106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Nah.én is megnéztem az i spit on-t..
    Nem volt rossz a maga módján,és műfajában. Csaj tuti volt,és megérdemelték a rohadékok:)
    Bírom mikor az efféle filmekben a nagy kemény csávókat basztatják,sírnak,rinyálnak,hogy jaaj nee..:D Bár némelyik akkor is keménykedik:D
    7/10
  • Oszi
    Köszi!
  • Hoz_Hun
    Korrekt kritika.
  • pauly
    Jó hát valószínű hogy a legtöbb helyen azért nem ennyire durva,de akkor is szörnyű hogy egyáltalán létezik ilyen...
  • tigeroo

egy vega ismerősöm mondta hogy nézzem meg. hát elég durva. mondjuk kicsit elvan sarkítva szerintem azért ennyire nem lehet rossz a helyzet a mészárszékeken, de ja, eszméletlen hogy bánnak az állatokkal.
  • pauly
    Earthlings(2005)

HuHát nem volt könnyű végignézni...
    Már régebben is beleláttam egyszer ismerősnél,de csak most jutott el hozzám.Nagynehezen végignéztem,bár tekertem közben hogy minnél gyorsabban vége legyen.Szörnyű hogy egyesek hogy bánnak az állatokkal,milyen beteg emberek vannak.Ilyenkor mindig eszembe jut hogy milyen kegyetlen az ember.
    Remélem hogy azért már kicsit javult a helyzet azóta mióta ezeket a fevételeket készítették...
  • Oszi
    I spit on your grave kritika
  • precision
    látványilag nem is lenne gond a filmmel
    mint film (forgatókönyv, sztori, karakterek..stb) bukik meg nálam :)

de hát kinek mi :)

hasonló témában a Cloverfield pl sokkal jobban tetszett mint ez
  • xxxpaulxxx
    Én ma néztem második részletben... és még így is csak a felnél tartok... nagyon ajánlom, hogy a második fele izgibb legyen, mert különben nem tudom mit csinálok azokkal, akik itt dicsérték:D
  • precision
    a 3 pontot a "szpesöl effektek" kapják, a film többi részét, mint film nem tudom értékelni
    rengeteg idegesítő dolog van benne, történet szempontjából, mintha egy szar B kat. filmet néznék... :)
    oké hogy van benne kb 3-4 "szép" jelenet, de ez kevés ahhoz, hogy jó film legyen, énszerintem.
  • tigeroo
    na mer mér?:D
  • Montanosz
    Faster

ja,nem volt rosz, nagy titkok se,bár szerintem akit fejbe lőnek kétszer is, platina ide-oda annak nem kellene már szaladgálnia))azé
    7/10 megvolt
  • Montanosz
    Sunshine Cleaning vagy a Please give
  • precision
    Trolljegeren

3/10
  • tigeroo
    hú hallod most akkorát bífeltél, hogy jaj!
  • Kara kán
    Ha tényleg művész filmeket akartsz kitárgyalni, akkor gyere be ide.
    Itt soha nem lesz horror, ezt garantálom. És silány, pocsék, gagyi, hulladékfilm sem.
    A filmek gondos előválogatáson mennek át, és kizárólag eredeti nyelven nézzük őket, magyar felirattal.
    Ja, hogy ezért dolgozni is kell, nem elég csak szopni az ujjat?
  • tomsolo
    Rampage?

:)
  • maximil
    Épp tegnap láttam egy filmet, ami szerintem illik a "lelkileg kicsit megmozgat, de a dráma mellett azért könnyed és vicces is" kategóriába:
    Szeress, ha mersz - a címe alapján nem néztem volna meg - és éppen ezért nem láttam ezidáig, csak most. Amondó vagyok, hogy egy találóbb magyar címmel csalogatóbb lett volna.
    Az Amelie csodálatos élete rendezői készítették. Hasonló szín és képvilág uralja a filmet. Akinek az Amelie tetszett, szerintem ez is fog.
    Szintén aranyos történet és elképesztő klassz alakítások.
    Nekem ez lett az egyik új kedvenc filmem : )
  • Malakai
    The World's Fastest Indian ugrott be elsőre...
  • sadvagabond
    Köszi, de az ilyen fantáziavilágos dolgok nem igazán jönnek be. (Mint a Big Fish, meg hasonlók.)

