106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Benevolens #63239 bocsi
-
Mennyei királyság
Unalmas, hosszú, az a kovácsos szál meg vmi elképesztően C kategória. Látvány fasza volt, meg a csata a végén értékelhető, a többi rettentő gyenge.
4/10 -
ZZ88 #63237 Pontosan 1995ben az HBO vetítette, erre kifejezetten emlékszem. -
ZZ88 #63236 Emlékszem rá, én is gyerekként láttam még, így is megmaradt bennem, hogy jó kis fim volt. -
Nem !
Elején persze jó poén volt csak mikor már a 20-dik ember kérdezi meg ugyanazt és ezt direkt szívatásból csinálja akkor az már kezd nagyon unalmassá válni ! -
Benevolens #63234 én nem láttam, viszont a zárójelet majdnem úgy olvastam, hogy jerzy.
Amúgy ha már a filmzenéknél tartunk, ugye nem sértődtél meg azon, amit a legutóbb ebben a témában kérdeztem? -
Most néztem meg egy régi klasszikus filmet !
A Kedves Ellenségemet 1985-ős a film ! (Enemy Mine)
Amiben Dennis Quaid (Davis) és az öreg Drák van (Jerry) és persze a kis drák (Zammis)
Még kisgyerekként láttam a filmet akkor nagyon tetszett persze mai szemmel is nagyon jó film habár a trükkök zavartak egy kicsit az elején de később már semmi gond nem volt vele !
ó színészi teljesítmények, Jarre kísérőzenéje is jó.
Simán 10/8
Amugy emléxik még valaki erre a filmre ? :D -
Szerintem mind a két Arn filmben nagyon is emberi lények voltak, még ha a romantikus-drámai szálat túl is erőltették. Nekem tetszett mindkettő, középkorias / lovagos / romantikus stílusban nálam ott vannak a legjobbak között (ellentétben mondjuk a rettentően túlspilázott Kingdom of Heaven-nel, bár még az is nézhető). Azt se feledjük, hogy ezek alapvetően tévés adaptációk (bár európai szinten őrült összegbe, 30 millió dollárba kerültek), és északon, az eredeti könyvek hazájában nagyon jól mentek.
-
Benevolens #63231 én csak 8-at adok rá, de jó volt
Én 9-et a Hold címűre adok, ami hangulatában meg a fogak szempontjából kicsit hasonlít
-
Kigyúrta magát rendesen.
-
ZZ88 #63229 Most néztem újra a District 9 et, annyira új volt ez a film ebben a műfajban, hogy egy jó 9/10 et megérdemel. -
ZZ88 #63228 A giccsességben igazad van, de ez velejárója a történelmi filmeknek, talán egy szükséges rossz ez. -
Csengettyu ur 'magyar hangja'.
Csak ugy eszembe jutott a Philadelphia utan egy tomhenkszes filmnek is nekiallni.Elnezest a topiklakoktol hogy erre kulon nem tertem ki :/ -
Hát a benga néger!
-
Paul
Ujdonságok nincsenek benne, a két tökfej angol hozza a szokásos humort, Paul karaktere pedig nagyon el lett találva, vicces egyben bunkó ( ragdt rá rendesen a földi kultúrából:) ) és szerethető ( a szinkronja is jó ). 1-2 utalás a klasszikus scifikre pedig + pont.
10/7 -
én is ezt akartam kérdezni :D -
sry de a Halálsoron-ban hol van Denzel amúgy még van néhány jó filmje csak az nem túl ismertek -
Denzel Washington-os hetet tartottunk:
Pelikan ugyirat:
Nem rossz,bar nehol a mai szemmel mar kicsit vontatottnak tuno film jo szineszi jatekkal,szexualisan elegge vonzo Julia Roberts-el.
7/10
Philadelphia:
Az egyik orok kedvenc,ket nagyszeru alakitassal,bar Banderas magyar hangja es jelenlete elegge le tudja rontani,meg igy is pazar.
8.5/10
Sid 6.7:
13percig birtuk,ez borzaszto.Nem is lehet ertekelni.
Letaszitva:
Para kis demonuldozes,a film vegeig feszult cselekmeny,es klassz csattano is annak aki esetleg eloszor latja.Angolul sokkal jobb mint szinkronnal.
8.5/10
Deja Vu:
Nem rossz de azert a jotol is kurva messze van.Egynek vegulis elment a mai felhozatalhoz kepest.
5.5/10
Halalsoron:
Ez egeszen kivalo,akarhanyszor meg tudom nezni.3oras de vegig lekot.Sokan Tom Hanks jatekat emelik ki,vagy a tobbi pozitiv szereploet,de Doug Hutchison eszmeletlen jol hozza a gusztustalan szadista tahot.
9/10
-
Benevolens #63221 nekem az vele a bajom, hogy azért hogy az összes hülye érzelgős jelenettípust felvonultassák teljesen lerontották az életszerűségét.
Bár mondjuk valóban azt a görcsöt sem értem, hogy miért kell minden "történelmi film"-et ezzel az undorító giccses heroizáló hősharcküzdelem-izével telerakni. Nem lehetne egyszer, hogy a történelmi szereplők úgy legyenek megcsinálva, mintha emberi lények lennének?

