106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Sucker Punch

WOW! Ütött. Érdekes, egyedi, drámai és szomorú történet. Sajnos a 2 órás terjedelem kevés volt neki így egyes részek össze lettek csapva ( nem nem a CGIs hent, tán még olykor hosszúra is nyújtották őket, főleg vonatosnál éreztem hogy már sok a jóból... ), így a végére már nem maradt sok idő.

Idei év eddigi legjobb filmje számomra, többször nézős.

Zene, látvány 10/10, összességében 9/10.
  • xxxpaulxxx
    Nekem már az első is az volt... Iszonyat lapos volt... a legjobb jelenet az volt, amikor a gyerekek siratják az oroszlánt, akit kb 10 perce ismertek meg:D Meg úgy tényleg az egész... több, mint 2 órás film, de csak pofázás-pofázás, majd a végén egy random csata állatokkal és olyan gyerekekkel, akik az elején hallani sem akartak háborúról. JAHDEHÁTAJÓSLAT!!!!
    Nah mind1... tudom... könyv alapján készült és valszeg nem is az én korosztályomnak:D
  • Tyler1
    hát a folytatások már csak a lejtőn gurulnak, 2. rész még csak-csak, na de a harmadik bazzz....az univerzum kérdőjele az a film.
  • xxxpaulxxx
    Ha most ezzel rá akartál venni, hogy megnézzem őket, akkor rossz hírem van: Nem érted el a célod:D
  • Csaba007
    Szerintem a 3 nézhető volt. :) Számomra rettentő bugyuták és gyerekesek.
    1.rész:2/10
    2.rész:4/10
    3.rész:5/10
  • xxxpaulxxx
    Narnia krónikái

Hát... már régóta terveztem, hogy megnézem mind3 részt... az elsőt sikerült is... ezután meg is gondoltam magam...
    5/10
  • Inquisitor
    Tényleg tök jó, de nem a trailer tartalma miatt :D
  • Victor1103
    Invictus

Akárcsak A Mágus ez se az a műfaj amit nagyon csipázok mégis akárcsak A Mágus ez is nagyon jól elkészített film.Egy újabb felejthetetlen Clint Eastwood-tól.

9/10
  • Tyler1
    komoly csapatot szerveznek ennek szupermennek, Nolan a producer, Snyder rendezi...ebből vagy Sötét Lovag szint lesz, vagy hatalmas lekváros bukta(bár az már a visszatérős okosságban megvolt).
  • Csaba007
    Green Lanter 3D trailer
    Ez tök jó nézzétek meg.
  • Csaba007
    Már vagy 2 hónapja bejelentették,hogy ő lesz.
  • Dean Winchester
    2 év múlva jön a robotzsaru :)

russel crowe is szerepet kap a superman rebootban
    mellesleg elvileg ő lesz az új superman :/
  • Bucser
    Emellett a blokk mellett megyek el minden nap dolgozni:)
  • kastil
    I am number four :D

lawl volt, 12 1 tucat, viszont mocskosul jó jelenetek voltak benne sztem

négyes, az is a fasza ugrabugra elhajlások meg dianna gyönyörű arca miatt
  • Tyler1
    inkább a Scooter :)
  • Inquisitor
    Na még egyszer: Attack The Blocks trailer ...

• Inquisitor
    Attack The Block - Britt Sci-fi/Horror/Vígjáték :)
    Jönnek a genyó alienek, de benézték, mert az itt a londoni GETTO!!!
  • Bucser
    Lincoln Lawyer

Matthew McConaughey mar a Time to kill-ben is megmutatta, hogy kepes megoldani az ugyvedes szerepeket a maga nyers lezser texasi stilusaban. Jo kis film volt. A megoldasa pedig vicces:)

ujranezos baratnovel:)

7,5/10
  • toysoldier
    most fejeztem be én is, nagyon bejött, 8-9 pont simán
  • kastil
    Na megnéztem ezt a forráskódot, szerintem valami kurva jó volt, egy percét sem untam - viszont a vége szerintem egy kicsit el van baszva. ettől függetlenül legalább 8 pont
  • PetruZ
    Paul (2011): A Pegg - Frost duó újabb agymenése, bár nem olyan jó, mint a korábbiak. Most angol geek-ek, akik Amerikában vannak és a ComicCon-ról indulva be kívánják járni a jelentősebb UFO-s és filmes helyeket, de közben összefutnak egy meglehetősen szabadszájú és lezser kis szürke aliennel, akit aztán megpróbálnak hazajuttatni az őket üldöző kormányügynökök és egyéb alakok elől. Kicsit E.T., kicsit Fanboys, kicsit Race to Witch Mountain, de úgy igazából nem valami hasfalszaggató történet, bár néhol lehet rajta nevetni. Főleg Paul, az alien vicces a szövegeivel, meg a viselkedésével, a geek filmes kikacsintások viszont többnyire nem sikerültek. Mondjuk 6/10. Lehetett volna 7, de ahhoz egyben kellett volna megnézni, az viszont nem sikerült, az első fél óra elég uncsi, a többi meg nagyon kiszámítható... Hiányoltam a végéről is valami visszatérős poént.

