106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Big Nothing
Na ilyen egy jó vígjáték.
8/10 -
Csaba007 #63038 Majd ha megvilágosodok megírom :) Ma esti/reggeli program:Ace Ventura,Hanna aztán Nba döntő :) -
Hotel Ruanda
Jó film volt. Nem épp vidám témát dolgoz fel, de nekem tetszett
9/10
A király beszéde
Valaki valóban kifejthetné miért is kapott Oscar-t? Valami hihetetlen unalmas.
3/10 -
Csaba007 #63036 Nah jól van én hagyom ezt a király beszédét,mindig ugyanott elegem lesz belőle,ez nálam nagyon gyenge,csak érteném az oscart... :D -
Azt nem néztem, csak hogy 2010:) na mindegy, akkor marad az angol. -
Csaba007 #63034 Mivel ma rakták fel nehezen találna bárki is. :)
-
Benevolens #63033 hú, ha ilyet lehet kérdeni, akkor a gamerhez talált valaki olyat, ami nem késik vagy siet? -
Henrys.Crime.2010.720p.BluRay.X264-AVCHD
Ehhez talált valaki magyar feliratot? -
Benevolens #63031 biztos hatásvadász fos volt. Amúgy én utálom az okos emberes filmeket, mert olyan gagyi torzak lesznek a karakterek, hogy baromira idegesít. -
drive angry
bejött, jóvót jóvót -
sandor8206 #63029 X-men elsők
Régebbi részek jobbak voltak, de nem kell szégyenkeznie. Jó kis popcorn-film. Látványra kicsit gyúrhattak volna, de sztori jó volt, színészek pedig remekek, Bacon-Fassbender-McAvoy szerződtetése jó húzás volt. Az most, hogy 1-2 helyen nem passzolt az előző részekkel, hát Istenem ez van, ez halivúd.
Wolverine:Originst lazán veri, olyan 7/10 -
A lány aki tűzzel játszik
7/10
Ez a "Luke az apád vagyok Leila hercegnő meg a testvéred" dolog már elég uncsi. Aki látta a filmet gondolom érti. -
-
viizo #63026 The Fighter
Az idei Oscar-ra jelölt bokszolós drámában a 2004-es Gépész után végre ismét karakteres figurát játszhat Christian Bale. Aki még ezek után is azt mondja, hogy Bale a morcos nézésen kívül nem tud színészkedni, hát khm... az ne menjen filmkritikusnak. :) Marky Mark, Amy Adams, sőt még a huszadrangú karakterszínészek is jók a filmben, de Bale markáns alakítása elhomályosít mindenkit.
A történet igaz történet, a belőle adaptált forgatókönyv egész jó, bár nem annyira drámai és megkapó, mint a kissé hasonló Pankrátor (The Wrestler) volt.
Ez a családi és sportdráma mindenképp a jobbak közül való, de a fő vonzereje Bale erős alakítása.
10/7 -
Ezekkel én is egyetértek, a 8 milliós kecó bombabiztosságán én is elmosolyodtam, de hát melyik film tökéletes.
Engem a film annyira lekötött, hogy az ilyen hülyeségeken noha tényleg jelen voltak átsiklottam. Ellenben a Priest is tele volt baromságokkal amit előtte néztem, de az az elején nem szippantott be így unalomba fulladt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!600-as IQ-val elfelejtette visszafizetni a 100e dollárt, miután több milliót keresett (jó, főként a cégnek, de annyit simán össze tudott volna szedni saját zsebre)
tudták hol lakik, de nem mentek oda 20-an, vérprofi ex-militarista izék, hogy elfogják és kiszedjék belőle, hol a szer, inkább 1, azaz egy darab ember üldözte. ráadásul olyan, akire még a legdurvább moszkvai kerületben is felfigyelnek a külseje miatt
8 milliós lakosztály, amit egy tetves "fűrész" elintéz?
még biztos van pár
nem azt mondom, hogy szét kell szedni egy ilyen filmet. nézni kell, 'azt kész. de! ha egy film okos emberekről szól, akkor elvárom, hogy ilyen dolgok ne legyenek benne
ott van pl. a Gömb. imádom azt a filmet. abban is nagyon okos karakterek vannak, akikhez bőven felnő a film maga. megírni azt, hogy valaki okos, csak egy kézmozdulat, elhitetni már sokkal-sokkal nehezebb... -
milyen történetbeli hézagokra-lyukakra gondolsz? -
Limitless tényleg nem rossz, de ilyen plot-holeokat egy ilyen filmben elkövetni eléggé ironikus
6.5/10
True Grit
faszányos volt, mert nagyon jó volt a hangulata. Bridges egy állat, Damon nem lógott ki annyira ebből a környezetből, mint azt előítéletként gondoltam róla. a kiscsaj meg fantasztikusan jól játszott
Coenék nagyon értenek ahhoz, hogy látszólag (!) nulla történettel is össze tudnak hozni ilyen filmeket
8/10 -
The Roommate (A szobatárs)
Kicsit beteg volt a csajszi :) a szinkront sztem nagyon elrontották főhősnőnk részéről legalábbis biztos, túl mély volt sztem...
maga a sztori nem volt rossz, bár a vége tökéletesen kiszámítható volt, mondhatni sablonos...
