106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zoliii
    [IMG][/IMG]
  • zoliii
    The Rocketeer - 1991 Benne van a Vasember film szerinti alkotója! :D
  • Tikal #62557
  • Szabi84
    ez frankó lesz
  • Dynamic
    Hát ezt gyorsan legyalulták.
  • [HUN]Crassus
    OMFG!!
  • Jim Morrison
    szerintem kicsit b kategorias beutese van :/ remelem tevedek
  • Oszi
    Itt az immortalsnak az első előzetese, ez alapján szerintem látványban verni fogja a 300-at. Immortals előzetes
  • [HUN]Crassus
    +fav
  • IXEMGabeo
    Ismeretlen férfi

FSZ: Liam Neeson

qva jó film volt, a végén van egy nagy csavar benne, aki szeretné az nézze meg tudom ajánlani:)
  • Jim Morrison
    azigen, tenyleg jo lehet !
  • Tyler1
    poszter is hatásosan betegre sikerült :)
  • Tyler1
    fuckyeah! ifjabbik Saddam dublőrének "hatalomra" jutásáról szól. money, power, coke, violence, women...mi kell még egy jó filmhez?
    elég várós!

• bexinho
    jobban vártam=jobbat vártam
  • bexinho
    Conviction (2010) 6/10

Sokkal jobbra számítottam. Szeretem a megtörtént eseményeken alapuló filmeket, de ez nem adott semmi pluszt. Egy jól megrendezett, ámde semmi "fúde nagy fordulat"-ot nem tartalmazó film. Jobban vártam...
  • Tyler1
    Tropa de Elite 2

Más vonalon indultak el a folytatással, nem lett akkora feszültségbomba, mint az első rész, de jóval keményebb témához nyúltak. Ezzel a résszel sikerült odaszúrnia Padilna-nak, ahol a legjobban fáj, amit még az előzőben nem mertek meglépni, azt most keményen kijátsszák a pakliból.
    A pontozást kihagyom, akit a téma érdekel, az megfogja nézni.
  • Tikal #62543
    Terminator Salvation

Jól indult, ismerős főcímzene ( Danny Elfman ), végre háboru van és nem menekülés, egy két aproságot leszámítva még élveztem is, de a végét nagyon elrontották... a támadás a skynet bázisa ellen nagyon erőtlen lett, nem éreztem hogy na itt most aztán aprítás van, néha mutattak egy black hawk-ot, de a többi gépről semmi, a gépek se apritják a népet végig connor küzdelmén volt a hangsúly a géppel, amiben azért tetszettek az utalások, a helyszin választás stb, de én az egész utolso félorát átírtam volna komolyabbra... ja és az Arnie CGI nagyon gyenge lett :(

Ha jól emlékszel anno lehuzobban irtam rola, de lehet elfogult lettem, így hogy végig néztem az egész sorozatot a héten, nosztalgia? :)
  • SötétBarom
    A Rítus

Ördögűzős. Vannak benne kiszámítható hangeffektek, amiktől mindig megijedek, vannak benne megszállt arcok, meg vannak benne papok. Kb amire számítani lehet egy ilyen filmnél. Egyszer mondjuk érdemes megnézni, mert rossznak egyáltalán nem rossz, pusztán semmi extra, ill. vótmá.

7/10
  • SötétBarom
    Szentháromság RLZ.
  • Pretorian
    Source Code 10/8
    Simán az év eddigi legjobb filmje, mondjuk talán még a Moon-nál is befordultabb.
  • Tyler1
    számomra meg Kristanna "miss C kategória" Loken, és úgy ámblokk a női terminátor volt a legnagyobb szánalom az egész filmben. el nem tudom képzelni azt az embert akinek a fejéből kipattant a női t-x koncepciója, meg azét sem, aki Lokent találta a legmegfelelőbbnek a szerepre.
  • Blasta
    A "legjobb" a T3-ban a kiherélt, teljesen harmadhegedus szerepet játszó John "a jovo vezére" Connor, akit a filmben ketrecbe zár egy csaj, rohangál a T-X elol és egy kurva pisztolyt sem sut el értékelhetoen, nagyon elkúrták az írók a karaktert.
    A T2 -papíron 10 éves- John Connorjához képest egy nulla (akárcsak Nick Stahl aki John-t játssza).
  • Effe88
  • xxxpaulxxx
    Valójában "csak"
  • böröczk
  • viizo
    Toy Story 3

Az utóbbi 2-3 év Pixar termése miatt már-már feladtam a reményt, hogy a studió valaha is visszatalál arra az útra, amikor arról voltak híresek a filmjeik, hogy sziporkázóan ötletesek, lendületesek, amik mellé érdekes történetek párosulnak - egyszóval kiváló szórakozást nyújtanak. De végre!

Az új Toy Story hozza mindazt, ami a trilógia első részétől egészen a Finding Nemo-ig megvolt. Mindezt úgy, hogy a folytatásos sztereótípiákat megcáfolva a Toy Story sorozat legjobbjává emelik a filmet.

Jó a történet, mozgalmas a cselekmény, ügyes az animáció, a plasztik környezetet maximálisan kihasználják az alkotók - bravó! Nincsenek irritáló, stilizált kockafej karakterábrázolások, idegesítő motívumok, gyenge poénok, kiszámítható fordulatok - csak felhőtlen, korosztályfüggetlen szórakozás. Csillagos ötös.

10/9
  • DeerHunter01
    Elit halálosztók : 10/8
    Elit halálosztók 2 : 10/8 [megjegyzem, ne egy nagy akciófilmre számítsatok egyik film esetében sem, de ami van az minőségi]

Sniper: Realoded 10/7
    1x nézős B kategóriás akciófilm ,nem volt rossz, könnyed esti kikapcsolódásnak
  • bcrics
    köszönöm:)
  • Hamed
    Man from Earth
  • bcrics
    Hello,Mi is annak a filmnek a Címe amiben pár ember van összezárva egy szobában,beszélgetnek nagyokat majd az egyik 2lábúról kiderül hogy ő
  • sandor8206
    Adéle és a múmiák rejtélye

meg ne nézzétek/10
  • Jim Morrison
    pedig trailer alapjan jonak tunik :/ mint minden mas... :D
  • tigeroo
    gulliver:

ezmiagecivolt? xdddddddd

• Zoli007
    Source code - 5/10 - Uncsi, de legalább rövid.
  • Hegi90
    Szellemhajó (Event Horizon)

Jó kis sci-fi horror klasszikus.

8/10
  • Tikal #62524
    Terminátor 3

szégyen ez a film.... nem is értem miért egy ilyen pancser rendező kezébe adták a filmet, pedig melékszem még itthon is hogy ment a reklám mert andy vajna a projucer, huu meg haa, hát ő is egy nímand, aki egyszer kétszer talál jó film mellé állt, pff. még annyi fáradtságot sem vettek hogy rendes zenét tegyenek a film alá pedig az előző részben a zene rohadt jo volt és passzolt a filmhez, itt meg egy dallam se maradt meg a fejemben. a végén meg már sajnáltam arnie-t is milyen béna jelenetekben kellett részt vennie..

6/10
  • vg
    Nem, ez más stílus, ez inkább után rajta agyalós-parázós dolog.
  • vénfarok
    faster (rohanás)
    rendesen durván jó
    9/10
  • xxxpaulxxx
    :D
  • bcrics
    van olyan mint a Kísértetjárás Connecticatban?