The Brest Fortress (2010): 1941 júniusában a szovjeteknél nagyon kevesen aggódtak amiatt, hogy a németek megtámadják őket, hiszen szerződés garantálta ezt, a támadás így mindenkit váratlanul ért és elsöprő erejű volt. Azért akadtak kis ellenálló erők, gócpontok, mint például a határmenti Breszt városát védő, vizesárokkal körülvett ódivatú erőd. A németek 12 órát szántak a terület elfoglalására és biztosítására, de a mintegy 3500 védő nyolc napig (illetve elszigetelt pontokon egészen augusztusig (!)) tartotta magát a hatszoros túlerő ellen, várva a felmentő sereget - ami sosem érkezett meg, hiszen a német gőzhenger akkor már Minszk felé robogott.
    Az erődben történt eseményeket és a védők sorsát egy oknyomozó újságíró derítette ki, de Sztálin haláláig nem lehetett kiadni, sem beszélni a történtekről. A vár ekkor kapta a "Hero Fortress" címet (egyedüliként a szovjet/orosz történelemben), és a védők parancsnokait is mind a Szovjetunió Hőse és más érdemjelekkel jutalmazták (sokukat persze csak poszthumusz).
    A film jó két órás, szerencsére mentes a szovjet propagandától, és elég drámai, heroikus, és nem full darálás az egész ahhoz, hogy egyhuzamban simán végignézhető legyen. Jók az effektek is (oké, mondjuk a repülőknél picit kilóg a CGI-lólab, de simán nézhető) és a maszkmesterek is jó munkát végeztek a sok-sok csúnya sérülés és hulla kikészítésén. :) 7/10
  • Csaba007
    A mátrixban is ilyen volt :)
  • vg
    Szerintem csak unalomból vagy baráti szívességből vállal el ilyen szarokat, mert ilyen filmekért nem szakít le milliókat, az tuti. Én a nézése közben azon gondolkoztam, hogy a való életben is fogyatékos lenne Keanu, mert a filmben nekem úgy tűnt, hogy az. Mármint nem a karakter, hanem ő. Lehet csak beleképzeltem, de a színjátéka olyan mintha valami robot lenne. Ezt már az előzetesből is lehet látni. Egyszer azért nézhető a film.
  • Csaba007
    Henry's crime

Szerintem nem volt rossz,csak a vége nagyon semmilyen lett.A közepe kissé unalmas volt,de az alap story nem volt rossz.Sokkal jobbat is kilehetett volna hozni belőle. Keanu Reeves csodálkozom elvállal ilyen filmeket,gondolom kénytelen...

6/10
  • precision
    X-Men: First Class

Jóféle múvi. Csak az volt a gondom, hogy picit gyors volt a tempó, ami általában fordítva szokott lenni ilyen "nulladik" részes superhero filmeknél. Pl a Pókember 1. -ben is sokat tököl Peter Parker, lemegy a film kb 2/3 -ada. Ezzel szemben itt órák leforgása alatt lesz az átlag kölykökből jelmezes szuperhős :)

Ezen kívül vagy ezzel együtt is jó a film, Kevin Bacon is jól hozta a gonoszt szerintem :)

8/10
  • Csaba007
    A negyedik

Hát ez szerintem nagyon gyenge volt.Michael Bay hogy adhatta hozzá a nevét??! Unalmas,érdektelen,kidolgozatlan karakterek,gyenge forgatókönyv,a megvalósítás is béna volt.Izgalmas sem volt :S

3/10
  • Real13
    A Trick'r Treat a Carpenter-féle Halloween óta a legjobb halloween tematikájú horror(vígjáték).
  • Rash87
    Én még feliratosan láttam,hát nem tudtam végignézni :)
  • ZZ88
    De az öreg tata kurva nagy arc.
  • zaki
    nekem az utóbbi idők egyik legrosszabb filmélménye volt. borzalmas film, nagyon nem jött be :S
  • ZZ88
  • Tyler1
    nem tudom, nekem Ben-Hur története soha nem jött be, a Heston-os változat pedig már kényelmetlenül valláscentrikus lett, ettől függetlenül még bő 50 év távlatából is rendkívül látványos film, sőt talán azóta sem sikerült látványosabb történelmi filmet készíteni.
  • Csaba007
    Kijöttek az első Green lantern kritikák és nagyon lehúzóak:S Remélem jól fog hozni,nagyon akarnám szeretni :)
  • wesker24
    Predator 1 Örök klasszikus Schwarzival !
  • ZZ88
    Most néztem meg sokadszorra az egyik kedvenc filmemet:
    http://www.imdb.com/title
    /tt0093773/

Ragadozó 1987

10/10 ebben a műfajban.
  • ZZ88
    Így van, személyfüggő. A Mátrix szintén nem fogott meg, a Gyűrűk urát viszont szerettem.
  • Csaba007
    Szerintem ez teljesen szubjektív.Nekem a kedvenc filmek közé került,engem nagyon megfogott. Kb olyan volt nekem mint a Mátrix,vagy a Gyűrűk Ura.
  • ZZ88
    Sok helyen olvasom én is, hogy mestermű az Inception. Nekem abszolút nem jött be ez a film, a témaválasztás nem tetszett, annyira életszerűtlen és idegen volt számomra ez az álomvilágban játszódó történet, hogy kicsit nyűgnek éreztem a film végignézését. El kell ismerni igényes munka, de sokan nem vették az adást, nekem egyszerűen a témájával volt gondom. Kb olyan ez, mint egy balettfilmet se tudnék soha megnézni, attól még elismerem.
  • Csaba007
    A Trick 'r Treat szerintem nem volt olyan rossz,tetszett a történet vezetés.
  • Csaba007
    A következő három nap

Jó volt! Nagyon is!Russell Crowe mostanában tudja mit vállaljon el.Jól állt neki ez a családszerető,apa szerep.Ő az új Michael Scofield.:)Engem teljesen lekötött,jó szórakozás volt.Egy percét sem untam.

7/10