106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    RED

Visszavonult ügynökökről szóló akcióvígjáték, a Willis / Malkovich / Morgan Freeman / Helen Mirren vonalon. Sajnos a nyugdíjas poénok nem ütnek, az akciórészek laposak, teljesen közepes a film. Az eltérő karakterekben rejlő lehetőségeket sajnos meg sem próbálja kihasználni a film - John Malkovich pl annyira háttérben van, hogy észre sem venni. Középszer minden tekintetben, ami ilyen szereplőgárdával csalódás.

10/4
  • jamamura
    Igenis, uram, értettem, uram! :)
  • CSOCSO
    amugy :

Khaki: barna

a foszold meg olive drap

• Zephyr Retiring
    guliver utazásai.
    jack black nagy kedvencem
    (rocksuli, nagyonnagyő etc..)
    de ez a filmje kissé csalódás xámomra :( 10/2 (ha nem jb játszaná, 10/1-et adtam volna)
  • Zephyr Retiring
    aranyhaj.
    kellemes mese, sok humorral.
    a ló karaktere, ahogyan kutyának képzeli magát, az zseniális :)
    kár kihagyni. nálam: 10/9
  • bexinho
    (: Nyilván nem tudja visszaadni egy film azt a több száz oldalnyi történetet teljes mértékben, de mint filmszerető ember, el kell ismernem, hogy kiválóan helyt állt szinte minden fronton a film. Nem is véletlen az a számtalan Oscar jelölés és díj.

Engem lekötött teljesen.
  • Reg5
    Season of the witch

Jó, sőt kiemelkedő film lehetett volna, ha komolyabban veszik a témát. A végén a harc ritka szánalmas volt, emellett a CGI is elég mű volt.

6/10
  • jamamura
    Battle Los Angeles. "Hagyjatok itt, ne foglalkozzatok velem!"
  • PetruZ
    A könyvek k* jók, még az első, kicsit gyerekmesésebb-jellegűek is (bár még nem olvastam mindet). Az első két filmet láttam, azok nevetségesek, de a későbbiek állítólag jobbak a sztorihűségben.
  • stargatelost
    Pont a könyvek miatt "dicsőített" a sorozat. A filmek a közelébe sem érnek. Tudom, közhely az, hogy "olvasd el a könyvet", de jelen esetben nagyon is helytálló :)
  • bexinho
    Én nagyon sokáig irtóztam a Gyűrűk Urától, így évekig hiányzott a repertoáromból. Pedig nem vagyok ellene a fantasy világának (star wars-t egyenesen imádtam/imádom). Viszont letöltöttem mind a 3 részt 720p-ben, unalmas estéken pedig bepörgettem.

Nos a trilógia megnézése után erős 10pont a 10ből egytől egyig. Annak ellenére, hogy sokan gúnyként akasztották rá a "fúú de hosszú és unalmas" jelzőt, én végig élveztem! Nekem nagyon bejött.

Ezek után erősen gondolkodom egy jóideje a HP-k megnézésén. Főleg a legutóbbi rész trailere miatt. Nyilván teljesen más besorolásilag az első rész és az utolsó, de könyvek elolvasása hiányában még is csak megnézném ezt a sokak által annyira dicsőített sorozatot.
  • Dean Winchester
    nagyon régen néztem én az első részt és borzasztó hosszunak bízonyult lehet ezért se álltam neki a folytatásnak, de tuti ráveszem magam és megnézem mindhárom részt ha nem is egyszerre de 1 hét leforgása alatt tuti :D
  • Victor1103
    Nem, nem egyszerre néztem meg:) Egyik nap az első részt, de utána másnap a másik kettőt. Mondjuk az idő tényleg nagyon hamar elrepült. Tényleg nem értem miért várta ezzel annyi időt, hiszen a King Kong-ot is Peter Jackson rendezte és azt is imádom még mai napig.
  • xxxpaulxxx
    És gondolom az se tűnt fel, hogy egy laza 9 órát ültél a képernyő előtt:D:D
  • Dean Winchester
    egybe megnézted a gyuruk mindhárom részét???
  • CalebJoe
    na meg az Életfogytig Eddie Murphy-vel együtt az egyik kedvenc
  • Victor1103
    Bazi nagy film (aka. Bazi nagy szar)

minusz ferdenyolcas /10

Hát ennél szarabb filmet még életemben nem láttam Bűn még a létezése is, a filmipar legalja. Én még mindig nem tértem magamhoz a sokkból.

A Gyűrűk ura Trilógia Vágatlan

10/10

Úgy éreztem, hogy ezután szükségem van egy normális filmre, hogy magamhoz térjek. Mivel még sose láttam egy részt se gondoltam bepróbálom annyira rossz csak nem lehet. Végülis ez is sokkolt csak pozitív értelemben. Valóban nagyszerű film ami véleményem szerint 2001-02-03-as filmek ellenére olyan vizuális megvalósítást nyújtanak, hogy számomra fel se tünt, hogy 8-10 éves filmeket nézek. Biztos újranézős
  • vg
    Season of the Witch

Ez egy jó film volt, nagyon látványos a cucc. Tökéletes volt így estére.
  • gercse
    Megnéztem a Zöld henteseket,
    nos bár valószínű azért, mert az Ádám almái után már kb. tudtam mire számíthatok, így kevésbé hagyott mély nyomot bennem, de kevésbé tetszett.
    Nem volt annyira érzelmes talán, de ettől függetlenül szintén remekmű, viszont míg az Ádám almáit szerintem bármikor újra nézem majd, ezt nem hiszem, hogy előveszem később.

