106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem egy kalap ***** volt...
Egébként sem fekszik ez a fajta humor, mert elnézést de ez egy paródia volt, egy pillanatig sem szabad komolyan venni arról nem is beszélve hogy a sztori egy az egyben ghost rider, és Nicolas Cage valami űber szar volt... Nem is illett az egész film hangulatához, eljátszotta a nagy don huant aki mindenkit megdughat és közben meg hogy nézett már ki azzal a félig szőke hosszú hajjal, echte mint valami csöves aleksoz utánzat...
A végén meg a koponyás jelenet, nah azon már sírtam az annyira borzalmas volt, meg úgy az egész film kiszámítható, szar CGI a zenék sok helyen hiába lennének jók túl hangosan az előző és a következő jelenettől totál elütve robbannak be, mint egy zenés filmben, mintha valami indiai szupermozit néznél. -
Limitless
Hűha. Az ötlet jó volt, bár (ki hitte volna) ez sem eredeti. Jól is indul a dolog, de a kidolgozatlanság hamar meghozza gyümölcsét, befullad, mint az olajéhes láncfűrész. A kicsit abszurd, és már-már Crank-be illő bonyodalom után, a legbutább befejezést választották, amivel hitelét vesztette az egész film...nálam. Merthogy a kritikák azért viszonylag jó filmnek mondják, hát embere válogatja ki hogyan kapja el a fonalat.
5/10 -
Nah hazaértem a moziból, hát életem legnagyobb csalódása volt a karib tenger kalózai 4, komolyan mondom ha egyedül lettem volna felénél felállok és kijövök....:S a 3D is egy kalap szar volt, Kiderült hogy Johny D. egyedül nem viszi el a filmet a hátán....:S
Ami ért is valamit a mai mozizáson az az elején a Transformers 3 3D Trailer Extra jelenetekkel, nah az lezúzta az arcom....keményen....:D -
am nemtudja valaki, hogy mikor lesz hozzá felirat? semmit nem találok róla -
Fast Five
Sokan dicsérték ezért gondoltam megér egy mozit.
Az előző részek is tetszettek, de a legutolsó kivételével elég bárgyú filmek voltak.
De ez... szuper akciók, egy kis modern warfare, kocsikat ahogy kell szarrátörték, Vin Diesel vs Rock bunyó, öröm volt nézni, Rock gyereknek akkora háta volt külön vászonra kellett vetíteni.
A többi szereplő is passzolt, TÉNYLEG vicces beszólásokkal, angolul kíváncsi leszek mennyire lesz humoros, így magyarul nagyon jó volt, a fura szinkron ellenére is. A zene, tökéletes főleg a a végszó zene.
Nagyon jó hangulata volt a filmnek, nálam 10/10 -
Limitless
7/10 -
Drive ANgry
Murva jó volt. Tök le voltam lombozva, fáradt voltam és indiszponált, de ez a film felrázott. Van egy hangulata, nem próbálja magát túl komolyan venni, igazi jó kis bosszúállós/misztikus egyveleg. Néha leül kicsit, néha gagyik az effektek, de a zenék/kocsik/fegyók kárpótolnak mindenért. Na meg azok a fejek... Kész! Mosmá jól vagyok, fülig ér a szám! Az Accountant egy kész beszarás, a színész is, de a szerepe is, de a seriff, a pincérnők, a zsaruk mind-mind jól el vannak találva. Szal. nagyon jók a mellékszereplők is. Ha kicsit pörgősebb lett volna, akkor az év filmje lenne a kategóriájában (nálam). A már nem csinálnak ilyen jó kis roadmoviekat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiába no, a hideg sör csak az ellenségünk koponyájából az igazi... Ójjjeee... -
Hogy a búbánatba ne emlékeznénk rá :P
Itt a kép és itt a link is. Am másik topicban itt az SG-n, lehet elkeveredtél.
http://www.facebook.com/LGMagyarorszag
-
A Doghouse tényleg nagyon jó, én is csak ajánlani tudom. És az elején, amikor a kocsmában vannak és isznak, akkor megy alatta egy isten zene! Neked is tetszett? :D -
gabrancs #62790 Pár napja néztem meg a Doghouse című filmet, tudom hogy már nem mai darab,de csak most jutottam hozzá.
