106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    nem Sparrow karaktere, hanem konkrétan Johnny Depp.
  • Sir Quno Jedi
    simán
  • tigeroo
    csúcshatás

vontatott volt egy cseppet számomra (meg pl. a blackoutos-vádlott szál miért kellett bele, mikor 1-1perc alatt letudták az egészet és semmi jelentősége nemvolt a végén...?)

karib tenger 1-2-3

jó volt! csak elveszett a részletekben. másfél órába bőven be lehetett volna pakolni. bár, a harry potteresek meg azért sírnak hogy kevés. bár 3 óra sztem gecisok ilyen hülyeségekre pazarolva mint pl. kocsmai bunyó, meg ilyen faszságok.
    jóvolt, és nem csak sparrow karaktere viszi a hátán a sztorit, vannak jól kitalált szereplők is.
  • Tikal #62836
    Fear and loath las vegasban depp-el és del toro-val 0? :DD
  • ProGabe #62835
    mondjuk ha pontoznom kéne én is 6.5-öt adnék, kicsit túloztam az előző hszemben. egyrészt kellemes meglepetés volt a sok rossz kritika után, másrészt már rég hozzászoktam a felsorolt dolgokhoz
  • CSOCSO
    egyaltalan nem volt ubergaz a film... szvsz 6/10, talan 7/10 es volt a skyline-nal karoltve. Sajna igy is mindket film booooven gazabb volt mint amire mindannyian szamitottunk. Ezert megy a fikazas.
  • ProGabe #62833
    Battle: LA

egy határ szarra számítottam, hiszen nagyon sokan lehúzták, ehhez képest nem is volt ez olyan rossz! mármint nem sugárban hányás, csak a szokásos fejfájást hozta elő, igaz egy kicsit erősebb volt a szánalmasan rángatózó kamera miatt

ez a film a Black Hawk Down, a COD MW és a War of the Worlds szerelemgyermeke

megint megtudtuk, hogy

A) a marínok a legfaszább, legtökösebb katonák a világon
    B) annak ellenére, hogy nem igazán tudnak célozni
    C) na meg persze egy nyikhajból is parancsnokot csinálnak
    D) de nem csak emiatt szervezetlenek: egyszerűen ők csak mennek oszt' lőnek
    E) persze néha megállnak, hogy végrehajtsanak valami nagyon tökös hőstettet, de ez kellett, mert
    F) nem tudnak 3-asba, vagy feljebb váltani egy kicseszett buszon, ezért 30-al mennek vele
    G) annak ellenére, hogy úgy tudják, a támadók szart nem tudnak csinálni a légierővel, gyalogosan küldenek egy épülethez egy osztagot^^
    H) AC-130-asok b*zmeg! azok hol voltak?
  • Zoli007
    Fear and Loathing in Las Vegas - Nem voltam képes végignézni. Amit láttam az alapján 0.
    Resident Evil: Afterlife - Vígjáték kategória nálam. 3/10
    Wall Street: Money Never Sleeps - Hozta az első rész színvonalát. 7/10
    RED - Egyszernézős akciófilm poénokkal. 6/10
  • Tikal #62831
    mi baj volt a végével??
  • wesker24
    Hiába fikázza mindenki meg Facepalmozza a Drive Angry cimű filmet !

Nekem tetszett és kész ! Attól még hogy elég nagy ökörségek vannak benne én jót röhögtem rajta !

Nem vettem komolyan filmet tudtam hogy egy csomó marhaság lesz benne és ugy néztem meg !
  • ProGabe #62829
    Drive Angry

• kaposi1
    Felirat van hozzá?
    Gondolom a 2011-es verziót nézted.
  • vg
    The Tunnel

Ez állat dokumentum/kézikamerás cucc volt, protoss szerű szörnnyel. Remek film, tökéletes így estére. (azért komoly, hogy sydney-ben kétemeletes metró kocsik vannak)
  • ROCKnROLLA
    Halálos hajsza tényleg isten, nálam 9/10.
  • Tatyla
    az ilyen sci-fi-ket hiányoltam már a ha már cgi-ben nincs határ...
  • [HUN]Crassus
    Halálos Hajsza 2006-os! még jó is szerintem... illetve Bobby Z élete és halála
    /most láttam mindkettőt és fain filmek! humor,akció, csajok,izgalom/
  • ProGabe #62823
    ajánljatok pls valami jó kis eyecandy filmet!

