106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem is tudtam hogy van 4-es. 
Na ez nálam biztos nézős lesz.
Nagyon bírom a korrupt ürgét.
-
Hereafter
Clint Eastwood a rendező, Matt Damon a főszereplő. Engem nem fogott meg, voltak részek amiket konkrétan átpörgettem. Valszeg nem én vagyok a film célközönsége, hanem a fiatal/középkorú nők :D
3/10, a film legelején lévő jelenet miatt -
Biztos, hogy Csuja Imre nagyon sokat hozzáad az élvezhetőséghez. Amíg nincs szinkron, addig meg sem nézem :) -
Torrente 4: Lethal Crisis
Sajnos csak a 3. rész formáját hozta, nem ér fel az előtte lévőkhöz.
Rajongóknak kötelező darab, tele jó csajjal,(hihi) abszurd helyzetekkel, hülye poénokkal amik néhol nagyon ütnek
6/10
Valószínűleg egy szinkron nagyon sokat dob rajta, mert azt eddig nagyon jól eltalálták. -
Source Code
Izgalmas és jó film volt egészen addig a pillanatig amíg a végén nem kutyultak bele. A lekapcsolásnál be kellett volna fejezni és kész, ami utána volt teljesen feleslegesé tette, persze gondolom kellett bele hogy ne legyen snassz a vége, csak ez így pont az ellenkező hatást váltotta ki, pedig az érdekességek és a fordulatok megvoltak előtte is szépen adagolva, így kár volt túlspilázni ez egészet...
7/10 -
-
Space Battleship Yamato (2010)
Néha már-már anime szerű, elsőosztályú japó élőszereplős sci-fi. Akinek a BSG sorozat, vagy a Mass Effect játékok tetszettek és amúgy kedveli a japó filmeket és anime-okat, annak ez is tetszeni fog.
Jah és az öreg kapitány haláli jófej, bexartam egy-két megnyilatkozásán.
műfajában 9/10 -
Hát ez az oltás eléggé kapufa lett... :D -
Dean Winchester #63912 én se írtam még be sosem , csak filmre már fáradt voltam viszont a fórumban elvolastam az olvasatlan topicocat és cső aludni... közben meg ugye beírtam :D
mindegy...
#63882: sajnálom de összekevered a szezont a faszommal! Az nem anyu volt hanem egy shemale emberke , szóval nemtudok neki szólni mert nem vagyok olyan mint te de majd megbeszéled vele te személyesen ,hogy neked és neki mikor jó! -
Szokásos Statham film :D -
ja, hogy ez egy rendes film? azt hittem poénkodtok az oszkárral, van egy ugyanilyen című B kategóriás szutyok azzal a majom képű Luke Gossal, azt negyedéig bírtam, azt hittem arról van szó 
House of the Rising Sun
Kíváncsi voltam Batista mit alkot a filmvásznon, meg nem is volt rossz a színészgárda, a film viszont rettenet. Jó, sokat nem vártam imdb pontszám után, de akkor is. A sztori még csak-csak, de a forgatókönyv borzalmas, kutyulás, keverés, se eleje, se vége. A kameramunka meg...hát ilyen idegesítő, szar, rángatózó, forgó, remegő, belassító kamerakezeléssel még nem találkoztam(persze csakis az akcióknál).
Nem rettenetesen kurvaszar, de elég fos. Viszont Batistát megnézném Rock ellen vmi szapulós eksönbe, ez a jófiúzás nem neki való azzal a robot mozgásával. -
the mechanic
az alapötlet jó lett volna, de elcsépelt lett szerintem. -
megérdemelten... vér kötelez nagy kedvencem, spanyolul kéne megnéznem, azt mondják úgy az igazi -
iowa19 #63907 láttam :( -
Insidious (horror, thriller), de szerintem nagyon jó. Most végeztünk vele éppen, rég láttam ilyen fosatós horrort, amiben még akad csavar is. -
iowa19 #63905 láttam már régebben, lehet újranézem már nem emlékszemm rá. Esetleg más még? -
Kisiklottak?
