106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • wesker24
    a Feast 1 nagyon is nézhető volt de a Feast 2 és 3 már egy hulladék volt !
  • Davidus
    3 horror

Feast 3/10
    Trick 'r Treat 5/10
    Dagon 5/10

a Feastet aki nem látta az ne is erőltesse. a másik 2 nézhető
  • Tatyla
    Val Kilmer szép nagyfejű majom lett :D
  • Benevolens
    valószínűleg azért, mert nem tudsz örményül
  • Szabi84
    Erről eddig miért nem hallottam? O_O

• jamamura
    SUPER 8

Amennyiben elő tudod csalogatni magadból a benned lakozó 10-12 éves gyermeket, akkor ez a film egy csoda. Amúgy meg egy izgi rémfilm.
  • desigo
    mostanában látott filmek

Tangled - vicces,jól kidolgozott szórakoztató mese 7/10
    Gulliver's Travels - egyszer nézhető sok helyen erőltetett,szánalmas 4/10
    Journey to the Center of the Earth - Az eleje tűrhető de a föld alatti rész nagyon gagyi 3/10
    Fast Five - meglepően gyorsan eltelt a 130 perc,fizikai butaságokat nem nézve nagyon jó lett 8/10
    Four Lions - ezt még emészteni kell de mindenképp komikus volt 7/10
  • Benevolens
    az egy jól megcsinált film, de azért egy idő után unalmas. Meg én nem szeretem az ilyen nagy ívű filmeposzokat.
  • MrSpock
    Ekkora hülyeségeken vitázni: Ben Hur volt a legjobb film és kész! Ennyi,lehet itt Trójázni meg Mennyeizni. 1X láttam minkettő filmet..sőt a bővitett újravágottat is elég volt. A Júdeait meg sokszor,nagyon sokszor,és ha tv-ben is megy,mindig ott ragadok mert egyszerűen egy igazán jó film!:)
  • Tatyla
  • Benevolens
    max 7/10 A látványjeleneteknek semmi szerepük nem volt a cselekmény szempontjából, hanem csak öncélúan be voltak sorozva a filmkockák közé. És a sztori sem volt olyan nagyon elmés.
  • tommygear
  • Csaba007
    Csak hagy ne én legyek a bilihajú kövér gyerek XD
  • tommygear
  • Tyler1
    ok, pápá
  • Csaba007
    Leállíthatnád magad,senki sem kíváncsi a hülyeségeidre. Bann pls..:D Mennyél nézzél Alekosz showt, meg egy illemkurzus sem ártana :)
  • Tyler1
    jézusom. inkább ne erőlködj, mert így is elég mélyen vagy a baromságaiddal :)
    elég volt a sima verzió, köszönöm. de meséld el a barátaidnak, hogy te láttad a bővítettet, és az egy tök más film volt, mint amit az emberek 90%-a látott. pá
  • Csaba007
    Inception /Eredet/

A történet teljesen követhető volt,nem is értem miért hepáltak miatta sokan.Christopher Nolan már teljes bizalmat nyert nálam,akár látatlanban is.Dicaprio hatalmasat alakít benne,ahogy Joseph Gordon-Levitt és Tom Hardy is. Egy izgalmas,álom az egész film.Ha az ember kitud kapcsolni egy kis időre értékelni fogja filmet kellő mértékben. A zenéje pedig lenyűgöző,olyan hatást képez hozni a filmhez,ami ledöbbent. Teljes mértékben mestermunka ez a film!

10/10
  • Csaba007
    :D vicces vagy. Nem az én véleményem hanem a rendezőé,hogy az egész film más. Nem az a pöcs aki nem látta,hanem aki nem látta, és hajtogatja hogy szar.:D Csak magadat járatod le,akkora hülyeségeket beszélsz.
  • Tyler1
    jó akkor nem láttam, örüljél, hogy te láttad az évszázad legmonumentálisabb történelmi filmjét bővítve, mert aki nem azt nézte meg, az egy tudatlan pöcs

és így van, ez az én véleményem, nem próbálok meggyőzni senkit, ellenben veled, aki böszmeséget hajtogatva próbálja elhitetni, hogy a bővített verzió egy tök más film. inkább aludj egyet, mert szerintem megsütött a nap.
  • Csaba007
    Az egész film újravan vágva.Szóval nem is láttad a filmet és úgy mondasz róla véleményt.Veled van a baj,nem a filmmel :S Attól,hogy van egy véleményed, még nem biztos hogy úgy is van.45 perccel hosszabb nem 1-2jelenetet magyaráz meg..De tudatlan embernek lehet magyarázni...
  • Tyler1
    tök mind1, mert ez a film már az alapoknál elbukik, ezt nem fogja újra alapozni a bővített változat, max 1-2 részt megmagyaráz, és talán nem lesz totál szétszórt a film, de ez a jótól még bővítve is messze állna nekem.
  • Csaba007
    A bővítettet láttad? mert ha nem akkor nem is láttad a filmet...
  • Tyler1
    Trója 8/10

messze komolyabb, izgalmasabb, és látványosabb, mint Scott Gladiátor 2-je.
  • Benevolens
    trója 10/5
  • viizo
    Trója? 10/8, Wolfgang Petersen nagyszabású és élvezetes meséje
    Mennyei Királyság 10/4, Ridley Scott egyik leggyengébb filmje, néhány erős jelenettel.

