annyit tudtam róla, hogy az ifjú Obi Wan és James Bond a két főszereplő, valamint, hogy csavaros a sztori. Így hát "kikölcsönöztem" és megnéztem.

Csavar volt benne valóban, de nem olyanok amikre ne lehetett volna rájönni a film felénél/háromnegyedénél. Kissé vontatott, de nem annyira unalmas.

Annyira nem rossz film. A legutolsó jelenet miatt (amire tényleg nem számítottam) kap egy hetest.

7/10
  • Tyler1
    akk nem érted a lényegét, gondolom a 300 sem tetszett.
  • Blasta
    Az a literszámra odarenderelt CGI vér + habszivacs módjára levágható végtagok számomra nevetségessé tették az amúgy egész komoly sorozatot.

Azért az új szezont is megnézem, de számomra nagyon messze van a tökéletestől.
  • Kmarha
    Gyógyegér vacsorára

Ez egy érdekes film volt. Direkt használom az érdekes szót és direkt nem fogom pontozni, mert igazából nem tudom eldönteni, hogy ez szörnyű volt vagy remek. Pontosabban fogalmazva, ez egyszerre volt mindkettő.

A többi jelzőm is ilyen. Ez egy film, ami egyszerre vicces és idegesítő, érdekes és unalmas, röhejes és komoly. Miközben nézem, egyszer ki akarom kapcsolni, máskor meg visszatekerem egy picit újra nézni. Steve Carelltől és az agyatlan forgatókönyv írok garmadájától mondjuk pont ilyent kellett kapnom.

Beteg.
  • Martin Rome
    Megneztem en is, tenyleg az egyik legjobb resz volt, kivancsi leszek a folytatasra. Megfelelo aranyu ver es csaj, erdetibe neha ezeket hianyoltam, remelem osszes resz ilyen jo lesz :D
  • tigeroo

ígyvan :)
  • Tyler1
    leghibátlanabb sorozat ami létezik a Földön/10
  • Gurren
    az első sorozat végén triplán elélveztem, annyira ószom volt. új részt most töltöm :3
  • Dean Winchester
    váó , lehet egyszer nekilátok majd ennek is
  • daver88
    Stone

A szereposztás alapján sokkal-sokkal jobb filmnek gondoltam, de sajnos csalódtam. A rengeteg vallásos idézet, ami a filmet végigkíséri, nekem kicsit sok volt, nem bírtam feldolgozni összességében. Lehet, hogy egy "vallásosabb" érzelműbb ember jobban megérti a filmet, mint én.

nálam 5/10
  • Hegi90
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell bírni, nekem is megvolt már tegnap, csak hajnalban már nem akartam megnézni (akkor lett vón időm), mondom ehhez kipihentnek kell lenni! :D
  • tigeroo
    ááááá ez már fizikai fájdalom nem bírom ki!!
  • SötétBarom
    JUPITER'S COCK!!!!/10
  • Sir Quno Jedi
    Spartacus Gods of the Arena (bevezető rész)

Beszabehu! Az első sorozat végét olyan magas lángra srófolták, hogy elképzelni sem tudtuk hova van már innen felfelé. Nos megmutatták basszus. Asszem új stílust alkottak a srácok... Mikor már azt hiszed túl vagy a csúcsponton, akkor az utolsó nem egész 5 percben rátromfolnak TRIPLÁN!!!

Kész vagyok!

Akinek nem tetszett az első sorozat, az ezt se nézze, akinek igen, az vegyen magára dupla pelust előtte, dőljön hátra és nyissa tágra a szemeit!

értékelni nem lehet, mert nincs is mihez viszonyítani/10
  • Martin Rome
    Nalam is most volt musoron a Scott Pilgrim vs. the world

Az egyik legjobb kepregeny adaptacio amit lattam, mondjuk nem az a mainstream film, szal érteni miért bukott akkorát, de sajnálom mert mindenkép nézős. A csaj hajszíne pedig nalam egy kulon pluszpont.
    8/10
  • luckyboi
    Scott Pilgrim vs. the world

Ez egy nagyon jó képregényadaptáció , annak minden stíluselemével felvértezve, nagyon szórakoztató és aranyos, a zenék is elég jóra sikerültek.

10/9

Brazil

Nem tudom szavakba önteni mit láttam, de nehéz volt megemészteni, mai fejjel már nagyon nehéz elképzelni ezt a rewtró-utópiát, habár bármilyen szürreálisra is sikerült, néhol kísértetiesen hasonlított napjaink elnyomó és szabályozott világára.

10/8

Yip Man

Nagyon izgalmas kung-fu film, a legendáról, Bruce-Lee mesteréről és a Kínai-Japán helyzetek kiéleződéséről a harcművészetek szemüvegén keresztül.

