106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Keresek egy filmet: olasz vígjáték, valahol vidéken játszódik olaszországban, talán toscana, egy srác meséli a történetet talán...egy nap spanypol flamenco táncosok érkeznek a városukba, és a srác házában szállnak meg, beleszeret az egyik táncosba, csak úgy mint a testvérei egy egy táncosba.. ilyesmi :) -
ZZ88 #63837 Nálam 10/10 es, az év filmje, azok közül amiket láttam eddig. -
valóban értelmes dolog így pontozni egy filmet... :D -
Dean Winchester #63835 milyen percenként ?
egy post a film közben és kész :D
de ezt az észrevételt már a 10percben is írhattam volna... -
nézd már végig -.- ne percenként írogasd hogy mennyi/10, mert semmi értelme így :D -
Dean Winchester #63833 a forráskódot most kezdtem el nézni és nekem egyből a day break jutott eszembe! A sorozat után azt vártam mikor lesz hasonló film és lám most itt a forráskód, szóval örülök neki :)
Iggen faxa a film
a 47.percig 10/9.5 -
baddeni #63832 Transformers 3: 2/10 láttam az előző kettőt is az első tetszett a második elment de ez borzasztó sz@r volt pedig moziban néztem és próbáltam szeretni de ebben a filmben semmi jó sincs :-( -
Inquisitor #63831 A vége nem volt véres? :O
Amúgy nézd meg év végén a második felét, ott igazi epikus csaták lesznek. -
Üdv!
Valami jó amcsi vígjátékot tudnátok nekem mondani? Nem baj ha ilyen tinédzseres vígjáték, csak jó legyen, ne az az átlagos szutyok.:) (ezt jól összeraktamXD) -
iowa19 #63829 azt láttam, de én inkább thrillerekre vagy horrorra gondoltam :) -
Constantin, nekem most ez ugrott be egyből, játék is készült belőle anno :) -
Ja, pedig még a "hagymásnál" kellemesen véres volt, de aztán elfogyott... :-( -
Lehetett volna véresebb,hamár a forrásanyagban gázolnak a benne :D -
Gantz 2011
Az azonos című anime-t feldogozó, teljesen korrekt iparosmunka. Különösebb probléma nem volt vele, simán nézhető.
7/10-Azoknak, akik ismerik az eredetit.
5/10-Mindenki másnak. -
Egyszerű hétköznapi emberes ajánláshoz: Ütközések - van benne arab is, meg koreai is, meg minden, és hétköznapi emberek, és összefutnak a történetek. Kötelező film, bár szinte biztos vagyok benne, hogy már láttad. -
iowa19 #63823 Valaki tud ilyen sátánistás, szektás filmet? Olyat mint a Rosemary's Baby -
vidéki bűneseteket: Justified -
Hoz_Hun #63821 Hát ebben a topikban kérhetsz filmajánlatot. Elég rendes emberkék vannak errefelé. Csak adj meg paramétereket, hogy mi is lenne az igényed. -
Köszi a leírást, agyalok azért ezen még kicsit, de lehet, h nekiülök a kvantummechanikának :D ;) -
Van itt SG-n olyan filmes topik, ahol lehet filmajánlatokat kérni?
Ha nincs, akkor tud vki olyan filmeket ajánlani, amelyek vidéki bűneseteket, netalán megtörtént eseteket dolgoznak fel főleg krimi formában (tehát nem hentelős tiniszabdalós és nem is thriller). Természetesen kicsit a misztikus elemek beleférnek, de annyira ne rugaszkodjon el, mint pl. a Twin Peaks :P
Hasonló hangulatú, történetű, mint pl. a The Killing sorozat (Trailer) vagy a Small Town Murder Songs (Trailer). Olyanokat keresek, amelyek egyszerű emberekkel megesett bűnesetekről szólnak és ezek vannak lehetőleg klisémentesen tálalva.
Másik, ami érdekelne indiai, arab, török hétköznapi történeteket bemutató filmek, amik inkább szintúgy az egyszerű emberekkel, családokkal foglalkoznak, dráma vagy valami könnyedebb, de valós helyzeteket bemutató filmekben. Nem érdekelnek a "jajkiderül, hogy anyám törökarab és elutazok halála után oda és ott mindenki gépfegyverrel lövi egymást, csőbombával mennek a sivatagban a nyolcéves gyerekek, a tevék meg harapnak mint állat" és társaik...
Előre is köszi! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A quantum fizikában van egy olyan tétel, hogy a valóságból nem 1 létezik, hanem többbillió változat attól függően, hogy milyen változások történtek az események lefolyásában. A nagy horderejű események rezonálnak egymással a történelmi események sokszor hasonlóak minimális különbségekkel.
A source code project szvsz nem csak egy számítógépes szimuláció. Ezért kell, hogy akit visszaküldenek félig halott félig élő legyen. Ha csak számítógépes szimuláció lenne akkor egy idő után beleütközne a határokba.(Mert azért Jake Gyllenhall karaktere halott ugye, csak a gépek tartják életben és az élni akarása, azaz hogy nincs tisztában azzal, hogy halott. (lásd amikor megtudja, hogy ő valójában két hónapja KIA kiesik a source code-ból.)