6/10 -
Priest
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nagyon jól indult az elején ezzel a mesével meg úgy az egészre ráhangolódtam aztán ahogy teltek a percek egyre lankadt a lelkesedésem. Kár mert jobb is lehetett volna.
4/10
Limitless
Na ez viszont tetszett.Jó sztori egy-két csavarral.
8.5/10 -
Benevolens #63019 akkor hagyd a francba
-
Csaba007 #63018 Ma megpróbálom végignézni a király beszédét... Kétszer kezdtem el az elmúlt 2 hétben,de nagyon nem kötött le. -
Csaba007 #63017 A vélemény nyilvánítás nem azért van ,hogy lebeszéljelek róla... -
Azért én ma éjjel mégis megnézem. 
Sőt az Ezel-t is.
-
Benevolens #63015
-
Csaba007 #63014 A Maszk
Még mindig a legjobb vígjáték,régen is nagyon szerettem.Már klasszikus.Jim Carrey hatalmasat alakít.Jókat nevettem rajta!
8/10 -
Csaba007 #63013 Priest
Tök jól indult,az a háttérinfós átvezető is teljesen hangulatos volt.A film a felénél teljesen kifulladt.A forgatókönyv valami borzalmas volt,gyengére sikeredett.A story meg hát komolyan...nem is tudom mit vártak.Nem csodálom,hogy több mint 1 évig nem merték bemutatni,majd azt hitték a 3d konvertálás majd eladja,de nem így lett.Rendesen meg is bukott.
A cgi a vámpíroknál viszont elég jól nézett ki,az akciók bénák és unalmasak.
5/10 legjobb esetben is. -
Hanna
6.5/10
Több akcióra számítottam, volt egy-két üresjárat, de egynek elment
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A családot elrabolták ugyan, de utána már nem derült ki hogy megölték-e őket. Itt arra számítottam, hogy majd Hanna megy és legyak mindenkit, de nem. Na mindegy
-
Benevolens #63011 én az ezelt biztos nem nézném meg.
A szavak titkos élete pedig egy lelkizőseb műfaj. Bár szerintem ez azoknak is tetszhet, akik ezt annyira nem szeretik.
-
Na megvan a holnap éjjeli pack az ajánlások alapján. 
1.A szavak titkos élete.
2.Priest
3.Ezel 43.
4.Red Riding Hood
Már leírtam mit is csinálok,de nem is tudom miért pont a SE jutott eszedbe?
-
Benevolens #63009 Mozi, Másnaposok 1. Megszakadtam :) -
X-Men First Class
Kicsit tini ninja teknőcök érzetem volt, node ez ugye tényleg az x-ek kezdeteiről szól. Nem kapcsolódik túlzottan a régebbi mozikhoz, ebből a szempontból ezer sebből vérzik. A szereplők néha ugyan elfeledik használni a képességeiket kulcsfontosságú pillanatokban, de ezt betudjuk a gyorsan kitolt forgatókönyvnek. Kicsit lassú a felvezetés talán, de azért nem unatkoztam, a vége meg elég látványos, még ha kicsit butus is.
Egy rebootnak elmegy szvsz., nekem így is tetszett, nyugodtan ajánlom, kellemes szórakozás. A kis Mistique meg megér lassan egy külön filmet is, nélküle lejjebb pontoznám!!!
Rendes iparosmunka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Wolwerine cameo-n szakadtam! :D
8/10 -
+1:D 

-
Benevolens #63006 A szavak titkos élete.
A végén azt hittem beszarok. A feszültségszintem is durván felment.
10/10
-
Mozi ""Másnaposok 2 "" megszakadtam!! 

10/10
-
joker10 #63004 moderálva -
Priest
Első résznek jó volt... kicsit Dredd Bírós - Underworld-ös - Van Helsing-es... :) picivel többet vártam, de így is faca volt!
7/10 -
Criminal Minds
legjobb sorozat a műfajban... néha viszont nagyon nyomasztó, egy napra elég is tud lenni egy rész.
9/10
Felhőtlen Philadelphia
ezzel kell levezetni az előző sorozatot, tuti jókedv :D Eddigi legjobb vigjáték amit láttam, bár néha már annyi a hülyeség hogy nem bírod :)
10/10 hibátlan cucc -
Talán a sonynál rendszergazda?:) -
fejleszd a szókincsed egy kicsit :D