106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rundstedt17 #61315 így van ha sokat mutatnak akkor nem horror. -
Na igen. Végig ment a nagy semmi, a film szinte végig egy felvezetés, hogy aztán ne torténjen semmi odabaszós dolog a végén. Kár érte, szépen volt fotózva -
Félre értesz.
Az eden lake nem egy rossz film, ha vkinek tetszik szive joga, nekem is egyszer nézheto volt, jok voltak az alakitások, szexi a csaj, de aki ezt a filmet és a realitást egy lapon említi az szvsz surgosen menjen orvoshoz.
Vannak ennél sokkal szarabb filmek, de sztem ha valakinek ez bejon akkor pont nem a realitása miatt kell hogy bejojjon... -
Láttam. Még kicsi voltam, akkor féltem tőle. De mai szemmel nézve... igaz nem mennék el sátorozni egy erdőbe. -
vg #61311 Látszik nem láttad az ilyen típusú filmek atyját a Blair Witch filmet. Ott aztán tényleg nem látsz semmit, mégis a legjobb. -
A Monsters-ből nekem pont az a "valami" hiányzott. Szerintem nagyon jó fim lehetett volna, ha nem ennyire sejtelmes az egész. Mert jó, ha sejtet a film, de ezzel kicsit "túlzásba" vitték... mármint a semmivel. -
jó meló lehet, ha közben ilyen filmekre is jut idő :D -
O Brother, Where Art Thou?
Nem túl pörgős film de annál hangulatosabb.Bár nem épp a kedvenc műfajom a country de rengeteget hozzátett a filmhez.A főszereplők nem voltak iq bajnokok mégis szerethetőek,jópofák.Hihetetlen mi fejeket levágnak.
Clooney amit leművel a hajával azon szakadtam
9/10 -
Nem értem a Monstersre ezt a sok fap-fap-ot. Sztem az még a Troll vadásznál is gyengébb lett. -
viizo #61306 Troll Hunter / Trolljegeren
Elkezdtük nézni 4-en a munkahelyen - én fejeztem be egyedül, vki fél órát bírt, vki az utolsó 20 percet adta fel. Az egyik kollégám gyakorlatilag a háromfejű (sic!) troll után hangos hahotában tört ki.
Áldoku kategóriában, hangulatban, kb mindenben a Monsters nagyon durván elveri.
gyenge 10/4
-
Kedvencek temetőjében meg egy négy évessel nem bírtak, és se sikerült happy endnek lenni. -
Akmareul boatda ( I Saw the Devil) Láttam az ördögöt
Emlékezetes képsorok, kellően beteg ázsia celulloid repegetés, a végére én vmi durvábbat vártam, de ez nem vont le semmit az értékéből.
10/8,4 -
Dean Winchester #61303 durva ha én írok vmi apró spoilert akkor egyből rámszólnak ,te meg leírod a legvégét és mindenki kussba van :D
egyébként eden lake engem is felzaklatott,hogyhogy nem bírt a két felnőtt a gyerekkel :S
de végülis jól megcsinálták és a vége meg ez a jó h igy végződött!elsőre azt hittem,hogy megmenekül a csaj és happy end de végül nem így lett és ez zsír :D -
xxxpaulxxx #61302 Nah igen... ha ilyen vége lett volna, akkor tényleg jól elkúrták volna az iszonyat jól felépített filmet... de szerencsére nem így tették és ezért 10-hez közeli számomra a film...
Ennyire még nem dühített fel egy film sem... mondjuk a Jack Ketchum's Girl Next Door-nak majdnem sikerült...
IMDB szerint mind2 7.0... pedig mind2 9es szerintem...
De ez van... az emberek szeretik a Happy Endet... viszont amint kijön egy klisé happy enddel végződő horror/thriller, akkor az mégse jó... -
Hoz_Hun #61301 A 3. pont. Igen így talán 3/10 pontot is adnék rá. Amúgy a 2/10 se éri el nálam. Hatást azt gyakorolt rám; kinyílt a bicska a zsebemben, dühös lettem mint állat. Ilyenre pazaroltam az időmet.
Nem vagyunk egyformák.
A Remény rabjai nálam az egyszer max kétszer nézhető film kategória. -
Hoz_Hun #61300 Ne, ne, neeeeeeeeeeee... ezt most miért kellett? Épp arra gondoltam kajálni megyek... de már nem gondolom. -
1. szerinted ahol olyan elborult agyú gyerek nevelkedik, mint az a főszereplő volt, akkor az apa majd egy tisztességes lelkületű ügyvéd lesz?
2. a szülők mérlegeltek, és így látták jónak. Ha végignézed és érted a filmet, akkor láthattad volna, hogy a főszereplő srác (ha jólemlékszem) a végén megsajnálta a csajt egy pillanatra.
3. nem dráma - vígjátéknak készült, így nincs is miről beszélni a végét illetően. Ahogy elnézem, neked az tetszett volna, ha így zajlott volna a végkifejlett: csaj megmenekül, szülők segítenek neki, gyereket elverik mint szódás a lovát, majd hívják a rendőrséget, aztán mehet kiskorúak börtönébe. Mindenki boldog. A csaj túlélte. Záróképsorok: csaj térdel az elhunyt barátja sírja előtt, és letesz egy csokor szegfűt. THe End....
