106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát ez a Flipped tényleg nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom :D
Egyetlen rossz dolog, (vagyis inkább jó, mert hatás) hogy hiányérzetem van :D
Annyira nyomjátok ezt az 500 days of summert most megnézem ezt is :) -
xxxpaulxxx #62358 Amúgy nem értem ezeket a magyar fordításokat... miért kell minden szerelmes filmnek a nevébe belerakni a SZERELEM szót?:D:D -
xxxpaulxxx #62357 :) -
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
500 Days of Summer tényleg nagyon jó film, de barátnővel nem nézném meg. :)
A Mielőtt lemegy a nap is tetszett, főleg a hogy real-time-ban ment, és a kevés vágás miatt.
A Változó szerelem-et és a Szerelmünk lapjai-t megpróbálom beszerezni.
Kösz szépen mégegyszer. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor 3.-4. alkalommal bemegy hozzá a férje, akkor bizonytalanodtam el...ugyanis akkor mondja neki a nő, hogy soha nem kérdezte meg tőle, hogy ő tett-e, vagy nem. Ahogy egymásra néztek, és a nő kirohant, ott éreztem az elbizonytalanodást. :) -
Harjunpää ja pahan pappi
-- jó kis finn film))
8/10 -
Annó simán besírtam rajta :D -
+1
-
szerelmünk lapjai az téleg jó -
xxxpaulxxx #62350 Szerelmünk lapjai
Változó szerelem (hihetetlen jó:D)
Mielőtt felkel a nap és Mielőtt lemegy a nap -
Ja ez #62342-re ment, bocs -
Szerintem akkor már inkább Szerelem és más drogok, bár ezek mindegyike romantikus-vígjáték. (500 days of summert nem láttam)
Esetleg nézd meg a Túl a barátságont
-
Bocs a 3x posztért, csak most látom, hogy: "ha pároddal nézed, akkor csak szexre kellesz" :D:D:D Nem fogja azt hinni a film után ne félj. -
Vagy a Felkoppintva! :D Végülis romantikus, meg röhögős is! :D -
Pároddal akarod nézni?
Ha igen: Csak szexre kellesz
Ha nem: 500 days of Summer (KÖTELEZŐ!!!4négy), Hétmérföldes szerelem -
vass17 #62344 Én is pont tegnap este néztem meg:)
Egy percet sem unatkoztam rajta, végig lekötött.
Nálam 8/10. -
scarface.
az alvilágnak igenis van romantikája :DDDDdd -
Tudtok ajánlani valami jó romantikus filmet? :D -
Köszönjük! -
viizo #62340 The Chronicles Of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader / Narnia Krónikái: A Hajnalvándor Útja
Az első két rész nálam közepes volt, az a sem hideg, sem meleg fajta. Gyerek fantasy filmnek jók, 10 évesen biztosan élvezetes. A harmadik rész sajnos ugyanígy járt: gondoltam, hogy végre készítenek egy élvezhetőbb részt, de ugyanolyanra, sőt talán gyengébbre sikerült, mint az előző kettő. A történet vérszegény, az eddigi főszereplők száma lefeleződött, ráadásul pont a gyengébb karaktereket vették elő.
Bár vannak benne kifejezetten élvezetes részek, főleg a fényképezés sikerült helyenként gyönyörűre, a film összességében nem nagy durranás.
Érdekes kettősség a mesebeli sárkány, ami annyira gagyi lett, hogy a 94'-es Sárkányszív szelíd sárkánya is megenné reggelire, és film végi víziszörny - utóbbi már-már durvább monsztafilmeket idéz, nem biztos hogy 8 éves gyerekekkel ilyet nézetnék.
10/5 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye nem lépte át a "szabadság" határát, azért mert ő nem tud szabadon élni, annyira hozzászokott az előző börtön életéhez, így inkább lesz fogoly és csinálja azt ami eddig, mint szabad ember aki nem tudja mitévő legyen.
Van hozzá magyar felirat. -
jó akkor megnézem este angollal. végülis elvagyok vele, csak magyar az mégis magyar.. most a limitlessnek esek neki, trailer mocskosul kiváncsivá tett -
huhh nemtudom nem is kerestem, direkt így akartam megnézni... ragadjon valami, de annyira nem bonyolult a történetvezetés -
És magyar még nincs? Előbb cserkkoltam miattatok trailert. Szedném már csak nem találok magyar felriatot :( -
tegnap néztem meg 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Angol felirattal néztem. Colin Farrel miért lépett le? -
The Way Back
Mindenkinek látnia kell(ene).
10/10 -
The Next Three Days 7/10
Köszi az ajánlást tetszett nekem is.
Persze a szokásos túlzásokat eltekintve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Mármár szinte elhittem, hogy tényleg a főhősnőnk volt a gyilkos, de a végén csattanós választ kapunk."
Szerintem az elejétől nyilvánvaló volt hogy igazat mond , és nem ő a gyilkos. -
Manapság minden remake, vagy Philip K. Dick-adaptáció, vagy Dick-adaptáció remake-je. 
-
jja igen?
csak hogy ott is hasonlo ürgék szaladgálnak)) -
Onnan biztosan nem lophatták, mivelhogy az eredeti alapötletet még 1954-ben írta Dick. :)
-
Sorsügynökség
nem volt rossz)) mintha a fringe-ből lopták volna a ötletet))
7/10
-
Elnézést a kellemetlenségekért Maci Laci! -
Dean Winchester #62327 maci laci
10/8
picit gyengén indult sztem de aztán eléggé jó volt... -
Dean Winchester #62326 ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor máshogy ne tedd , thx -
A következő három nap (The Next Three Days)
Remek szereplőgárda, nagyon jól összerakott film, elejétől a végéig lekötött. Idén talán az eddigi legjobb film, amit láttam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármár szinte elhittem, hogy tényleg a főhősnőnk volt a gyilkos, de a végén csattanós választ kapunk.
Talán az volt kicsit túlzás, hogy hogyan lesz egy főiskolai tanárból szabaduló/szabadítóművész, bár 3 év alatt azért rendesen bele lehet ásni magát az embernek a dolgokba.
Nálam erősen 8/10-es.
u.i.: A barna jobban áll Elizabeth Banks-nek, mint a szőke :) -
Azért, mert Call of Duty. -
Dean Winchester #62323 thx
miért pikenik kosár és nem piknik kosarat mondanak a szinkronban? :D -
Jogos. -
Neki? Kizárt.
-
Ezen még gondolkodj kicsit. Hátha átér a poén.