106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #62440 Kicsit sem lógott ki a CGI????? Hát én láttam úgy egy éve és néztem, hogy ÚR ISTEN... MI AZ A HÁTTÉR???:|(amikor le akar ugrani a csajszi:D) -
Csaba007 #62439 Titanic
Gondoltam nosztalgiázok egyet,és szerintem jól döntöttem. Régebben láttam utoljára és akkor valahogy nem fogott meg,de mai fejjel már sokkal jobban tetszett. A látvány még mindig megállja a helyét,kicsit sem lógott ki a CGI. Meg is döbbentem mennyire lekötött.Olvastam,hogy 2012-ben jön bd-n és tutkó vétel lesz hd-ban,a 3d annyira nem izgat. Már klasszikussá vált és tényleg egy szép történet. A végén már nem sírtam, valszeg felnőttem már :)
Ha pontoznám 10-est adnék rá,de mivel nincs tökéletes film,ezért olyan 9,7/10. -
-
Terminator 2
hát lehet cameronnak maradni kellett volna ennél a stilusnál, és nem buvárkodni meg mesefilmekkel pöcsölni, a Két tűz között után valami bekattanhatott az öregnél....
szóval a T2-t még mindig az egyik legjobb akciofilmnek tartom, még ma is megállja a helyét, sőt! -
xxxpaulxxx #62436 ok, de ez egy filmes topic;) -
könyvben ezerszer jobb és durvább -
Alapmű. Bale talán legjobb alakítása! -
xxxpaulxxx #62433 

-
milly67 #62432 [IMG]http:// [/IMG]
Hát ezt meg értitek? Újabb harcok a nagyoknál? -
Amerikai pszicho
fúh...tipikus "csehovi dráma", semmiről nem szól, de mégis amikor legördül a függöny a végén akkor gondolkozol el rajta...egy szálon futó, monoton a cselekmény... kicsit perverz, már-már groteszk... hogy tényleg, ennyire felszínes világban élünk. kirakat. az átlagember mégis irigyli ezt a pompát.... és minden gyilkosságot, előkészületet az áldozatok előtt készít el. az utolsó monológja a Bale gyereknek meg annyira pimasz, hogy.... gyáááá hát kikérem magamnak :) de nagyon jó film. mindenkinek ajánlom. -
The King's Speech
hát ez rohadt jó volt :) Párbeszédek, zene, képek mind nagyszerűek voltak.. megérdemelten nyerhetett, bár még nem láttam csak hármat a jelöltek közül... :)
9/10 -
The Green Hornet
határ szar -
A bekes harcos utja(2006):
Elveztem,sok hozzam kozel allo gondolat,bolcsesseg hangzik el a filmben.Nolte-t ugyis csiptem mindig,bejott ebben a szerepben is.Bar allitolag a konyvhoz kepest a film egy kalap szar.Lehet.Nem olvastam,ez igy ismeretlenul viszont kellemes volt nagyon.
8/10
-
xxxpaulxxx #62427 Mariachi-trilógia
El Mariachi - 7/10
Desperado - 7.5/10
Volt Egyszer egy Mexikó - 6/10
Muszáj volt már pótolnom ezeket a filmeket az egyik Mestertől:D Nem rosszak, ütős akciójelenetek, gagyi (talán direkt:D) sztorik, összességében nem rosszak:D
Az 1. rész még akár egy Grindhouse filmnek is elmehetett volna
-
bcrics #62426 http://www.blikk.hu/blikk_filmklikk/a-sikoly-4-ben-halal-var-a-mobilfuggokre-2049555/ -
túl a barátságon hobbitföldön.... -
A magyar címmel maradnak a Babónál? :D -
és ezt tényleg forgatják, el sem hiszem [örömkönnyek]
-
pankrátor.
elgondolkodtató sztori egy emberről,
akinek a harc az élete.
(nem lehetett kellemes érzés amikor a tűzőgép is
előkerült ...)
de hiába: "the show most go on!"
kemény zenék, kemény legények.
egy 2008-as "legjobb film" filmfesziváldíj.
dokumentum jellegű dráma talán.
nem rossz film, de elég volt 1x látnom..