Nekem nagyon bejött annak ellenére hogy ez teljesen angol humor. A film elején nem gondoltam hogy ilyen típusú lesz a story. Elég érdekes,durván kifigurázza a nőket, de ez nem baj:) Én a saját társaságot ugyan ilyennek képzelném el ilyen esetben. Bent a kocsmában bepiálva utána meg golfütőkkel meg vízipisztolyokkal a zombi nők ellen:D
Mindenkinek ajánlom aki csak egy kicsit is szereti a zombis-vígjátékokat illetve az angol humort.
Az Ötödik sebességet is megnéztem, de ahhoz csak annyit fűznék hozzá hogy hozza a szokásosat! Jó száguldások, hihetetlen ugratások illetve manőverek. Meg a lehetetlen küldetés amit megvalósítanak...:) Ettől független jó volt.
OFF: Múltkor volt itt valami játék hogy ki kellett találni milyen filmből van az adott karakter a képen! Nem tudjátok mi volt a linkje? -
xxxpaulxxx #62789 Amerikai gengszter
Tetszett, bár picit túl hosszú volt és volt benne helyenként kis üresjárat, de ezekkel együtt izgalmas filmet kaptam:) Denzel Washington és Russel Crow nagyon eltalálták a szerepet:) (ahogy szokták:D)
A vége nagyon ütött:D
7,5/10
Terhes társaság
Sokan a másnaposokkal hasonlítják össze... nekem ez jobban tetszett:) Néha már én is megnyúztam volna a faszit, annyira idegesítő volt:D Jópofa könnyed kis vígjáték, ajánalni tudom mindenkinek:)
7/10 -
jamamura #62788 PIRATES 4: Ismerős vizeken... -
Mr. Brooks (2007)
nagyon jó volt :O
9/10 -
nem hasonlítottam őket, csak annyit írtam, hogy vmi hasonló "foglyul ejtett kém, elharcolgat, amíg ki nem szabadítják" sztorit vártam. -
Zombies of mass destruction
Habár még nem néztem végig, de írok róla, mert egy darabig nem is fogom, mert tanulok... Szóval, állat király! :D Horror vígjáték szerűség, illetve horror, csak van benne jó pár poén. :D 1-2 résznél hangosan felnevettem, pedig ez nem sűrű! :D És nincs annyira tele a szokásos klisékkel, mert olyan részeknél ijesztenek meg, ahol nem számítasz rá. Konkrétan az egyik ijesztésnél leállt a szívem, és ezt most a kórházból írom. Kb a 2/3-ánál tartok, de nem valószínű hogy nagyon le tudják rontani a végére, úgyhogy:
8/10 -
nem volt rossz, tényleg volt egy két jó poén de jövő héten már emlékezni sem fogok rá... -
4 pont a Sleepers-nek? huu...
Spy Game, igaz nem olyan nagy film, de akkor is egymondatban említeni az Ellenséges területtel, ami majdnem hogy egy B kategoriás hulladék?? Robert Redford Bradd Pitt közel nincs egy szinten Owen Wilsonnal még egy ilyen nem csúcs kémfilmben sem :) -
Csaba007 #62782 Blach Death
Nem volt szerintem rossz.Egy kis költségvetésű filmecske Sean Beannel. Jól áll neki ez a Boromires szerep meg most a Trónok harcában is.Hasonló karaktert játszik de ez tényleg jól áll neki. A történet elég egyszerű,de érdekes,a végére eléggé lelassul,a végét meg nem is értettem vagy értettem de nem tudom minek kellett belerakni azt. :)
Egynek elment.
olyan 6/10 -
Pokoli lecke
Alapsztori tetszett, de a 2 órás film fele bevezetés volt, ami utána következett, az meg már kicsit sem kötött le.
4/10
A mexikói
Vicces is, meg nem is, izgi is, meg nem is, vontatott is, meg nem is. Unaloműzőnek tökéletes.
7,5/10
Kémjátszma
Vártam egy kicsit Ellenséges területhez hasonló kémkedős akciózást, de itt csak Redford bácsi kevergette a szálakat, viszonylag unalmas módon.
5/10
Ocean's Eleven
Kétségtelenül a legjobb rész, igazából extra nincs benne, lekötött, szórakoztatott, ennyi. 7/10
Ocean's Twelve
Unalmas, ötletszegény, humormentes folytatás, semmitmondó történettel, aminek a csattanója az, hogy az egész 2 órás játékidő feleslegessé válik. 4,5/10
Ocean's Thirteen
Itt már próbáltak az első rész struktúrájához visszakanyarodni, ez a próbálkozás azonban kissé vérszegényebbre sikerült, viszont semmi esetre sem rossz. 6/10 -
Lord of the flies (1990)
Ez az alapmű eddig még kimaradt. Bizony ez baromi jó volt. Lehetett volna két órás is, hogy jobban elmélyítsék a karaktereket meg a két táborra szakadást.