Ott van például bergmantól a hetedik pecsét. Ott legalább valamit megpróbál. Bár nagyon elitkedő lett. -
ZZ88 #63220 Ebben a kategóriában láttam már sokkal jobbat, de jó film szerintem. Gondolom amúgy se szereted a történelmi témájú filmeket. -
Benevolens #63219 szerintem az a film egy fos -
Csaba007 #63218 Ez nem új :) -
ZZ88 #63217 Az RTL jól szétkúrta az ARN című templomos lovagos filmet. Egy ilyen jó filmet minek adnak le, ha szanaszét vagdalják kényük kedvük szerint és szétbombázzák reklámokkal is. Faszrágók... -
ZZ88 #63216 Én ősszel elkezdtem megnézni, de a 20. perc után kikapcsoltam és töröltem a gépről. Nagyon fáradt voltam, de annyi elég volt abból a filmből. Az ilyen filmekre szánt pénzt inkább költsék jótékony célra. -
Találmány
Ezt a filmet az ember vagy végignézi és reméli, hogy a végén megérti miről is szólt vagy pedig ha már az elején nem vágja mi történik benne akkor inkább kikapcsolja. Nos én végignéztem mégis hülye maradtam :D
nem értettem/10 -
Rango
Az animáció lenyűgözően tökéletes, a sztori nem fogott meg, meg hát az egész egy klasszikus klisé, úgyhogy sejthető az egész cselekmény, poénok sem azok a felnőttnek nevetősek( Eastwood azért poén volt:) )
Év animjének gondoltam még trailer alapján, de nálam attól messze került.
6/10 -
Csaba007 #63213 Boogeyman
Ez eléggé béna volt.Az egész,megmagyarázatlan volt,meg összecsapott.Rossz színészek,rossz forgatókönyv.Összevisszaság volt az egész.
1/10 -
ZZ88 #63212 film -
ZZ88 #63211 A trollvadász is marha jó fil, 8.5/10 nálam, nem nézetm ki a norvégoktól egy ilyen jó cuccot ebben a kategóriában. -
ZZ88 #63210 A csúcshatás tényleg jó film, végig leköti az embert, erős 8/10-es. A főszereplőt jó volt látni egy teljesen más karakter alakításában is, mint a Másnaposokban. -
Prof William #63209 Nekem kifejezetten tetszett. A gyűrűvel ugyebár bármit csinálhatsz amit elképzelsz. elég jól bemutatta. -
És hamarosan a sötétség
jaj te jó ég elcsesztem az életemből 90 percet erre a szarra,el se hiszem hogy még ilyen nulla filmekre van igény
/10
A rítus
gyenge egyszer nézhető a végén már majdnem bealudtam
5/10
-
Sanctum
Két dolog érdekelt a filmben: Mihez adta a nevét James Cameron, illetve szeretem az ilyen kaland/katasztrófa filmeket.
Első kérdésre a válasz elég bonyolult. Hogy nem a szereplők színészi játékához, az biztos...ez volt talán az egyetlen nagyon gyenge az egész filmben...nem voltak megfelelők a szereplők. Amit viszont sok helyen említenek, hogy Cameron itt próbálta ki az Avatar 2 víz alatti jeleneteinek technikáját 3D-ben. Mert mást a filmben nem nagyon lehet hozzá kötni.
Amúgy a film első 10 percének képi világa zseniális. Fantasztikus tájon játszódik a történet (igaz történet). innentől spoileresen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy kezd kibontakozni a cselekmény, mégpedig az, hogy a barlangászok beszorulnak jó mélyen a föld alá, mert elzáródik az egyetlen feltárt kijárat, már sejthető, hogy nem fog mindenki élve kijutni, sőt hamar befejezik többen is. Kezdődnek a kalandok, új kijárat keresése stb stb...a végén pedig még egymás ellen is fordulnak, hogy aztán 1 ember élje túl, és jusson ki a barlangból
A gyenge szereplők ellenére nekem tetszett, bár azt nem mondom, hogy egyhamar megnézem még egyszer. aki ki akar kapcsolódni, nyugodtan üljön neki, a táj miatt pedig HD-ba :D nálam 6/10 -
Üvegtigris 3
Sajnos nem hozza az első és második rész színvonalát. De azért 1x nézhető :) Szabó Erika pedig 10/10 :)
A film maga meg legyen mondjuk 6/10 -
kanduhr #63205 A rítus 3/5
Insidious 2/5 -
Hanna
Ez valami rendkívüli módon üres, semmitmondó film. Olyan szinten nem fogott meg egyetlen perce sem, hogy az nem igaz, pedig elvileg akciófilmnek van jelölve. A sztori a végtelenségig lerágott, a karakterek pedig egytől egyig idegesítőek(na jó, talán Bana-n kívül, de neki meg alig van szerepe), és nagy részük teljesen felesleges. Cate Blanchett pedig ahogy öregszik, úgy válik egyre irritálóbb színésznővé.
Nem is pontozom, mert félek, hogy még sokat is adnék rá. -
Trent. :)
Köszönöm. -
Oszi #63202 Trent Reznor & Karen O "Immigrant Song [Remix] -
Nem tudja valaki, hogy ebben a trailerben mi a zene? :> -
Csaba007 #63200 Szerintem ezt az Emerald Knights-ot a film miatt adták ki,hogy a nézőnek egy kis rálátása legyen a háttérinfókra,előzményekre. Nincs nagy köze a First f-hez.Nem véletlenül egy héttel az amcsi premier előtt jelent meg.
/10