Valami igazán hangulatos, földön, valóságban, emberekkel játszódó film kellene. :)
  • daver88
    I spit on your grave

Sztem is elrontották az arányokat...az erőszakra és a bosszúra gondolok...nekem annyira nem jött be, ezért csak 5/10
  • Megtörhetetlen
    Ez gondolom az Új változat???
    Azaz én az újat láttam és az igen... elég jól összefoglaltad, a lényeget, sajna kicsit lassan indul be, tehát úgy kb. a feléig nem történik semmi azután ellenben nagyon durva brutális meredek kínzások sora :/

A csaj pedig gyönyörű ♥ Már érte is megéri )
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk egy nap kell megnézni ezeket: Death Wish, Taken, The Brave One, Gran Torino és meg lesz a jó napod, az garantált! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    the brave one ending a gúgliban és találsz jutyúbon filmrészletet rá :D

A kritikusok pont ezért húzták csak le, de szvsz. ez egy nagyon korrekt vég és nyilván nem erre számítottunk a buta amcsiktól. Mégis reális.
  • tomsolo
    Tideland :)
  • sadvagabond
    Sziasztok, ajánlást szeretnék kérni.

Olyan tipusú filmet szeretnénk nézni, ami lelkileg kicsit megmozgat, de a dráma mellett azért könnyed is, vicces is.
    Ilyenekre gondolok, mint a Bakancslista, Little Miss Sunshine, Stranger than Fiction.
    Jöhet sok, mert ezekből sosem elég.
    Köszönöm szépen előre is!
  • mikiking
    I spit on your grave

Nem gyenge a csaj,és a kinzások,meg a gyilkolások amiket csinál...

8/10
  • Kicsikiraly
    basszus ne puhánykodj már, nézd meg, ha nem bírod majd befogod a szemed vagy valami. de a rendező úgy szánta, hogy végignézd a filmet, hülyeség egy ilyen miatt elijedni a filmtől.
  • xxxpaulxxx
    Húúú de rég láttam... nem is emlékszem már... el tudnád mondani poilerben mi is volt a vége?
  • Hoz_Hun
    A Taken brutálisan jó film. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én Taken-nel "együtt" néztem, egymás után kemény azért.
  • Hoz_Hun
    Érdekel. Este begyűjő útra indulok. :)
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. A csajok többsége megzakkana. Mondjuk ez is, csak ő máshogy. :)
  • Sir Quno Jedi
    Najó, nyilván nem lehet összehasonlítani őket, mer bosszú az oké, de az egyik egy B.kat. akciófilm, a másik meg egy kőkemény dráma. Persze én szeretem a zakciófilmeket is, pláne Rock-ot. :D
  • Victor1103
    Na ez a film igaz, hogy ugyanúgy bosszúállós téma mint a Faster mégis nekem 1000szer jobban tetszett mint a Rock-os film
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Van aki így reagál. Erre egy másik jó film a "The Brave One", amiben Jodie Foster rak rendet. Egy sima Death Wish koppintás (lenne), de nagyon jók benne a szereplők és baromi jól megmutatja min megy közben keresztül az a szerencsétlen nő és hogyan sodródik át a "másik" oldalra. Kemény film. És másként ér véget, mint gondolnánk...
  • mflex #61158
    Nekem is tetszett pont ez miatt, mert válogatott módszerekkel nyírta ki őket, de normális esetben egy (átlag) nő idegileg roncs lenne, még egy csúcs agyturkász sem tudná kizökkenteni évekig a sokkból.
  • Hoz_Hun
    Ez egy bosszúállós film feminista beütéssel, önkényes igazságszolgáltatással. Persze nem reális a film, de én nem éreztem olyan földtől elrugaszkodottnak sem. Elvégre a csaj egyiküket sem szemtől szembe győzi le, pláne nem egyszerre. Nekem azért tetszett a film, mert úgy éreztem az elkövetők megkapták azt, amit megérdemeltek.
  • mflex #61156
    I spit on your grave

A film tetszett, ha elhatárolom magam attól, hogy ilyen mértékű kínzás, erőszakolás és lelki megalázás után, egy átlagos csajszi úgy "lábra tud állni", hogy a legdurvább módszerekkel nyiffantsa ki a szemétládákat, amire normális esetben - valljuk be - nem sok esély van, hacsak az illető, nem valami "dzsiájdzsén féle", erős lélekkel megáldott gyilkológép, akkor viszont az fent említett erőszakolás sem következett volna be. Furcsa, hogy ez a film ki(k)nek készült, vagy csak egyszerű elrettentő példa az egész.

Nem osztályozom/10