Amire rájött, hogy mindig kicsit másmilyen az események folyása amikor visszamegy. a nagy dolgok ugyanazok, de apró részletek eltérnek. + nincs operátor azaz nincs kapcsolata a külvilággal ezért gondolhatja, hogy ez nem szimuláció hanem egy alternatív valóság ami lehetőséget ad a nyomozásra a múltban a bűntett megtörténtének időpontjában.
Az sms a végén pedig azt jelenti, hogy miután megakadályozta a robbantást ezért nem vetik be a source code-ot. Azaz az alternatív világbeli önmaga még mindig ugyanott fekszik a dobozban egy konfliktusra várva. Ennyi.
Az alaptétel ugyanaz mint anno a Sliders című sorozatban volt. Csak itt jól oldották meg. -
Source Code (Forráskód)
Én egy kicsivel többre számítottam, nagyon Nyolc tanú feelingje volt az egésznek egy kis sci-fivel fűszerezve. Szereplőkkel semmi baj nincs, jól eljátszák, de nem nagyon volt logikája az egésznek (persze nem is biztos, hogy kell, hogy legyen).
6.5/10
Limitless (Csúcshatás)
Ahogy olvastam, 27 millió dollárból csinálták a filmet, ami ha azt vesszük nem olyan sok. Azonban elég sok volt az üresjárat, kétszer kellett nekifutnom, hogy végig tudjam nézni. Maga a történet nagyon jónak ígérkezett, és az első 40-45 perc is nagyon jól sikerült, jól felvezették a konfliktust. Aztán onnantól kicsit laposabbá vált.
Cooper jól játszott benne, De Niro nem sokat mutatta magát.
Szintén 6.5/10 -
Disturbia
Másodjára néztem meg, nekem ez a film nagyon tetszett. Történet az nagyon jó. Amikor jönnek a kukkolós részek, nem hinnéd hogy ilyen vége lesz a filmnek.
10/10 -
Én még hozzátenném a Fast Five-t is.
-
Bane mintha egy kicsit "kicsi" lenne. -
eddig reménykedtem egy jó remake-ben, de ilyen főszereplővel ez kakaósbukta. -
-
szar lesz vagy szar lesz??? -
-
viizo #63809 "Akárcsak a legtöbb sorozat esetén a utolsó epizód itt is az uccsó rész ütött a leginkább."
mondjuk úgy, hogy az esetek 10%-ban. ;) és a maradék 90-ben egyre rosszabbak.
érdekes, hogy idén viszont két blockbuster is javított picit az arányon, a TF3 és az új HP. -
hapi #63808 Ironlclad
4/10
B kategóriás templomos lovagos szeletelős, jó véres, levágott végtagok stb...
Ja és a statiszták magyarul beszélnek meg kiabálnak a várostrom alatt. -
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2
Akárcsak a legtöbb sorozat esetén a utolsó epizód itt is az uccsó rész ütött a leginkább. Egyszerűen fantasztikus volt. Minden benne volt aminek egy jó lezárásban benne kell lennie.Jók voltak a harcok, nem volt elnagyolt a sztori szal minden klaffolt. Egyedül a vége sántított egy picit, de hát istenem ez van.
Hiányozni fog a Harry Potter, azonban a film azt is bebizonyította hogy lehet akármilyen jó egy regényből készült filmadaptáció engem semmi nem fog rávenni arra hogy neki essek az alapjául szolgáló könyveknek.
Ettől függetlenül a film hibátlan nálam 10/10. -
Dean Winchester #63806 yamasaki 2
10/6
néha eléggé unalmas volt , az első részhez ez kispista... -
Holtak hajnala (2004) - szórakoztató. Nekem igazi felüdülős részekkel megszórt könnyed kis történetnek tűnik ebben a műfajban. 7/10 megvan. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, mert ugye a film utolsó mondata utalás arra amit eloszor mondtak a srácnak amikor "magához" tért a film elején...
Totál káosz.
-
hapi #63803 Ja és ráadásul még időben is kicsit visszanyúltak ami meg végképp összevisszasággá változtatta a filmet. -
hapi #63802 Én is így értelmeztem, és innen viszont már nekem nem volt OK, pedig szeretem a scifit. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ezaz, hogy az SMS utan már az a film lényege, hogy nem egy szimpla Mátrixot hoztak létre ott a szerveren, hanem egy teljesen új dimenziót. Javítsatok ki ha tévedek.
-
Teljes katyvasz sztem az a film, értelme zéró.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy számitógépes szimuláció ami párhuzamos univerzumot teremt??? Hol??? Hogy??? WTF????
Vagy csak én értettem félre vmit nagyon, bár kétlem. -
hapi #63799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az SMS-ig nekem tetszett, el tudtam képzelni hogy ez egy szimuláció, amihez alkalmazkodik a katona, és egy alternatív valóságot hoz létre az agya a szimulációs gépben, amiben aztán tovább tud élni a tudata akár a teste nélkül is. Viszont a az sms már sok volt nekem.