nem egy kategória a kettő ;)
  • viizo
    X-Men: Az Elsők / X-Men: First Class

Nagyon bejött! Végre egy olyan film, ami az ütős trailert követően nem csalódás, hanem roppant kellemes moziélmény.

A hidegháborús sztoritól picit féltem, de a történetet mégis nagyon jól összehozták, ügyelve a legtöbb dologra a későbbi filmeket illetően. A szereplők jók, James McAvoy és Fassbender egyenesen telitalálat a két központi személyiségre - de a többiek alakítása is bőven túlmutat egy képregényfilmen.

A rendezés feszes, a tempó jó, a kiváló Stardust és a számomra csalódást keltő Kick/Ass után Matthew Vaughn ismét a csúcson. A trükkök odavernek, ráadásul rengeteg apró ötlet dobja fel az egészet - aki ezt rajzfilmszerű vagy gyenge grafikának mondja, az keresse fel a szemészét.

Bár a rajongók és képregénnyel fekvők és kelők számára valószínűleg az érthetetlenül dicsért, és teljesen közepes első rész, és a szimplán jó második rész az etalon, ez jobb azoknál.

10/8.5
  • Csaba007
    A Mennyei Királyság bővített verziója a legjobb történelmi film!Ne a mozisat nézzétek az béna.A bővített vagy 3/4es órával hosszabb , és az egész újravan vágva!Amúgy ha nektek ez unalmas lesz,akkor mit mondtok a Trójára ami nálam már kicsapta a biztosítékot.

Trója 3/10
    Mennyei Királyság bővített 9/10
  • PetruZ
    Akkor olvastam a regényt, amikor itthon is leadták, úgyhogy muszáj volt megnézni moziban is, beoltva pár havert (hajh, középsulis évek Debrecenben! :) ), de annyira nem tetszett. Valószínűleg túl friss volt az olvasott élmény, meg hogy mi mindent hagytak ki, vagy írtak át. De azért jó volt.
  • ZZ88
    Az effektek miatt 6/10 is van, de az tényleg a max.
  • Benevolens
    a varázslótanonc max 5/10
  • ZZ88
    Kissé fáradt vagyok, először megijedtem, hogy a Varázslótanonc hogyan lehet 10/10, aztán látom, hogy ez nem az, csak hirtelen arra asszociáltam. Meg fogom nézni.
  • Victor1103
    A Mágus - The Illusionist

Ennek a filmnek kb annyi a háttérsztorija, hogy mielőtt elkezdtem nézni kb 1 órát kutakodtam a neten egy olyan film után amibe biztos voltam, hogy miután megnézem nem bánom meg.
    Hát ennél jobb filmet keresve se találtam volna, hiszen egyszerűen fantasztikus volt. Edward Norton valami elképesztőt alakított benne és úgy az egész film maximális tökéletes, egy mestermű. Aki még nem látta mindenképp pótolja, tuti nem bánja meg.

10/10
  • Tyler1
    ezt a mennyei f*szomat is miatta néztem meg, mert tegnap a Tróját nézve a cool-on, kíváncsivá tett, hogy mit tudna egy olyan kalandfilmben, ahol ő a főszereplő.
  • Tyler1
    Orlandoval nincs baj, a királyságban sem vele volt a gond. rajongója nem vagyok, de általában azt nyújtja, amit el is várnak tőle.
  • ZZ88
    Outlander

Az Imbd 6.4/10 re adja, nekem nagyon tetszett, 8/10.
  • xxxpaulxxx
    Jááááj mennyi filmet néztek manapság! Elkezdődött a nyári szünet?:P:DD
  • Benevolens
    ja meg a kikukázott orlando bloomra. Szegénynek még annyi karrierje sem volt, mint Robert Pattinsonnak meg Zak Afronnak. Pedig azért tűrhető figura
  • Blasta
    Van tobb olyan jó filmje is ami sztem elég ismert, pl:
    -Glory (elso oscar)
    -Training Day (második oscar)
    -Hurricane
    -Man on fire
    -Inside man
    -American Gangster
  • Benevolens
    fos, 3/10 Nekem az a film olyan volt, mintha a Gyűrűk Ura után maradt űrbe készült volna felvenni a Gyűrűk Ura rajongókat. És egy-két Gyűrűk Urás kikukázott jelenetre épült