106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én is keveslem az imdb 7-et, siman 9es a film -
Én is így vagyok ezzel!
Már a Kémkölyköknél sem tetszett a 3D, és most sem fogott meg. Nálam film 2D-ben a menő:D -
én is szemüveges vagyok de kontaktlencsét is használok,esetleg próbáld ki azt,nekem eddig semmilyen 3d filmmel nem volt problémám -
"de a mostani technológia szerintem "gagyi""
Ez igaz ,kivéve egy céget aki gondolt egyet és elkezdett passzív szemüveges Cinema 3D-s Tv-ket gyártani.
Tapasztalatból mondhatom fényévekkel jobb mint az aktív szemüveges fejfájós technológia.
Aki nem próbálta annak ajánlatos megnéznie valahol mert ég és föld a különbség az aktív szemüveges technológiához képest.
Kapcsolódó videóban sok dolgot meg lehet tudni róla!
-
xxxpaulxxx #62878 Sztem Ferrell iszonyatosan nagy arc:D imádom:) -
Jah, a gecó mozik, nyilván azt adják amiért többet el lehet kérni, meg hypeolva van, így a 3D-s verza megy általában. Én meg nem megyek krületekkel arrébb, mert ott hajlandóak végre a 2D-set is leadni (kisteremben, homállyal, szar hanggal). -
már ahol -
vg #62875 Szokott lenni minden(kivéve speciális imax) 3D-s filmből is rendes verzió, nem? -
Én meg remélem nem lesz 3D-s, mert akkor elmegyek rá moziba! :D -
vg #62873 Nekem az Avatar ideje tényleg sok volt sok 3D-ben(valóban elfáradt a szemecském), a Thor-t viszont iszonyatosan élveztem, annak ellenére, hogy az nem is igazi 3D-s cucc volt. Reméltem, hogy X-Men is 3D-s lesz, így viszont nem biztos, hogy elmegyek rá moziba.
-
Én is a Thor volt az uccsó 3D-s vetítés, amire hajlandó voltam bemenni. Vége, elegem volt, többet nem megyek moziba, vagy csakis 2D-sre. Szarnak ezek a szemüvegesekre, akár be is lehetne őket perelni, mert mi is kifizetjük a jegy árát! -
hiszacu #62871 Fa..t & Furulyát 5...
IMDB szerint 7.0
Diesel haverotok megint alapból vérkemény.
10/0.7 -
viizo #62870 érdemes megnézni a 3D-s vetítésekről kijövők szemét:
piros, véreres, duzzadt - biztos egészséges a 3D
-
majd ha szemüveg és fejfájás nélküli 3D -s filmeket fognak csinálni, akkor azt mondom, oké, ez érdekel, van létjogosultsága a dolognak
de a mostani technológia szerintem "gagyi"
pláne, hogy én alapból szemüveges vagyok, és két lehetőségem van... vagy ráveszem a normál szemüvegemre a 3D -s szemüveget (ekkor hülyén nézek ki, ami a sötétben nem látszik ugye, viszont kényelmetlen eléggé, és fárasztó a szememnek) vagy szemüveg nélkül rakom fel a 3D -set (ilyenkor meg homályos a kép mivel rövidlátó vagyok)
persze nem mindenki rövidlátó, de az egészséges szemű ismerőseimet is zavarja a 3D -s szemüveg, 'szédülnek' tőle, megterheli a szemüket...stb. -
vg #62868 Ohh, a fene.
-
eszerint nem -
vg #62866 Nem tudjátok, hogy az új X-Men is 3D-s lesz? 
-
Szokásos divatfika. -
viizo #62864 Taplógáz / Talladega Nights (2006)
Vmelyik este láttam hogy adja az egyik kertévé, és mivel régóta megvolt nagyfelbontásban is, elindítottam a lejátszóban tegnap este.