mickey rourke-nak vannak jobb filmjei is. -
nekem az m83 meg pretty lights remix a kedvencem :3 -
en moziban neztem... HD-ban lesd meg mindenkeppen. a hullok bore nagyon kemenyen van megcsinalva.a vakondok bore meg kifejezetten gusztustalan jora sikeredett :) -
Tron (1982)
Hangulatosan volt megcsinálva nyolcvanas években magukalá csinálhattak ettől az emberek :D HDban eredeti nyelven még most is élvezhető.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel előbb néztem meg a Legacy-t nem éppen happy endre számítottam bár mit várunk egy disney filmtől? :D
btw Legacy OST remix albumára rá vagyok gyógyulva nagyon jó számok vannak rajta főleg a Adagio for tron teddybears remix :D
-
filmet nem láttam, csak az urban legend-et hallottam, hogy el lettek átkozva a szereplők xDD -

-
A dátum persze rossz, ez friss, 2011-es film, csak elírtam. -
Sniper - Reloaded (2001): Miután 1993-ban elkészült minden idők legf*szipántosabb (és mellesleg legautentikusabb) "sznájpolós" filmje, a Sniper, majd szült két borzasztó folytatást, Tom "Thomas Beckett élenjáró tüzér őrmester" Berenger szögre akasztotta a puskát, és átadta a helyét a fiatalabb generációnak, akit most a filmbeli "fia", Brandon Beckett képvisel (vagyis Chad Michael Collins, aki eddig csak tévésorozatokban szerepelt). Hogy ne legyen egyedül, előrángatták Billy "GS-9 Richard Miller" Zane-t is egy kiemelt mellékszerepre, és bedugták őket az afrikai Kongó forrongó belsejébe, melléjük adtak még egy palacsintaszájú szőkét (Annabel Wright, szintén sorozatozott eddig), összekutyulták némi langyos sablon-sztorival, felmelegítették pár régi jelenettel az első részből - és tulajdonképpen még nem is lett annyira rossz, mintha egy ócska remake-et kaptunk volna. Mint folytatás, megállja a helyét, a 2. és 3. résznél mindenképpen jobb, de ne várjunk csodát se, ez nem kifejezetten "sznájpolós" film (inkább csak az utolsó harmad). Ennek ellenére nálam korrekt 6/10, a folytatás ígéretével, ami felőlem tkp. jöhet, ha Zane is marad, mert most is az ő szövegei, gesztusai voltak a legjobbak. Hát igen, az első rész végén megkattant Miller-karakter - bár kicsit lenyugodva - tovább él... :)
-
május 5
forrás -
Négyen is, de "sajnos" semmi rejtélyes nem volt a halálukban: egyet megfojtott a barátja, egy idősebb rákban halt meg, a másik idősebb műtét utáni vese-elégtelenségben, a kiscsaj meg súlyos bélfertőzésben és vérmérgezésben. De ezek nem egyszerre történtek, hanem hat év alatt.
-
Dean Winchester #62412 :)
köszi a segítséget, Poltergeist ->
"Egy fiatal család otthonát - amely egy hajdani temető felett épült - barátság- talan szellemek szállják meg, s elrabolják kislányukat."
minden bizonnyal ez lesz az!
mégegyszer köszönöm
-
ez az aminek "rejtélyes módon" meghaltak a főszereplői? -
Nem az, mert ott nem a temetőre építik a házat, hanem valahol távolabb van, a város szélén (és az események jó része nem is a házban történik :) ). A Poltergeist lesz az szerintem is, az első, vagy a harmadik rész.
-
A Poltergeist is ilyen,gyerekkoromban még paráztam tőle,aztán megnéztem felnőtt fejjel is és már egyáltalán nem találtam ilyesztőnek. kb 5/10 -
It's correct. -
Kedvencek temetője? :DD -
Dean Winchester #62406 valakinek bármi ötlete ???
nagyon régi a film és arról szól ,hogy egy indián temetőre építenek egy házat melyben történnek az események :D horror filmről van szó
ennyit mondtak és ebből kéne kitalálni a filmcímet :S -
jamamura #62405 SCRE4M. Same shit, different decade. -
Nézném ha lenne belőle korrekt release :D -
egy az egyben mint a nagyfiúk a film sztem.
adam sandler ha ilyen sztílóban fogja folytatni akkor nagyon lefog bőgni (bár nemtom hogy ezek mennyire sikeresek amerikában)
hozhatna már valami csontdaráló szintű vígjátékot, kiddie szál nélkül (a szerelmi izével nincs bajom, az kell) -
Kellékfeleség
Sablon romantikus vígjáték, kliséktől hemzsegő sztorival, Adam Sandler poénokkal tűzdelve. 1-2 poénon hangosan felnevettem, de amúgy semmi extra, viszont ideális, könnyed film, egy esti kikapcsolódáshoz.
nem bántam meg/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annak külön örültem, hogy kihagyták a "jaj véletlenül megbukik a hazugság, és nagyon megsértődik a szép lány, de végül megbékél a tengerparton" szálat -
azert az most meglepett hogy a RANGO bol a redneck kiscsaj Beans-t egy olyan csaj szinkronizalta aki angol angol....aki amugy ausztraliaban nott fel es Sachanak a felesege (ALI-G)
[/IMG]