106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #63720 Paul (2011)
Az utóbbi idők legjobb vígjátéka, nagyon bejött. :) A zseniális előzetes szerencsére nem lőtt le minden poént, viszont miatta sajnos sokszor tudni lehetett, mi következik.
Óriási szerencse, hogy a két angol főszereplő inkább csak statiszta az űrlény Paul mellett, és nem követték el azt a hibát, mint mondjuk a Transformersben - ahol Baynek a harmadik részig sokkal fontosabb volt az emberi történetszál és az usa fegyverzetének bemutatása, mint maguk a robotok.
A poénok ütnek, a történet egyszerű, mégis élvezetes road movie, egyedül a káromkodásból vehettek volna vissza - az állandó cifraságok majdnem túlhaladták az ingerküszöböt. A stáblistán meglepetten vettem észre, hogy Paul hangja Seth Rogen - így megvan a második film, ami tetszett ettől a túlsztárolt, mocskos szájú göndör 'színésztől'. Paul for prezident!
10/8 -
Cef #63719 Az ember gyermeke
District 9
Hold -
Egy jó scifi
-
Hoz_Hun #63717 Ja tényleg az. A Szikraváros. :) -
iowa19 #63716 na megnézem a Dark Cityt -
Hoz_Hun #63715 Amúgy ilyen Sci-Fis menekülös a Pitch Black. De létezik olyan, aki még azt nem látta? :D -
iowa19 #63714 City of Ember nem? -
Hoz_Hun #63713 Dark City. Vagy volt az a film (nem jut eszembe a címe) amiben a föld alatt épült egy város és abban kevernek. Hangulatilag arra emlékeztet engem. -
iowa19 #63712 Esetleg nem tudtok olyasmi filmet mint az A.I. mesterséges értelem vagy a Gattaca? -
iowa19 #63711 igen de azt láttam :D -
Hoz_Hun #63710 Jaj ne má. Az nem is Sci-fi, és talán nem kéne azzal a filmel büntetni senkit. Ne haragudjál ennyire szegény iowa19-re. :D
Ellenben a Pandorum az pont kifejezetten jó ötlet. -
iowa19 #63709 az alábbiak közül csak ezt a Space Battleship Yamato-t nem láttam. Nem is halottam még róla :D Mi is ez? :) -
Space Battleship Yamato
Source code -
Martyrs -
Pandorum -
iowa19 #63705 Valaki tud mondani estére valami hatásos thrillert, vagy valami "menekülős" horrort, esetleg valami fasza kis sci-fit? :) -
Na de Hank McCoy egy zseni és ő építette tehát nem értem a problémádat.
X-Men Az elsők
Szerintem ez az eddigi legjobb X-men film, jól összerakott, kellően pörgős az akciók közötti részek sem unalmasak. Számomra kellemes csalódás volt a film. -
Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha nincsenek benne lézertlövő/teleportáló csudálatos lények, csak karatézó szuper kommandósok.
És akkor még "kerekesszék"...ehh... -
Az egy kétszemélyes gép 1964-ből. Kubai rakétaválság 1962, és ott egy sokszemélyes repülőgépet látunk. De a kerekesszék akkor is... :) -
akkor meseld mar el mi szamit jo vigjateknak az utobbi 1-2 evrol? mert szerintem is a legjobb vigjatek volt iden. mondjuk ha neked dumb es dunmber 2 fele kakit kenek a falra tipusu vigjatekok jonnek be..... -
viizo #63700 melyik hiper-szuper repülő?
Az SR71 Blackbird? 64-ben már repült a valóságban... ;) -
Bizonyos szögből nézve többet látsz a képből, mint egyébként. Nem estem tőle hanyatt, de érdekesnek érdekes. -
ószom -
? -
ZSENIÁLIS
(hajtsd hátra a képernyőd, vagy ahogy szoktad)
-
X-men: Az elsők
Nem volt sokkal rosszabb, mint bármelyik X-men film. Számomra inkább az olyan dolgok rontották el az élményt, mint a Prof hiper-szuper kerekesszéke, ahhoz képest, hogy csak a '60-as években jártunk. Meg a hiper-szuper repülő. Ez egy kicsit sok volt. Nem azt mondom, hogy ne legyen valamelyest a korát meghaladó, de hogy ennyire? Szerintem sokkal hitelesebb lett volna, ha a Profot csak egy sima tolókocsiba ültetik. -
Nem veletlenul ajanlottam mar kozel egy eve a masik forumban. :D -
Én is most néztem meg.
8/10 -
na ebben egyetértünk -

-
Space Battleship Yamato
Korrekt 2 órás japó scifi ( idegenek leigázzák a földet és terraformálják, s az utolsó földi csatahajó a Yamato a galaxis egy másik szegletébe indul hogy megtalálja a kiutat ) , jól össze rakva, igényes CGIvel, tipikus japós beütésekkel és hangyányi BSG utóérzéssel.
7/10 -
Hát én meg az agyonsztárolt Trópusi Viharral és a Másnaposokkal vagyok így. Emberiség elleni bűntett volt mindkét film :) -
game of thrones maraton 10/10 -
adom, wolverine után nekem csak jobbat mutathattak -
Dylan DOg Dead of Night!
WOW 7/10 Vámpírok,vérfarkasok,zombik kellemes meglepetés a műfaj szerelmeseinek csak ajánlani tudom!:P -
x men: elsők
nekem nagyon tetszett. szerintem az eddigi legjobb x-men volt. egyedül a prof lebénulásának körülménye sántított de amúgy ok.
8,5/10
-
bcrics #63684 Hát nemtudom, ennél stimuláltabb, ingerszegényebb, száraz, erőtlen Sandler Filmet még nem láttam, ennél még az esti mesék is jobb volt, pedig ott is le kellett szedálnod magad mielőtt elindítottad a filmet,.
ez a Film Unalmas volt, de nagyon. -
Just Go With It (Kellékfeleség)
Rég nevettem ennyit Adam Sandlerön. Jenifer Anistonnal pedig egyszerűen remek párost alkottak. Szerintem baromi jó volt.
7.5/10 -
DE engem nem zavarnak a "lopások", ha jó filmtől lopnak, sose baj: D
-
Csaba007 #63681 Ha nem tudod elfogadni más véleményét akkor inkább maradj csöndben,az értelemről meg te inkább ne is beszélj...jó film,mert a kritikusok meg a barátod elismerték,gratulálok...