8/10
Mother's day (2010)
Egy szolid házavató bulira törnek rá a szadista bankrablók, hogy terrorizáljanak. Remek feszültség és izgalom követi végig a filmet, amire a meglepően jó zene is rátesz egy lapáttal.
8/10
Catfish (2010)
Áldokumentarista cucc. Ennyit tudtam róla, meg hogy valamennyiben a netről szól. Csalódás volt eléggé. Az eleje unalmas, sokszor elvesztettem az érdeklődésem, majdnem ki is nyomtam. Aztán jött az a fordulat, ami már felkeltette az érdeklődésem, de vártam vártam hogy kihoznak belőle valami többet is, de aztán láttam, mindjárt vége a filmnek... szal én ebből mást vártam....
3/10 -
jó kis film, nem 10 pontos, de meg kéne újra néznem :D -
Szevasztok!
1408 c. filmet most néztem meg. Szerintem nagyon jó film, fordulatos, néhol azt se tudtam mi van.:) Elején van benne egy baki, de szerintem
10/10 így is. -
az én szívembe a never back downos kinézetével lopta be magát :D
már ha Amberről van szó
-
Nem, de amelyiket tudom, azt most el is kezdem "megvenni"... :D -
a top gearben igencsak jól nézett ki, engem meggyőzőtt :D -
a főszereplő csaj volt a Top Gearben. igazi őstehetségnek tűnik. minden bizonnyal színészlegenda válik majd belőle, pl. káromkodni kitűnően tud -
:DDDDDDDDDDS_AD_DS -
Drive Angry
10/ -
bcrics #62771 Ezekből vki látta már vmelyik filmet?
http://www.youtube.com/watch?v=oZQ7IvIG_tI&NR=1
-
Hát igen...jól elcseszték, szinte mindent megmutatnak benne -
ahogy elneztem igen
-
Jah, nem volt rossz az. -
REd
Egész szórakoztató volt, néha már mosolyogtam is rajta. Mondjuk nekem az ilyen kivénhedt keményfiúk/lányok utoljára megmutatják sztorik bejönnek... :D -
Tucker and Dale vs Evil
Túlvagyok rajta én is. Tetszett hogy a kliséhegyes n+1 tuactiflm forgatóköbyvét állították fejre és egy nagyon szórakoztató filmet hoztak össze. A két főszereplő nagyon adta:) a lényeges poénok is marha jók voltak.
8/10 -
jól sejtem, hogy a trailer tele van spoilerekkel?
-
jah igen..amin nagyon nagyot mosolyogtam még az elején: +18
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Álmodtatok arról, hogy fa**zt sz**tok, pedig nem vagytok buzik?
-Igen
-Igen
-Igen
Hát én még szerencsére nem :D :D -
Tucker and Dale vs Evil
Többek magas pontszámának köszönhetően én is belevágtam. Nem bántam meg, vége kicsit érdekesre sikerült, de az első 70 perc kárpótolt érte. 7/10 -
3.8as imdb értékeléssel azért kihagynám, még ha nem is nagyon szoktam figyelembe venni. mindenesetre köszi :) -
Csaba007 #62761 A folytatása hasonló :) S. Darko -
Season of the Witch (2011): Még éppen súrolja az élvezhetőség határát, legalább is az első fele még nézhető, vannak jobb pillanatai, de a második fele, és még inkább a harc a kolostorban... hát az nagyon rosszul néz ki. Maga a sztori is csak annyi, amennyi látszik, igazából sok értelme nincs, a szokásos Nagy Csavar nagyon picit pukkan (semmi meglepő nincs benne), és jó pár illogikus dolog is bennemaradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. a démon miért nem gyújtja fel a könyvet, ahogy a többit is? Vagy csak simán felgyújthatta volna az egész épületet, ahogy pl. a rácsokat leolvasztotta. De már jóval korábban is megléphetett volna, miután megtudta, hová mennek. Vagy később a farkasokkal az egész csapatot elintézhette volna. Satöbbi...
Mondjuk 4/10 pár jó beszólásért, Ron Perlman-ért, és a maszkmesterek munkájáért, ritka ocsmányra tudták kihozni a járvány tüneteit.