10/9

Knocked up

Aranyos vígjáték,nagyon bírom Seth Rogen-t, fiatal pároknak ajánlom ( mármint a filmet ) , poén, hogy mi is gyereket várunk. :)

10/8
  • Tyler1
    Az utolsó éjjel

Nagyon jó film, bár igazából eseménytelen az egész mégis lekötött 2 órára, ritka az ilyen. Brutál alakítás Edward Nortontól, de ez majdnem mindenkiről elmondható, jók a zenék, és a párbeszédek, fantasztikus a rendezés. Alföldi szinkronja kicsit érdekes volt, mert asszociáltam mindig arra a bárgyú fejére, mégis illett vhogy Nortonhoz.
    7/10
  • Oszi
    Death Race 2
    Aki szerette az első részt annak ez is tetszeni fog,sztorija nem túl bonyolult,de az akció és a csajok elviszik a filmet,szóval hétvégi szórakozásnak bőven megteszi, tipikusan egyszer nézhető film.
    Bővebben itttrailer+rövidkritika

7/10
  • Dean Winchester
    rém sötét vidék
    hát baszki régen láttam ennyire uncsi filmet :D
    amikor a kocsiban vannak tökre mintha vmi 70'es évekbeli filmet látnák xD
    rohadt unalmas és bár nem szoktam beletekerni de most megtettem :S
    hát ritakszar egy film :D ajánlom mindenkinek :D a vége azért érdekes de nem ér annyit h megnézzem
    am vég a sötétben játszódik XD
  • stargatelost
    The Disappearance of Alice Creed (2009)

Aki szereti a kevés szereplős (jelen esetben 3), egy helyen játszódó filmeket, annak ez kötelező. Átverések, leleplezés, feszültség, mindez egy elrabolt lány és két elrablója között.

8.5/10
  • Effe88
    hát az biztos hogy eléggé megosztotta a nézőket a befejezés
    nekem speciel tetszett
  • tigeroo
    green hornet >>> cameron diaz FFFFUUUU
  • Police88
    a világ legszarabb befejezésével :S
  • Effe88
    Maffiózókat nézem már most harmadjára.
    10/10
    A világ legjobb sorozata!
  • stargatelost
    Ha már felkeltette az érdeklődésed, miért nem nézed meg? Egyébként a középszernél erősebb brit slasher horror elég jó hangulattal 7/10
  • vg
    I Spit On Your Grave

Na ez jó volt így szombat délelőtt. Beszarás, hogy kis költségből(gondolom, nem értek hozzá), jó színészekkel milyen feszültséget tudnak kelteni, főleg amikor kínozzák a csajszit. Érdemes megnézni.
  • Montanosz
    Gunless
    Nem azt kaptam amire számítottam, de így is klafa volt.
    Csak éppen az eldugott kisvároskába nem zsidó orvos érkezik hanem egy 11X gyilkos))..szal tiszta Miért éppen Alaszka?
  • Krezga
    Valahol azt olvastam, hogy nem valami jó. Sok klisé stb. Többet én sem tudok:)
  • Hegi90
    Én valamilyen könyv félére emlékszek, hasonló történettel.
  • Montanosz
    épp most nézem, Group sex, pont a sorba illik, aszem tegnap vagy mior jött ki felirat hozzá
  • ROCKnROLLA
    vígjátékból favorit az a :Get Him to the Greek, de ha sorozatot is vállalsz akkor a: Modern Family
  • xxxpaulxxx
    Jó vígjáték... nos ilyen nagyon kevés van... sajnos...
    Komolyan mondom én hálás vagyok a nem blőd vígjátékokért! Nagyon kevés van sajna a mostaniak közül (a régiek persze általában mind jók:) AKkor egy picit más volt az értékrend:D

De! Ami nagyon tetszett és mostani vígjáték, az a Spancserek! Melegen tudom ajánlani, ha még nem láttad:)
  • böröczk
    Ez az Awake nem volt annyira rossz, de jó se, mondjuk lehet dobott rajta, hogy rühellem a két főszereplőt. Jessica Albához illett ez a pénzéhes ostoba pcsa szerep, igazából ezt az egyet tudja játszani, gondolom, nem véletlenül. Christensen meg sehogy se tud játszani, szerencsére itt nem is nagyon kellett neki, végig feküdt meg bambult.

6-7/10
  • PetruZ
    Van, több is, de ami mostanában terjedt el mindefelé, az ez. Sok jót nem olvastam róla.
  • böröczk
    na ez má engem is érdekel :D ki kéne valahogy guglizni : D

valaki valami JÓ vígjátékot és fantasyt , illetve ezek többesszámát ajánlja, kéremszépen
  • grebber
    Van olyan film aminek az a cime "F".Erről tudna valaki valami infot mondani mi is ez?
  • xxxpaulxxx
    Igen azt ismerem, de nem az:)
    Mondom, halloweenkor játszódik és talán valami zöld gumimaszkot vesz fel a csaj... aztán az egész tetstét benövi:D
  • fifi
    Széftörők