De minek... Will Ferrel-t nem tudom ki alkalmazza még hollywoodban, de eddig összesen egy (azaz EGY) élvezhető filmet láttam tőle (Felforgatókönyv), amelyben kivételesen nem vmi félperces mellékszerepet alakított. Sajnos ez a film sem győzött meg, pont olyan értelmetlen bárgyúság, mint pl. a Tesó-Tusa vagy az Elveszettek Földje. Egyetlen értékelhető dolog, hogy ez az autóversenyes film legalább látványos helyenként.
10/2 -
Én is ezt mondtam nem tudom mi bajuk volt a filmmel !
Nekem is tetszett simán 1x nézhető kategória 10/7
Vannak ennél sokkal rosszabb filmek is! -
Drive Angry
egyaltalan nem volt gaz. Mindenki jol jatszott. Minden rendben volt egy 7/10 es filmhez.
Ha nektek ez 1/20 akkor a nanny mcphee 2 az mi??????????????? -
Kösz a tippet, valóban nagyon jó film volt! Első fele nagyon vicces, a második fele pedig tanulságos! -
Sikoly 4
5.5/10 -
gondolom erről van szó
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305100978 -
valami bővebb infot dobj már erről a játékról! :) -
eldzsi jatek? huha, utana kell neznem :D remelem nem kriterium az lg tv :o -
Drive Angry
Úristen ekkora egy szart. Idióta történet szar kivitelezésben. A csaj miatt kap 1 pontot. 1/10
-
Az LG játékának kapcsán kezdtünk el a párommal filmeket nézni. Ugye mi mindenre nem jó egy nyereményjáték? Ha másra nem is, pl nyerhetsz XD meg arra, hogy ötleteket kapj milyen filmet nézzetek a hétvégén. Így jártunk mi is, mivel nem tudtuk, hogy mi a fene lehet az a Wall-e, amit mondtatok a játékhoz, úgyhogy megnéztük.
Egy nagyon aranyos kis robot története a jövőben. Ígérem semmi spoiler nem lesz, csak leírom milyen.
Egy robot éli a saját megszokott szeretet nélküli napjait , és keresi a a boldogságot. Végül megtalálja egy olyan formában amire nem is gondolt. Sikerül a mesterséges intelligenciának a mesterséges intelligenciával szerelmet kötnie?!! :P SZÉÉÉÉP VFILM, és nagyon aranyos, és nagyon látványos jövőkép, ami annyira nem is idegen a kanapécsaládok körében. -
jaaaaj :DD -
-a szívedre hallgass ne az eszedre!
-de a szívem azt mondja hogy én nem robbantsam fel magam!
-mert összezavarodtál, ne a szivedre hallgass most, hanem az eszedre, cseréld meg a kettőt :D -
vissza gondolva tényleg nem rossz, de nem épp a megfelelő hangulatban néztem... a szakállas rész azért megmosolyogtat :D -
SPOILER!!!!
Öcsém.... most komolyan ebben mi volt a Spoiler?
kasszaszánkóztatás, szerintem ezt a szót kb. meg sem érti az aki nem látta és fel sem fogja miről beszélek, ha meg ilyen akkor sem durvább mint ha azt mondtam volna, hogy wow a közepén az az autós üldözés milyen jóra meg látványosra sikeredett... Ez pont az a rész ami meg egyébként sem tartalmilag hanem inkább látványilag kapcsolódik a filmhez...
Ismerem a Spoiler Gombot képzeld nagyon sokszor használtam már, és ide is igen sokat szoktam írni tehát ne oktass ki, azért mert Te láttad és szerinted ez spoiler holott rohadtul nem... Ennyi erővel az is spoiler ha azt mondom, hogy van benne autós üldözős jelenet, na ne röhögtess már...
Legújabb film a Get Low volt amit láttam.