-
iowa19 #63903 Sziasztok valaki tudna ajánlani ma estére valami feszült hangulatú, ütős thrillert vagy ilyesmit? -
Real13 #63902 És a Ponyvaregénynek kellett volna nyernie :))) -
Átlagos story, de nekem tetszett. Ugyanígy vagyok a sok amcsi tini filmekkel is, átlagos story (a stréber gyerek megkapja a végén a legjobb nőt) de mégis lekötnek. (persze csak egyszer nézhetőek, de annyira jóvan) -
GPx8 #63900 Köszönöm a válaszokat! -
I am number four
Ahhoz képest, hogy elég nagy hypeot kapott, meg hallottam is pár embertől hogy jó film csalódás volt, no nem azt mondom, egyszer mindenképp nézhető. Teljesen átlagos sztori, színészek (a csajt a Glee-ből már ismertem, ő jó volt legalább) nagyon minimális számú poén, az akciójelenetek dobhattak volna valamit rajta, de abból meg kevés volt és gagyik... a történet nincs lezárva egyértelmű lenne a folytatás, de hát nem tudom mennyire lett siker, én nem vagyok kíváncsi a folytatásra :D
(lehet könyvben jobb)
4/10 :P -
ZZ88 #63898 Incendies
8.5/10
Ütős film, a végén egy ismert görög drámával párhuzam is felsejlik. -
bár ha kimondottan történelmi filmet akar akkor a spartacusban lehet csalódni fog, mert nem a történelmi hűség van fókuszban benne -
spartacusra voksolok énis, azt tuti nem fogja megbánni, míg a rómát én unalmasnak találtam -
mert a forrest gump kapta 94be
-
Nem hiszem, hogy kellett merítenie, mivel a sztori adott volt, és amit hozzáköltöttek, annak több köze van az ókori forrásokhoz, mint a Rómához. Amúgy sztem a Spartacus jobb, mert a Rómát nem bírtam végignézni. :)
-
A vér kötelez
miért nem kapott oscar díjat? 10 -
Game of Thrones
első évad 10/10
kár hogy még olyan mesze a második... -
azaz
nem sokat szerepel benne de annál látványosabb amit szenved xD
-
1988 - Holtbiztos tipp - "Hotel Sátán" forgatás nagyon gagyi 6/10
óóó, ez nem az amiben Jim Carrey még JAMES Carrey-ként van a stáblistán és valami agyondrogozott rockert alakít? Teljesen a hatása alatt voltam :P -
Piszkos Harry kollekció
Clint Eastwood alias Harry Callahan felügyelő a megszokottól eltérő és felsőbb szinten kifejezetten ellenszenves módszereivel a rendőrség fekete báránya aki nagy anyagi kárral és a boncmestereknek elég sok munkát adva végzi a rendőri teendőit.Egyedüli mentségére az szól,hogy magasan a legeredményesebb.A fegyvereit maga választja a mindenképp erősebb fajtákból (pl 44-es Magnum) hiszen "a többieknek rendszerezett fegyverből kilőtt golyót látott már szélvédőről lepattanni")
Társait már az első feltűnéskor előre sajnáltam,hogy vajon miképp fogják végezni.Callahan mozgása,viselkedése,flegma beszólásai hihetetlenül sokat hozzátesznek az egészhez.
Elég jó látványos mind az öt rész.Hosszú autós,gyalogos üldözések vannak szinte mindegyikben.A fegyverek tűzereje is durván látványos és élethű.A negyedik,ötödik rész felé már elég sok történeti elem ismétlődik ez kicsit zavaró volt ettől függetlenül élveztem mindegyik részét.
1971 - Piszkos Harry - nagyon bosszantó a noob rendőri vezetés 8/10
1973 - A Magnum ereje - az öt film közül a legjobb 9/10
1976 - Az igazságosztó - szerethető nagyon a kezdő amatőr rendőrnő karaktere 9/10
1983 - Az igazság útja - itt már zavaróak voltak a történetben az ismétlések 7/10
1988 - Holtbiztos tipp - "Hotel Sátán" forgatás nagyon gagyi 6/10 -
Róma... aztán Spartacus -
Hoz_Hun #63887 Persze. És szerintem is inkább Róma mint Spartacus. -
Real13 #63886 Róma sokkal minőségibb, kidolgozottabb, szövevényesebb sorozat, amiből a Spartacus merített erősen. Egyértelműen a Róma a jobb. -
Spartacust érdemesebb, ha még nem láttad :) -
Igen. -
GPx8 #63883 Sziasztok!
A Róma c. sorozatot érdemes megnézni? -
Dede, felfogtam, koszi, hogy szóltál!
Ha már ennyire benne vagy, szólj már édesanyádnak, hogy ma este ne jojjon, nem érek rá!
Koszi, szia! -
Szerintem ez abszolút nem kor kérdése. Már én se vagyok igazán az a korosztály akit érint a Harry Potter, illetve a fantasy téma még nem is áll hozzám közel mégis azt tudom mondani annak aki még egy rész se látott belőle, hogy nyugodtan próbálja ki, ugyanis a sok szenny film között a Harry Potter filmek még mindig valamilyen szinten a minőséggel egyenértékűek.