106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #63359 Részvét, nagy arc volt :( -
RIP :(
'Jackass' Star Ryan Dunn Dies In Car Crash
-
sorrow #63357 Sucker Punch :
popcorn mozi, jó csajokkal, egy alapvetően komoly alapszituációt nyakon öntöttek rengeteg CGI-vel és erotikával, a végeredmény felemás....
-
Ti most szórakoztok? Most, hogy a Sucker Punch már tölthető, mindenki dicséri.
Pont azért nem néztem meg moziban, mert akkor meg szinte mindenki köpködte.

-
I am number four:
Borzaszto unalmas klisehalmaz,egy csomo nyitva hagyott kerdessel.Bizom benne hogy nem azert mert folytatast terveznek :O
Kicsit olyan Twilight erzesem volt vegig,joval latvanyosabb CGI-vel es sokkal rosszabb forgatokonyvvel illetve dialogusokkal.
Az egyetlen erdekes szereplo benne a gyik.
3/10
-
Valóban jó film csak egy dolog bosszant.
"DVD és BD megjelenése: 2011. június 15.
magyar és angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)"
A meghirdetettel ellentétben a DVD-n 2.0-ás a magyar hang.
-
A következő három nap
Hihetetlen jó film,kicsivel több mint 2 órás,de minden percét élveztem, ami ritka mostanában. Igaz eleje kicsit vontatott,de aztán beindul :)
9/10 -
Csaba007 #63352 48 óra
Hát ez hatalmas volt.Klasszikus akciófilm,tele káronkodással. Szerintem nagyon helyén volt az egész.Jó dumák,jó szereplők,jó forgatókönyv,jó történet.Mi más kell.
9/10
Megint 48 óra
A színvonal csak egy kicsit csökkent,az is leginkább történet terén. A dumák jobbak voltak,több akció is volt benne.Méltó folytatás.Egy percét sem untam.
Megunhatatlan klasszikusok.
9/10
Kapj el ha tudsz
Most valahogy jó filmeket vettem le a polcról.Régebben láttam,de ez briliáns volt.A története remek.Spielberg rendezése is a megszokott,Dicapriot nem akarom tovább fényezni,itt is hatalmasat játszott.:) Ilyen filmeket kéne mostanság is csinálni!!
10/10 -
Csaba007 #63351 *székhez -
Csaba007 #63350 Miért lennénk félagyúak? Mert nem szegez a széghez a látvány,ami tök béna volt? Amúgy pont te lennél az,ha egy rossz filmért csak a csajok meg a "látvány" miatt vagy oda. A sztori meg profi...:) vicces -
Csaba007 #63349 Egyet értek jó volt.
-
London Boulevard
Nekem nagyon tetszett a film, megvolt végig a hangulata. NAgyon jól jelenítették meg ezt a gengszter témát, végre nem azt láthattuk, hogy golyószóróból lőnek tonnaszám, hanem csak egy két lövés van egész film alatt, a többi az emberi oldal bemutatása. Érdemes végignézni, a befejezés sem a megszokott...
Kicsit talán a Becsületkódex-hez tudnám hasonlítani, ami másik nagy kedvencem, de ez sokkal "britt"-ebb volt. 10-es skálán számomra 8 pont. -
-
"egy ilyen szinten profi sztori"
:O te melyik Sucker Punch-ot nézted? én a Snyder félében egy 4 soros, lázálom szülte, abszolút kiforratlan és kiszámítható sztorit véltem felfedezni
gondolom a stúdió által kivágatott 20 percben lenne valami karakterépítés is, és akkor nem csak egy rossz vázra sebtében felhúzott panel-forgatag lenne ez a film. kár érte -
sandor8206 #63345 én is arra gondoltam
SPOILER
jó lenne a sztori csak sztem sokat hagy a nézőre, és így katyvasznak tűnik pl: egy darabig azt gondoltam, hogy a csaj aki megszökött az jelképezi azt, hogy baby doll "szabad" vagyis az elméje, hisz ott az öreg, meg a film végi szöveg az elmeszabadságáról bla, bla DE a műtét közben vagy után a doki nő mondja a doki faszinak, hogy tűzet gyújtott, meg segített megszökni egy rabtársának baby doll.
SPOILER vége
persze ettől a 2 nem zárja ki egymást amit mondtál csak nagyobb WTF és sztem faszább lett volna ha a végén kiderül, hogy az egész csak képzelgés minden, de minden a többi csaj is baby doll skizofrén énjei. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film zárójelenete szintén egy képzelgés volt Babydoll részérol. Figyeld meg amikor a jelenet elott becsukja a szemét. Csakis úgy jelenhetett meg az oreg, hiszen az csak az ö képzeletében létezett -
sandor8206 #63343 profi sztori fikázó vagyok, csak egy kérdésem lenne mit keresett az öreg fószer a buszon a film végén? -
Minden Sucker Punch fikázónak uzenem: félagyúak vagytok, ha egy ilyen szinten profi sztori + csillagos 5-os látvány nem szegez a székhez.
