106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Paul (2011)

Az utóbbi idők legjobb vígjátéka, nagyon bejött. :) A zseniális előzetes szerencsére nem lőtt le minden poént, viszont miatta sajnos sokszor tudni lehetett, mi következik.
    Óriási szerencse, hogy a két angol főszereplő inkább csak statiszta az űrlény Paul mellett, és nem követték el azt a hibát, mint mondjuk a Transformersben - ahol Baynek a harmadik részig sokkal fontosabb volt az emberi történetszál és az usa fegyverzetének bemutatása, mint maguk a robotok.

A poénok ütnek, a történet egyszerű, mégis élvezetes road movie, egyedül a káromkodásból vehettek volna vissza - az állandó cifraságok majdnem túlhaladták az ingerküszöböt. A stáblistán meglepetten vettem észre, hogy Paul hangja Seth Rogen - így megvan a második film, ami tetszett ettől a túlsztárolt, mocskos szájú göndör 'színésztől'. Paul for prezident!

10/8
  • Cef
    Az ember gyermeke
    District 9
    Hold
  • Totti5
    Egy jó scifi

• Hoz_Hun
    Ja tényleg az. A Szikraváros. :)
  • iowa19
    na megnézem a Dark Cityt
  • Hoz_Hun
    Amúgy ilyen Sci-Fis menekülös a Pitch Black. De létezik olyan, aki még azt nem látta? :D
  • iowa19
    City of Ember nem?
  • Hoz_Hun
    Dark City. Vagy volt az a film (nem jut eszembe a címe) amiben a föld alatt épült egy város és abban kevernek. Hangulatilag arra emlékeztet engem.
  • iowa19
    Esetleg nem tudtok olyasmi filmet mint az A.I. mesterséges értelem vagy a Gattaca?
  • iowa19
    igen de azt láttam :D
  • Hoz_Hun
    Jaj ne má. Az nem is Sci-fi, és talán nem kéne azzal a filmel büntetni senkit. Ne haragudjál ennyire szegény iowa19-re. :D

Ellenben a Pandorum az pont kifejezetten jó ötlet.
  • iowa19
    az alábbiak közül csak ezt a Space Battleship Yamato-t nem láttam. Nem is halottam még róla :D Mi is ez? :)
  • davidka003
    Space Battleship Yamato
    Source code
  • tomsolo
    Martyrs
  • Guren
    Pandorum
  • iowa19
    Valaki tud mondani estére valami hatásos thrillert, vagy valami "menekülős" horrort, esetleg valami fasza kis sci-fit? :)
  • Shep
    Na de Hank McCoy egy zseni és ő építette tehát nem értem a problémádat.

X-Men Az elsők

Szerintem ez az eddigi legjobb X-men film, jól összerakott, kellően pörgős az akciók közötti részek sem unalmasak. Számomra kellemes csalódás volt a film.
  • Dynamic
    Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha nincsenek benne lézertlövő/teleportáló csudálatos lények, csak karatézó szuper kommandósok.
    És akkor még "kerekesszék"...ehh...
  • Panzermeyer
    Az egy kétszemélyes gép 1964-ből. Kubai rakétaválság 1962, és ott egy sokszemélyes repülőgépet látunk. De a kerekesszék akkor is... :)
  • CSOCSO
    akkor meseld mar el mi szamit jo vigjateknak az utobbi 1-2 evrol? mert szerintem is a legjobb vigjatek volt iden. mondjuk ha neked dumb es dunmber 2 fele kakit kenek a falra tipusu vigjatekok jonnek be.....
  • viizo
    melyik hiper-szuper repülő?

Az SR71 Blackbird? 64-ben már repült a valóságban... ;)
  • Panzermeyer
    Bizonyos szögből nézve többet látsz a képből, mint egyébként. Nem estem tőle hanyatt, de érdekesnek érdekes.
  • Guren
    ószom
  • fifi
    ?
  • Hegi90
    ZSENIÁLIS
    (hajtsd hátra a képernyőd, vagy ahogy szoktad)
  • Panzermeyer
    X-men: Az elsők

Nem volt sokkal rosszabb, mint bármelyik X-men film. Számomra inkább az olyan dolgok rontották el az élményt, mint a Prof hiper-szuper kerekesszéke, ahhoz képest, hogy csak a '60-as években jártunk. Meg a hiper-szuper repülő. Ez egy kicsit sok volt. Nem azt mondom, hogy ne legyen valamelyest a korát meghaladó, de hogy ennyire? Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha a Profot csak egy sima tolókocsiba ültetik.
  • Jakuza001
    Nem veletlenul ajanlottam mar kozel egy eve a masik forumban. :D
  • davidka003
    Én is most néztem meg.
    8/10
  • Effe88
    na ebben egyetértünk
  • DeerHunter01
  • Totti5
    Space Battleship Yamato

Korrekt 2 órás japó scifi ( idegenek leigázzák a földet és terraformálják, s az utolsó földi csatahajó a Yamato a galaxis egy másik szegletébe indul hogy megtalálja a kiutat ) , jól össze rakva, igényes CGIvel, tipikus japós beütésekkel és hangyányi BSG utóérzéssel.

7/10
  • Shep
    Hát én meg az agyonsztárolt Trópusi Viharral és a Másnaposokkal vagyok így. Emberiség elleni bűntett volt mindkét film :)
  • Sir Quno Jedi
    game of thrones maraton 10/10
  • kastil
    adom, wolverine után nekem csak jobbat mutathattak
  • [HUN]Crassus
    Dylan DOg Dead of Night!
    WOW 7/10 Vámpírok,vérfarkasok,zombik kellemes meglepetés a műfaj szerelmeseinek csak ajánlani tudom!:P
  • Victor1103
    x men: elsők

nekem nagyon tetszett. szerintem az eddigi legjobb x-men volt. egyedül a prof lebénulásának körülménye sántított de amúgy ok.

8,5/10

• bcrics
    Hát nemtudom, ennél stimuláltabb, ingerszegényebb, száraz, erőtlen Sandler Filmet még nem láttam, ennél még az esti mesék is jobb volt, pedig ott is le kellett szedálnod magad mielőtt elindítottad a filmet,.

ez a Film Unalmas volt, de nagyon.
  • stargatelost
    Just Go With It (Kellékfeleség)

Rég nevettem ennyit Adam Sandlerön. Jenifer Anistonnal pedig egyszerűen remek párost alkottak. Szerintem baromi jó volt.

7.5/10
  • böröczk
    DE engem nem zavarnak a "lopások", ha jó filmtől lopnak, sose baj: D
  • Csaba007
    Ha nem tudod elfogadni más véleményét akkor inkább maradj csöndben,az értelemről meg te inkább ne is beszélj...jó film,mert a kritikusok meg a barátod elismerték,gratulálok...