Valamelyik nap meg megnézem majd a másikat is.
  • Blasta
    A hurrikánban is fasza volt. Szinten nem akcioszerep
  • Totti5
    Gondolom a játékhoz hasonlóan ebben is fiatalabb, tapasztalatalanabb Lara lesz. Nincs ezzel gond, főleg ha olyan jók lesznek mint az előző kettő, persze Angelina nélkül nem lesz az "igazi".
  • Davidus
    Faster 5/10
    Law Abiding Citizen 6/10
    Devil 6/10
    13 5/10
    Ghost Writer 7/10
    The Town 6/10
    Wall Street 2 6/10
    The Experiment 4/10
    The Mechanic 0/10 nem bírtam végig nézni
  • Tyler1
    hát mostani szemmel sztem nagyon gyökér poénjai vannak, de mondom régen bírtam :D
  • Dean Winchester
    magyar szinkronja fenomenális :)

nagyon szükség van a reboot-ra valóban -.- pfffffff
    uj_szineszn_337_vel_jon_a_tomb_raider_reboot
  • zaki
    hát én nekem egyáltalán nem jön be ez a vicces feka karakter, ráadásul a magyar szinkronja kifejezetten idegesítő. alig láttam pár filmjét, ilyen gagyi mami, meg hasonlókba bele se kezdek :P

viszont a nekem 8 tetszett
  • DeerHunter01
    gagyi lovag az jó :D
    miért lenne fos?
  • Tyler1
    talán az egyetlen, igazi jó filmje, a Faterok motoron.
  • Tyler1
    legnagyobb baj ezzel a faszival, h azóta sem tudott kilépni a gyökér vígjátékai árnyéka alól, és még mindig ezeket erőlteti(vagy már csak erre van lehetősége).
    én még elnézegetem a filmjeit, mert taknyos koromban menő volt a nigger, de hát már én is tudom, h igazából mennyire szarok azok a filmek, amiken én anno röhögtem :) Gagyi lovagot isten tudja hányszor néztem meg régen, pedig talán a legfosabb filmje :D
  • Dean Winchester
    csak gyorsan sztem ez mind fasza :D első 3 eléggé jóféle
    Nekem8
    Nemzetbiztonság Bt.
    Állj, vagy jövök!
    bad boys
    gagyi mami
  • zzeN
    Hát ML-nek nem sok jó filmje van az is biztos...
  • Dynamic
    A 0 és 1 pontos osztályzatokat már alapból nem veszem komolyan.
  • Dean Winchester
    ja én is mondom ML nagyon jó szokott lenni ,erre uncsi filmet kaptam ...
    ha jól emlékszem végig se néztem :D
    sztem egyik legszarabb filmje
  • Dynamic
    Haláli temetés (Death at a Funeral - 2010)

Szereplők: Martin Lawrence, Chris Rock, Danny Glover, Tracy Morgan, Luke Wilson...
    A nevek ne tévesszenek meg senkit. A film igencsak gyenge közepes. Az amúgy vicces szituációk közel sem durrannak akkorát. Fáradt bohóckodás, amin párszor elmosolyodik az ember, de semmi több. Kár érte.
    Azt mondják az eredeti 2007-es jobb. Nem tudom, azt nem láttam.

4.5/10
  • Arnoux
    Tudna valaki a 300-hoz hasonló filmet mondani? Ami fontos, hogy látványos csaták legyenek benne, lassításokkal, effektekkel. Nem kell az ókorban játszódnia lehet lőfegyveres is csak látványos legyen.
    Én egyet ismerek, Spartacus (sorozat), de azt már végignéztem és szeretnék még ilyen harcokat látni.
  • gercse
    köszi szépen, előbbit már hozza is a postás :), utóbbi még keresés alatt áll
  • motyodlee
    ezzel csak egyetérteni tudok :)
  • fifi
    ennek a brigádnak láttam még két filmjét:
    Gengszterek fogadója
    Zöld hentesek

mindkettő fasza, bár a Zöld hentesek még nagyobb atomvillanás néhol, mint az ÁA... :)
  • xxxpaulxxx

Szeretem az okos embereket:) Hogy lebutázott:O
  • gercse
    Ádám Almái
    10/10

Soha nem láttam még ilyen filmet, pedig néztem már Gus Van Sant meg Lynch filmeket, de ez más volt,
    ami pedig a legfurább volt, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, pedig sok minden nem történt benne, de annál meghökkentőbb volt, lehet ezért figyeltem annyira, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, nem lehetett előre látni semmit.
  • Dean Winchester
    amiket hallottam róla és láttam már jár neki 5 pont
    de én 10/8ra saccolom de majd kiderül jól gondolom-e