tehát vagy valami könnyed kis limonádé, amiben a csaj(ok) jó(k), vagy valami popcorn-akció, esetleg sci-fi (ne a Trnasformerst! :D)
  • TaRka0107
    Megnéztem én is a Halálos Iramban 5-öt. Hát ez tényleg nagyon ütős lett. Amilyen jelenetek vannak benne, tátott szájjal néztem a moziban.
    10/10!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Viasat3-on ma délután 16:30-tól 9.
  • szucsy89
    hát jah, ezt a hibát követték el a Thorral is :/
  • Prof William
    Ha alacsony szinten tartják a "földön játszódó és a főhős becsajozik" részeket és inkább a más világokra meg harcra mennek rá akkor jó lesz. Csak ne csesszék el...
  • Szabi84
    najólvan most már leesett hogy ez és a a zöld darázs nem ugyanaz:D nem értettem hogyhogy nyomatják a posztereket trailereket mikor hdba már kinnt van:D
  • kaposi1
    Féktelen harag Nicolas Cage-el.
    Van még lejjebb?
    2/10
  • Csaba007
    Az új green lantern trailer valami hatalmas,szerintem lazán az év legjobb trailere eddig.
  • mflex #62815
    a végén a kasszaszánkóztatás az valami hatalmas volt

Szerinted ott fent a SPOILER gomb dísznek van kirakva?!
  • Reg5
    Szerintem a Karib 2 volt nagyon szar, a 3. viszont tetszett.
  • Megtörhetetlen
    Mondjuk ezek igen nagy klasszikusok, már amit összeraktunk a másik topikban tehát ha nem ismered valamelyiket akkor hajrá :) Jah és a másik topikban részletezzük ezt: ITTENVAN :D

Tegnap este néztem a Halálos Iramban legújabb részét és nekem tetszett, persze inkább már scifi kategória de mindenképpen izgalmas és elképesztő látványosra sikeredett!

tehát 8/10 (Rock vs Vin bunyója miatt illetve a végén a kasszaszánkóztatás az valami hatalmas volt :D)
  • BlackWolf
    a drog rossz!
    a drogfüggőség rossz!
    a tudatos droghasználat(talán)lehet jó! aktuális aztmondanám..:D Ma nézegettem egész érdekes kampányt csináltak a filmnek meg a gyógyszerreklámok..pedi nemis nagyon hallottam a filmről ameddig nemláttam a kritikát filmbuzin vagy 2 hónapja
  • eatmerr
    barátaimmal azt találtuk ki, hogy megnézzük az összes filmet, ami rajta van a képen :D
    Pontosabban bepótoljuk, azokat amiket még nem láttunk..
    Bár egy-két karaktert nem tudtunk beazonosítani, esetleg van valahol egy titkos lista, hogy milyen filmek vannak a képen?
  • [HUN]Crassus
    hülye? éppenhogy zseniális!:D nemde?:P
  • SötétBarom
    Befejeztem. WTF?! Hogy lehetett ennek ilyen hülye befejezése? :o
  • szucsy89
    1 és 2 pedig sztem jó, a 3 lett nagyon fos :/
  • tigeroo
    karib tenger kalózai 1&2

hát... mivel rég láttam, így gonoltam bepótolom a 3 részt a mozizás előtt..

ó jaj. :D sok a töltelékjelenet. így lehetetlen kibírni, maga az esemény pedig kevés hogy fenntartsa az érdeklődést. a 2. részt a 80. perc körül nyomtam ki.

egyhuzamban inkább fárasztó mint szórakoztató megnézni/10
  • Kaplan
    Én is többet vártam tőle, bár a "bevallom, hogy buzi vagyok" rész nem volt olyan rossz. Ettől függetlenül csomószor elkezdtem netezni a film mellett ami elég rossz jel nálam szóval..

4/10
  • stargatelost
  • xxxpaulxxx
    The Expendables - A feláldozhatók

Egynek elment, nagyon tuti akciójelenetek voltak benne, de semmi több

6,5/10
  • mflex #62803
    Ez 8 pontos film?
    A legszarabb filmek között fog szerepelni, amit idáig láttam, már az az 54 perc, amit elcsesztem rá az életemből, mert kinyomtam.

Értékelhetetlen gagyi/10
  • Megtörhetetlen
    rendben de most komolan szerinted ha mondjuk nem látod a filmet csak elolvasod a forgatókönyvet felmerült volna benned egyáltalán a Nicolas Cage neve egyáltalán?
  • Sir Quno Jedi
    A CGI tényleg szar, de ki nem szarja le. Murva jó kis film volt. Persze nem vagyunk egyformák, valakinek nem jön be az ilyesmi, előfordul az.
  • SötétBarom
    Tegnap megnéztem félig, de félbe kellett hagynom, mert benéztem az időt. Kíváncsi leszek a végére, este befejezem.