106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Imho egyáltalán nem lenne szükség képekre, meg is mondom miért:
- Vannak filmek amiknek nem biztos, hogy nem nswf kategóriájú a posztere
- Semmi szükség 140 Machete poszterre a topikban, csak mert a sok csokker most nézte meg
- Nem kell azon vitázni, hogy most ezt túl sok, meg túl nagy képek - elég egy link, miről van szó.
A több megapixeles gyökereknek biztos lesz a ban. -
Renaissance
remek kis fekete-fehér animációs film az emberi álszentségről és hatalomvágyról. 7/10 -
Hoz_Hun #61398 Ja hogy ott volt szöveg is?!? Hmmmmm... simán áttekertem a baszott nagy képpel együtt. -
Köszönöm szépen! :) -
Hoz_Hun #61396
-
http://www.imdb.com/title/tt1258197/ -
Régebben olvastam itt egy filmről, amiben valami teszt alá vetik az embereket és kapnak egy üres lapot, amire írniuk kéne valamit vagy ilyesmi :D aztán meg szépen egymásnak esnek.. meg tudjátok nekem mondani a címét?
-
Én meg innentől bannolok mindenkit a picsába, ha még egyszer meglátom ezt.
Majd 60 ezer hszig jó voltenélkül, akkor maradjon így is ez a topig. -
Dean Winchester #61392 jó rakjon aki akar csak ne ilyen kibaszott nagy posztert :D majd megmutom h mekkorát kéne kb xD -
Ha már posztereztek, legalább ne egy kurva mondatot irjatok már a filmhez, mert ennek semmi értelme, remélem CSOCSO az összes hülyét kivágja... -
-
viizo #61389 poszter, borítót hanyagoljátok
k*rvára idegesítő ekkora képek, lelassítja az egészet, nem beszélve a mobilnet sem szereti :* -
ha már képet raktok, akkor egységesen a filmek imdb adatlapjáról a fő posterképet szúrjátok be, márcsak a méret miatt is... pl:
-
xxxpaulxxx #61386 Bakker! Látom a vérereket a szemében:O:D -
Dean Winchester #61385 ", ezek utánok megpróbálok valami kisebb méretű illusztrációkat beszúrni)"
ennyi.... -
Igen, a következő direktért learn to fly opció lesz. -
milyen böngészőt használtok hogy meg is jeleníti ezeket a képeket 1:1-ben...? -
hagyjátok! majd ráun, vagy bannolják -
2500 px × 3937 px
-
Egyébként az apró agyaddal képzeld már el hogy nézne ki a forum ha mindenki képeket linkelne az épp megnézett filmről...
mindenesetre az értékeléseidnél a poszterek mindenképp jobbak. -
Előtted már egy páran azt hitték, hogy fasza dolog ez az oriás poszterezés, pedig kurvára nem.
aBszolut gyökér vagy. -
Jó majd akkor én is dobok be poszterek, belezős horrorokról. -
Én is láttam. Nekem átjött. Egyszer mindneképp érdemes megnézni, mert tényleg kihozta a rendező a legtöbbet a sztoriból.
7/10 -
igen. szerintem egész jó lett. 7/10 -
Frozent valaki látta? jövőhéten megyek siielni, gondoltam lehet meg kéne nézni :D -
127 Hours
abszolút 10/10, azt hiszem ennél többet felesleges erről beszélni. ezt látni KELL és kész -
Dean Winchester #61372 trailert megnéztem és tökre unalmasnak tűnt így a filmet nem néztem meg -
viizo #61371 The Reef (2008)
'Segítség nélkül a tengeren, ahol bármi megtörténhet' - a film témájában leginkább a 2003-as 'Open Water - Nyílt tengeren' c. thrillerhez hasonlít.
A különbség megduplázott főszereplőgárdában, és a nagyobb és vérengzőbb cápá(k)ban leledzik. Valamint sajnos a mérsékeltebb feszültségben. Amíg a fent említett Open Water komoly drámává fejlődött a végére, itt sajnos csak az emberek fogyása jelzi az idő múlását. A fényképezés sok esetben viszont igen hatásos, nagyon pozitív, hogy a készítők hogy nem használtak sem robotcápákat, sem CGI-t - pedig elég sok meredek közös felvétel van a 4-5 méteres fehér cápával és az emberekkel.
Az igaz történet alapján készített filmet sajnos a szereplők lehet hogy életszerű, de roppant amatőr megnyilvánulásai teszik néhol megmosolyogtatóvá. Amíg nincs veszély a színen, mindenki nyugodt, de ahogy megjelenik egy hátúszó, egyből mindenki fejvesztetten csapkod és rúgkapál - csodálkoznak, hogy felkeltik a ragadozó érdeklődését?
Kihagyott ziccer, egyedül a cápa lakott jól a végeredménnyel.
10/5 -
Dean Winchester #61370
az ,hogy szívesen nézem nem egyenlő azzal,hogy elég nekem a poszter a film megnézéséhez! -
többet is ér mint néhány véleménynyilvánítás -
Akkor nézegesd a filmbuzi.hu-t..
egyébként ne haragudj, de elég egyszerüen állhatsz a filmekhez, ha neked egy poszter elég a megnézéséhez... -
xxxpaulxxx #61367 legalább feldobja a topicot 
-
Dean Winchester #61366 ja :/
imdb link, lehet nem megyek rá, viszont a borítóképet szívesen nézem :)
kinek a pap...
szucsy.: ja igazad van :D -
Legalább megvágta volna a képeket, de ilyen baszott nagy méretű képek nem kellenek... -
tegyen egy imdb linket.. és akkor megnézheted az egész stáblistát
fasza elemzés? lol, az a két sor? -
Dean Winchester #61363 lolmár
hát tegyen be képet és kész. szanatórium -> kép van ,nem kell keresgélni kik a szereplők...
sztem tökre jól tette, kép , tökre fasza elemzés féle és eredmény
egyébként mi köze az ajánláshoz a képnek? szerintem semmi! -
egyébként meg így írják:
-
Due Date (Terhes Társaság)
Egy két mosolygós poén, maximum egy hangosan nevetős. Másnaposoknál talán egy fokkal jobb. (egyébként azt a kevés poént is Downey szállította, és nem az idegesítő Zack)
3/10 -
nagyobb nem volt? nem igazán tudom elolvasni a címet, ilyen kis indexképen... -
te tényleg ennyire korlátolt vagy? hagyd már a képeket, leszarjuk, pláne az ilyen oriás posztereket, ráadásul nem is ajánlod a filmet!!