Lehet neked nem tetszett, de másik 10 embernek igen. Hallottam már olyat is, hogy lehúzták nagyon a Remény rabjait. Nos az ilyen ember vagy trollkodik, vagy egyszerűen nem tudja értelmezni a filmeket. -
viizo #61298 örülök hogy szereztem pár vidám pillanatot, okoska :) -
Amugy pont ez a lenyeg. Mo-on nem lett volna irrealis pl. BAZ-ban egy ilyen sztori.
Angliaban egy kis videki tavacska mellett kurvara az.
De a legnagyobb nonszensz pillanat a film vege, amikor felnott, normalis egzisztenciaban elo emberekbol egy csapasra lesz mindenkibol gyilkos... kurvara realis ja.... -
En meg az eden lake 10/10-en rohogok de nagyon. Na most mi lesz? -
pauly #61295 "És vki 10/3-ra értékelte? A trollos zagyvaságot meg 10/9-re? De legalább nevettem egyet reggel ezen :D" Na igen,ezen én is jót mosolyogtam :) -
viizo #61294 OFF: tudok néhány helyet, ahova ha elmész a bnőddel, hasonló élményekben lehet részed.
és itt kis hazánkban, nem bangladeshben...
és hogy ON is legyek egyébként az Eden Lake simán 10/8 vagy 9.
És vki 10/3-ra értékelte? A trollos zagyvaságot meg 10/9-re? De legalább nevettem egyet reggel ezen :D
-
A pontok alapján moziban nézős
-
Ne hidd azt, hogy ez nem történik meg a nagyvilágban! ... legyen az Anglia, Ukrajna, Dél-amerika, Afrika... Ha csak Mo-on nézünk körbe egy picit (és nem csak a híradóból táplálkozunk), akkor itt is találunk NAGYON durva dolgokat. Sokszor a kisebbség követ el olyan dolgokat, amik... (de nem akarok flémelni) -
Pedig pont az a lényege egy filmnek, hogy hatással legyen a nézőre. De nyilván nem vagyunk egyformák, így más jön be neked, más jön be nekem.
De ha minőségi szereplőkkel, rendezővel, megtörtént eseményeken alapuló, (szintén) felidegesítő filmet szeretnél látni, akkor szívesen ajánlom a Changeling -et :) Hidd el, nem fogsz benne csalódni! Érzelmeket fog kiváltani! De elmondható ez a Mystic River -ről is (szerintem).
Ez a két film is 10/10 nekem. -
"annyira valós a történet"
Kurvára valós, 5-6 kis angol vidéki csokker terrorizál/megol 2 felnottet, jah...
Maximum Rioban vagy Mogadishuban valós egy ilyen sztori. -
Rundstedt17 #61289 japán jobb volt.amcsi copy pasta(mint általában) kevésbé -
egynek elmegy -
A körről mi a véleményetek? (amcsi változat) Még kisebb koromban láttam, de számomra az eléggé paráztatós volt. -
Dean Winchester #61286 horror rajongóknak
Szívtelen (Heartless) 2010
eléggé durvának tűnik 2-3 kép alapján
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ez az hogy felhúzott de ez nem pozitív volt... -
rémisztgetős gore akkor na -
Reg5 #61283 A Fűrész mióta rémisztgetős? Jobb fajta trancsír-pancsír, nem több. -
The Thing klasszikus sci-fi horror mint az Alien, a fűrész meg a Paranormal meg az ilyenek csak rémisztgetős mystery kategória, nem is értem miért vannak horror kategóriába sorolva. -
Rundstedt17 #61281 the thing jó film de semmi horrori nincs benne
nem tudom mi a gond de nekem pont a paranormal activity féle horror hatott az általatok felsoroltak viszont egyáltalán nem
fűrész meg texasi láncfűrészes inkább vicc kategória mint horror -
norbi09 #61280 sintén
-
xxxpaulxxx #61279
-
Az Eden Lake szerintem 10/10! Annyira felhúzza az embert, annyira valós a történet, a szereplők játéka, hogy simán a legjobb filmek közé tartozik számomra. -
Köpök a sírodra
na ez jó kis kínzós ,bosszúállós film,új karakterekkel.
8/10
Eden Lake
ez amilyen jól indult olyan szar lett a végére,olyannyira hogy most nem tudom a készítők direkt védik ezeket a fajta suttyó angolokat?
a vége miatt 3/10
Trolljenergeren vagy hogy van helyesen a címe :)
ez kifejezetten tetszett,skandináv államokat a szép tájai miatt amúgy is kedvelem és végre nem egy hollywoodi shakiecam film hanem európai és igen szép megvalósítással megy végig,majdhogy nem teljesen hihető lenne :)
9/10
Vámpíros film
ja már a 300 paródia után megfogadtam hogy nem nézek több ilyen szart,mentségére szóljon ez egy fokkal jobb volt így 2/10 -
Igen, az az. Kiskoromban láttam vhs félszemmel. Akkor nem volt kellemes. :)
Nekem ezek a horror filmek jöttek be igazán:
Régi klasszikus: Ragyogás, Hannibál első két része, 6. érzék
Maiak: Rec(1), The Descent(1), Fűrész(1), Sziklák szeme(1), 28 nappal később, The Mist, Más világ, Texasi láncfűrészes: a kezdet
Szerintem ezek, amik vállalhatók ebben a műfajban.