106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Imho egyáltalán nem lenne szükség képekre, meg is mondom miért:

- Vannak filmek amiknek nem biztos, hogy nem nswf kategóriájú a posztere
    - Semmi szükség 140 Machete poszterre a topikban, csak mert a sok csokker most nézte meg
    - Nem kell azon vitázni, hogy most ezt túl sok, meg túl nagy képek - elég egy link, miről van szó.

A több megapixeles gyökereknek biztos lesz a ban.
  • motyodlee
    Renaissance

remek kis fekete-fehér animációs film az emberi álszentségről és hatalomvágyról. 7/10
  • Hoz_Hun
    Ja hogy ott volt szöveg is?!? Hmmmmm... simán áttekertem a baszott nagy képpel együtt.
  • gibson9
    Köszönöm szépen! :)
  • Hoz_Hun
  • ProGabe #61395
    http://www.imdb.com/title/tt1258197/
  • gibson9
    Régebben olvastam itt egy filmről, amiben valami teszt alá vetik az embereket és kapnak egy üres lapot, amire írniuk kéne valamit vagy ilyesmi :D aztán meg szépen egymásnak esnek.. meg tudjátok nekem mondani a címét?
  • tomsolo
    Én meg innentől bannolok mindenkit a picsába, ha még egyszer meglátom ezt.

Majd 60 ezer hszig jó voltenélkül, akkor maradjon így is ez a topig.
  • Dean Winchester
    jó rakjon aki akar csak ne ilyen kibaszott nagy posztert :D majd megmutom h mekkorát kéne kb xD
  • Tikal #61391
    Ha már posztereztek, legalább ne egy kurva mondatot irjatok már a filmhez, mert ennek semmi értelme, remélem CSOCSO az összes hülyét kivágja...
  • tommygear
  • viizo
    poszter, borítót hanyagoljátok

k*rvára idegesítő ekkora képek, lelassítja az egészet, nem beszélve a mobilnet sem szereti :*
  • precision
    ha már képet raktok, akkor egységesen a filmek imdb adatlapjáról a fő posterképet szúrjátok be, márcsak a méret miatt is... pl:

• xxxpaulxxx
    Bakker! Látom a vérereket a szemében:O:D
  • Dean Winchester
    ", ezek utánok megpróbálok valami kisebb méretű illusztrációkat beszúrni)"

ennyi....
  • tomsolo
    Igen, a következő direktért learn to fly opció lesz.
  • tigeroo
    milyen böngészőt használtok hogy meg is jeleníti ezeket a képeket 1:1-ben...?
  • ProGabe #61382
    hagyjátok! majd ráun, vagy bannolják
  • desigo
    2500 px × 3937 px
  • Tikal #61380
    Egyébként az apró agyaddal képzeld már el hogy nézne ki a forum ha mindenki képeket linkelne az épp megnézett filmről...
    mindenesetre az értékeléseidnél a poszterek mindenképp jobbak.
  • Tikal #61379
    Előtted már egy páran azt hitték, hogy fasza dolog ez az oriás poszterezés, pedig kurvára nem.

aBszolut gyökér vagy.
  • tomsolo
    Jó majd akkor én is dobok be poszterek, belezős horrorokról.
  • bexinho
    Én is láttam. Nekem átjött. Egyszer mindneképp érdemes megnézni, mert tényleg kihozta a rendező a legtöbbet a sztoriból.

7/10
  • SASboy
    igen. szerintem egész jó lett. 7/10
  • Jim Morrison
    Frozent valaki látta? jövőhéten megyek siielni, gondoltam lehet meg kéne nézni :D
  • ProGabe #61373
    127 Hours

abszolút 10/10, azt hiszem ennél többet felesleges erről beszélni. ezt látni KELL és kész
  • Dean Winchester
    trailert megnéztem és tökre unalmasnak tűnt így a filmet nem néztem meg
  • viizo
    The Reef (2008)

'Segítség nélkül a tengeren, ahol bármi megtörténhet' - a film témájában leginkább a 2003-as 'Open Water - Nyílt tengeren' c. thrillerhez hasonlít.

A különbség megduplázott főszereplőgárdában, és a nagyobb és vérengzőbb cápá(k)ban leledzik. Valamint sajnos a mérsékeltebb feszültségben. Amíg a fent említett Open Water komoly drámává fejlődött a végére, itt sajnos csak az emberek fogyása jelzi az idő múlását. A fényképezés sok esetben viszont igen hatásos, nagyon pozitív, hogy a készítők hogy nem használtak sem robotcápákat, sem CGI-t - pedig elég sok meredek közös felvétel van a 4-5 méteres fehér cápával és az emberekkel.

Az igaz történet alapján készített filmet sajnos a szereplők lehet hogy életszerű, de roppant amatőr megnyilvánulásai teszik néhol megmosolyogtatóvá. Amíg nincs veszély a színen, mindenki nyugodt, de ahogy megjelenik egy hátúszó, egyből mindenki fejvesztetten csapkod és rúgkapál - csodálkoznak, hogy felkeltik a ragadozó érdeklődését?

Kihagyott ziccer, egyedül a cápa lakott jól a végeredménnyel.

10/5
  • Dean Winchester

az ,hogy szívesen nézem nem egyenlő azzal,hogy elég nekem a poszter a film megnézéséhez!
  • Szabi84
    többet is ér mint néhány véleménynyilvánítás
  • Tikal #61368
    Akkor nézegesd a filmbuzi.hu-t..
    egyébként ne haragudj, de elég egyszerüen állhatsz a filmekhez, ha neked egy poszter elég a megnézéséhez...
  • xxxpaulxxx
    legalább feldobja a topicot
  • Dean Winchester
    ja :/
    imdb link, lehet nem megyek rá, viszont a borítóképet szívesen nézem :)
    kinek a pap...

szucsy.: ja igazad van :D
  • szucsy89
    Legalább megvágta volna a képeket, de ilyen baszott nagy méretű képek nem kellenek...
  • Tikal #61364
    tegyen egy imdb linket.. és akkor megnézheted az egész stáblistát

fasza elemzés? lol, az a két sor?
  • Dean Winchester
    lolmár
    hát tegyen be képet és kész. szanatórium -> kép van ,nem kell keresgélni kik a szereplők...
    sztem tökre jól tette, kép , tökre fasza elemzés féle és eredmény

egyébként mi köze az ajánláshoz a képnek? szerintem semmi!
  • Tikal #61362
    egyébként meg így írják:
  • stargatelost
    Due Date (Terhes Társaság)

Egy két mosolygós poén, maximum egy hangosan nevetős. Másnaposoknál talán egy fokkal jobb. (egyébként azt a kevés poént is Downey szállította, és nem az idegesítő Zack)

3/10
  • Tyler1
    nagyobb nem volt? nem igazán tudom elolvasni a címet, ilyen kis indexképen...
  • Tikal #61359
    te tényleg ennyire korlátolt vagy? hagyd már a képeket, leszarjuk, pláne az ilyen oriás posztereket, ráadásul nem is ajánlod a filmet!!