106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mentol
    Én is fenntartásokkal ültem le megnézni. Aztán fel sem álltam a végéig, mert annyira izgultam (mármint a filmen).
    Nekem tetszett!
  • PetruZ
    Unstoppable (2010): Fene tudja, Tony Scott mit látott benne, hogy ő akarta megrendezni és másodvonalas (de ismertebb) színészek mellé miért akarta Denzel Washington-t egyik főszereplőnek, de biztos volt rá oka, a film mindenesetre az n+1. rókabőr a vonatelszabadulós - hősmegállítós témára. Még különösebben nem is nagyon látványos, és sztem nagyjából 10-15 perc alatt elintézhető lett volna az egész, de akkor nem lehetett volna másfél órára húzni. Egynek elmegy azért, végig lehet nézni, de fájdalmasan panel az egész, semmi új nincs benne. 5/10
  • precision
    Red

Egyszer mindenképp nézhető, de nem egy maradandó alkotás :) A színészek miatt megéri megnézni :)

6,5/10
  • viizo
    Knight and Day (Kéjjel Nappal)

Tom Cruise és Cameron Diaz készített a közepesnél jobb, de az csúcsot azért nem ostromló akcióblődlit. A komolytalanság miatt többször a Mr. és Mrs. Smith jutott eszembe, ott volt hasonló se veled, se nélküled kapcsolat akcióköntösben.

Bár tele van logikátlanságokkal, legalább néhol igen látványos (bikafuttatás rlz ). Jobb lett, mint vártam, egyszeri megnézésre teljesen vállalható kikapcsolódás.

10/6
  • Hegi90
    Splice

beteg :S
  • Klemice
    Szellemlovas:
    egy fostos szar az egész 10/1 pont, ráadásul 2 órás szar film
  • tomsolo
    Nude Nuns with Big Guns

Volt olyan fos mint a Machete.
  • Tatyla
    ez se szar
  • Tatyla
    és ami alapján készült,mondjuk előtte lehet be kellett volna cibálni :D

• Montanosz
    Mein Führer - Die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler

hát a führert láttuk már felemelkedő gonosznak,véres kezű diktátornak, meg felelőségrevonástol rettegő emberkének, hát most ,láthatjuk idiótának is, hát így se tűnt jobban szimpinek.
    7/10 de még mindig charlie chaplin diktátora az etalon
  • precision
    *Pilgrim
  • precision
    Scott Pilgrom vs The World

Nagy állatság! :) Tipikus agy kikapcs szem kinyit epic zúzás :)

9/10
  • mojito10
    Ti láttátok a boszorkányvadászatot? Én azt hittem valami nagy film lesz. Egy esti programnak megfelel, de csalódnom kellett. Azt hittem ezekkel a színészekkel az élen, valami jobb film. Elég gyenge a sztori :S Szerintetek?
  • tomsolo
    A trailert nézve tökre Audition koppintás.
  • zzeN
    Az lesz az, köszi!
  • Prof William
    Aszem valami Urban Legend vagy mi lehetett a címe.
  • Dynamic
    Baltával gyilkolt egy autóban? Az érdekes mutatvány lehetett.
  • Gurren
    bárcsak ilyenek lennének a magyar filmek
  • böröczk
    fú, ez mi király : D
  • xxxpaulxxx
    Emelkednek a benzinárak 3
  • Real13
    Ezt a kijelentést mire alapozod? :D

Színtiszta ausztrál film. És nagyon jó.
  • zzeN
    Keresek egy filmet(itt teszem fel a kérdést, a másik topik kihalt).

Arra emlékszek, h egy nő éjszaka esőben vezetett, és megállt tankolni. Ott vmi összetűzésbe került a "tankossal":D és az csak annyit ordított utána, hogy: "Valaki van a hátsó ülésen". A csajt asszem egy baltával szépen megpuszilja a gyilkológép, és ennyire emlékszek. Vkinek van tippje h mi lehet a film címe?
  • vg
    olyan mintha magyar film lenne
  • Jim Morrison
    ez de beteg
  • stargatelost
  • SötétBarom
  • xxxpaulxxx
    Mai szemmel az 1 is annak számít:D
  • tomsolo

Señor Olivares-nek kezelése lezárultával orvosa pihenést javasol. A tengerparti nyaralás jól kezdődik, de megzavarja néhány csúnya mutáns zombisrác.

Olivares úr úgy dönt, irányítása alá vonja az eseményeket. Ebben hasznát látja ösztönös kreativitásának, melyet a strandeszközök mindennapitól eltérő felhasználásában árul el.

Habkönnyű nyári szórakozás, sok fröccsenéssel.

via szanalmas
  • Shep
    Hát nálam a jó horror még mindig az Evild Dead 1-2 bár a 2 már inkább paródia.
  • xxxpaulxxx
    Amiket felsoroltál, azok nem a hagyományos értelembe vett horrorfilmek... félreértés ne essék, láttam a nagyját és tetszett is, de én ezt az "extrém" műfajba sorolnám (attól függetlenül, hogy hivatalosan ilyen nincs:D)
    De igazad van... régen sokkal több jó horror készült, mert akkor még volt lehetőség... ma már egy slasher/zombis film megnézése után általában csak annyi marad meg az emberben, hogy "vótmá":D
    Viszont azért vannak a millenium után is gyöngyszemek... pl: 28 nappal/héttel később, Rec1, Rec 2, Kísértetjárás Connecticutban, Texasi láncfűrészes mészárlás feldolgozásai...stb
    Szóval vannak azért most is jó tradicionális horrorok, csak sokkal kevesebb...
  • Montanosz
    http://feliratok.org/
    http://feliratok.hs.vc/
  • vg
    Azért tisztázni kellene a horror jelentését. Mit értesz jó horror alatt? Nyolcvanas években csináltak jó horror filmeket(jön a csúnya szörny). Ma már nem igazán vannak horror filmek. Úgy 15 éve a szellemek/démonok a menők, azokat pedig nem lehet horrornak hívni. Talán a zombisokat igen.
  • xxxpaulxxx
    JÓ horrorokat kért:D
  • ROCKnROLLA
    A Grotesque trancsír, de nem az a megszokott trash, hanem kínzós.. Philosophy of a Knife az 100000 órás dok film szerűség, kínzással.. Serbian filmet veheted kicsit pszichonak mert aberrált.. Martyrsnak pedig még egész jó a mondanivalója, és érdekes, azt mindenképp ajánlom ;)
  • böröczk
    valamelyik olyan ezek közül, amiben nem a trancsírozáson van a hangsúly, hanem ilyen über pszicho? : D
  • hiszacu
    Imprint
    Martyrs
  • vg
    I Spit On Your Grave
    Grotesque
    Inside
    Frontier(s)
    I saw the devil
    Philosophy of a knife
    Men behind the sun
    Audition
    Cavaliers
    Ils
    Eat the schoolgirl
    A Serbian Film

youtube-on meg tudod nézni az előzeteseket. Grotesque a neked való!
  • tommygear
    lál
  • CSOCSO
    mi az hogy filmszatira meg filmjatek?
  • xido
    Charlie St.Cloud

Zac Efron kifejezetten jó..a film meg főleg,pláne,hogy a leírt tartalom egy átlagos klisét takart csupán..