A rendező egy elég ismeretlen kis figura Bill Murray, illetve Robert Duvall neve már sokkal inkább mondhat valamit :)
próbálok spoiler mentesen fogalmazni, tehát úgy hogy ha el is árulok valamit a filmről, az nem fog semmit sem rontani az élvezeti faktoron de szükséges tudni ahhoz, hogy egyáltalán leülj megnézni... A film középpontjában egy vénember áll aki önszántából 40 évre száműzi magát a birtokán a kis faházába. Az elején csak az életét a mindennapjait és a magányát láthatjuk ellenben már akkor is megfogja az embert az 1930-as évek hangulata és az egész film légköre illetve a főszereplő kisugárzása. A Film bonyodalma pedig mindössze annyi, hogy találni akar valakit aki megrendezi a temetését, de úgy hogy még él, és nem is igazi temetést hanem inkább egy temetési bulit akar, mert valamit meg akar osztani mindenkivel aki hallott már róla, illetve hallani akarja, hogy mégis mit tudnak róla az emberek, mert a 40 év alatt rengeteg rémhír terjedt el róla. Bill Murray pedig a temetkezési vállalkozó aki elvállalja a temetési partit. ENNYI A TRAILERBŐL IS KIDERÜL.
A film nagyon lassú lefolyású, keveset beszél benne az öreg ellenben nagyon hamar megszeretteti magát a nézővel. Kőkemény dráma ez, részemről jobban bejött mint a Bakancslista.
Simán 10/10
-
drive angry - 2/10
en azt hittem a ghost ridernel nincs lejjebb mar Cagenek. De van -
Four Lions
négy pakisztániról szól akik robbantani akarnak Londonban.
Rohadt jó film, morbid humorral, de nagyon jol bemutatja mennyire értelmetlen is ez az egész és hogy mi minden szarságot meg lehet magyarázni a butáknak
-
skygt90 #62848 Az idézet ha jól emlékszem a Shrek-ből van :) Szamár mondja Shrek-nek :D -
még nem láttam, tegnap pótoltam: Click
:OOOOOOOOOOOOOOOOoooooooo
hihetetlenül betalált nálam ez a film! kegyetlenül jó volt!
aki nem látta, pótolja! -
helppp! :D
ez egy idézet, nem pontos csak emlékezetből van, segítsetek már hogy mi ez vagy miből van vagy valami kis infó aki tud valamit róla. köszönöm:)
"szereted ? igen
akarod őt? igen
akkor legyél legyél kicsit kedvesebb." -
Mondjuk szivesen megnézném azokat egy ilyen szituációban, akik véleménye hogy mindent H-ra kellett volna hagyni, már az elején le lehett volna zárni az egész kihallgatást (mondjuk ők sem nézték végig, ajánlom a stáblistánál nem kikapcsolni) :) -
Unthinkable
Ez eszméletlen. Megint beraktam esti filmnek valamit, amitől rohadt élet, hogy nem tudok aludni :) Carrie-Anne Moss-t, Samuel L. Jackson-t és Michael Sheen-t sem hittem volna, hogy együtt látom egy jó filmbe. Főleg Sheentől nem vártam ilyen lehengerlő alakítást (a többiek lazán elbújhattak mögötte)
Lesarkítva a történet, egy kis rossz zsarú, jó zsarú vallatás, annyi különbséggel, hogy ez itt már kőkeményen a legvégső határát feszegetik a normáknak, mi az, amit meg tudunk tenni addig, hogy embernek merjük hivni magunkat. Természetesen a film karaktereinek normáiról van szó. Kemény volt látni, hogy tünik el az állszentség egyeseknél, és hogy nem másoknál. Szinte mindegyik karakter jelleme formálodott valamely irányban.
Francba, de aludni kéne már :S
-
Drive Angry
Na végre valami jó kis zúzda amibe nem mácsettek, meg hobók vannak... ütős volt, jó zenék, dúrva akciók, kellően pörgős. Fichtner vitte el a filmet színészileg, jó szerepet kapott, ütött minden megmozdulása:) Cage végre badasst játszott, jó volt látni aprítani újra.