Rég láttam ilyen frankó popcorn filmet, és sajnálom, hogy kihagytam moziban. Az OST pedig 2011 legjobbja eddig!!!!!
8/10 simán -
grrrr
pedig mindig vissza olvasok minden hozzászólást
-
most olvastam, hogy leforgatták a Tökéletes katona 4-et, de már azt is 3D-ben!!! sztem olyan C kategória lesz, mint az előző, de öcsém 3D-ben forgatják.
beszarok... -
viizo #63339 Trick'R Treat / Adsz vagy Kapsz
Akinek ismerősen cseng a 'Mesék a Kriptából' cím, annak kötelező pótolni ezt a filmet, ha még nem látta. Az egyik filmes fórumon olvastam pár napja róla, de sajnos korábban még csak nem is hallottam a filmről senkitől. Kellemes kis rémtörténeket főzött össze a rendező, hol sablonosabb, hol egészen eredeti formában - de a figyelmet és az érdeklődést végig fenntartja.
Jóféle, kár hogy kevés ilyen rémisztgetős móka készül manapság. A véres, 'Fűrész' típusú gore-horrorok és a csak hirtelen hangeffektektől ijesztő gagyik mellett nagyon megférne ez a kicsit ijesztő, kicsit vicces, kicsit morbid műfaj is.
10/7 -
Nem igazán értem, hogy nem lehet észrevenni ugyanazon oldalon 10 hozzászólással alattad ugyanazt. :)
-
lol
-
The Eagle (2011): Nyakas római fiatal centurio elindul egy rabszolga társaságában a Hadrianus falon túli "világ végére", hogy meglelje apuka 20 évvel ezelőtt elveszett 9. légiójának jelvényét, az arany sast, és hogy ezzel helyreállítsa családja becsületét.
Bár történetileg nem túl hiteles, egyébként nézhető film, közepesen élvezhető csatajelenetekkel, kevésbé jó tájképekkel (a magyar jelenlegi és az akkori brit őserdők látványosan nem hasonlók :) ), és nem túl izgalmas üldözési jelenetekkel, és egy nagyon rossz befejező jelenettel. Több szempontból a Centurion sztem jobb volt (bár annak egyéb bajai voltak). 6/10.
-
From Paris with Love
Egyszernézős szombat délutáni akciófilm, Travolta nincs mese, öregszik...lépcsőn lefelé már a fokokat kell néznie, és nem előre :)
Amúgy nem volt rossz a történet, csak a tipikus akciófilmek sablonjára épült minden. Újratöltés nélkül (najó, egyszer kifogyott) lelőni mindenkit. A vége azért érdekesre sikeredett, bár nem tudom, hogy ez lett-e a jó megoldás a lezárásra.
6/10 -
A kártyavár már kint van magyarul? Na akkor megvan a ma esti program.
Ma viszont Season of the Witch
Borzalmasan unalmas, hihetetlenül vontatott film. Nick Cage-el és Ron Pearlman szereplése se tudott rajta segíteni.
3/10 -
amennyi szemetet láttam az elmult fél évben kész felüdülés volt megnézni :) egyszerre, cigiszünet nélkül és az a 2 óra eltelt nagyon hamar :D -
-
Már nincs kérdés, látom megjelent.
-
Kiadták már a A kártyavár összedől-tet???
Én az elsőt láttam az nagyon tetszett ,de elhatároztam hogy a másodikat majd csak akkor nézem ha már összeállt a trilógia.
Ezért kérdem. -
tetovált lány
lány aki a tüzzel játszik
sztem mint 2 jó film. 7/10
a 3. részre kiványcsi vok miylen lesz majd holnap meglesem. -
Dean Winchester #63328 hát valamit elkell vállalni ha pénzt akar az ember :D -
SuckerPunch jó film.
SZVSZ egy 8-ast megérdemel. És nem nem arról szól a film, hogy babydoll meg akar szökni az elmegyógyból. És igazából csak a végén derül ki, hogy a képzeletbeli világban miért is táncoskurvákként vannak megfestve a lányok.
Szerintem zseniális ahogy a Watchmen is az volt Snydertől. -
Csaba007 #63326 -
Csaba007 #63325 Nem film,de ezen jót nevettem :D
Van Damme sört reklámoz:
-
nekem is abszolute tetszett! no nem 9 vagy 10-es ,de egy erős 7-est adok rá! -
Csaba007 #63323 Nálam 1/10 egy nézhetetlen katyfasz a Sucker Punch.Ezen nem volt mit megérteni...Borzalmas film. -
Benevolens #63322 kalap szar 2/10 -
Biztos sokaknak nem tetszik. Olvastam róla eleget és sokan fel sem fogták mi ez a film, viszont hogy kalap szar lenne az nevetséges, már csak a belefektett munka miatt is ami döbbenetes. Bennem meg az Eredet nem hagyott semmi nyomot, más meg attól ájúldozik. -
Én akármelyik oldalra néztem akárhány kommentet olvastam mindenki azt mondta hogy a film egy kalap szar. Most azonban kíváncsivá tettél bár nem várok tőle sokat.