106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    24 et vágom, arról nem is panaszkodtam, bár abból se láttam 20részt. Prison Break első évada jó is volt, de aztán ha jól emlékszem 3 évad volt nem? szerencse hogy nem folytatták.
    #64117: érdekes volt eleinte de aztán ilyen összevisszaság lett, később mikor ment tv ben igy bele-belenéztem és az alap szereplőket már nem is láttam.. jó, lehet nekiállok megint bár nem jósolok neki sokat.
  • tommygear
    lostot folytasd, annál jobb sorozatot nem nagyon láttam még
  • stargatelost
    A Lost sorozattörténelmet írt, szóval nevezhető annak. 24 is. PB első évad is durvulás.
  • Jim Morrison
    lostot második évadnál abbahagytam már nagyon csavarták, Prison Break jó volt, de mit akarsz hány börtönből szökjenek még meg? Heroest csak elkezdtem nézni pár részt láttam... ezek a legendák? :o
  • vajasfarok
    Igen ezaz, köszi.
  • Reg5
    Persnons Unknown. Sorozat de csak 1 évadot élt meg.
  • vajasfarok
    Valaki tudna segíteni, mi ez a film, vagy sorozat? Úgy kezdődik, hogy egy csapat ember, akik nem ismerik egymást, egy üres hotel 1-1 szobájában térnek magukhoz. Kijönnek a hotelből, és egy üres városban vannak. Van egy fura portás a hotelben, meg asszem egy kínai kajálda, ahol emberek vannak. És a városból nem tudnak kijönni, mert valami cucc mindig megrázza őket. Meg asszem kamerák is figyelik őket. Csak ennyire emlékszem. Elég kevés, de ha esetleg valaki ráismerne...
  • tommygear
    még lesz egy mozifilm elvileg és végleg vége
  • Dynamic
    Épp meg akartam nézni, de már tulajdonképpen hálás vagyok, hogy nem vesztegettem el másfél órát ilyen haszontalan dologgal. Úgyhogy ne haragudj! És most a rengeteg felszabadult időmmel megpróbálom a világ épülését elősegíteni. Megyek virágot ültetni, vagy mit tudom én.
  • bcrics
    Az nemjó,
    Jóbarátok, Lost, Prison break, Heroes, most meg ez, hova tűnnek a legendák?

De persze jóban rosszban, barátok közt tötyög 1000el.

• stargatelost
    Igen.
  • Seth
    8.évaddal véget ért
  • bcrics
    Mittudom én, Azt sem tudom ki az.
    Benézted nem nagy Ügy, legközelebb jobban figyelsz, de aki ilyenre így reagál azt szánom.
    ez legyen a legnagyobb gondja a világon, jézus isten.

24 első 2 évad
    9/10
    Ez eddig hoyg maradt ki az életemből?
    rejtély.
    Vki nem tudja leálltak a sorozattal, nem forog többé a kámera?
  • kaposi1
    Kidnapped (2010)
    4/10 Egyszer nézős.
  • TaRka0107
    Dynamic ilyen indulatos? Tudom hogy hülye voltam, de azért nem vadbarom:DDD
  • bcrics
    :D
    Ne vedd a szívedre, kiveri és megnyugszik.
  • TaRka0107
    Trailer
  • TaRka0107
    Azért ez túlzás.
  • TaRka0107
    Bocs srácok, teljesen az én hibám, amikor lefeküdtem, akkor gondolkoztam el, hogy remélem nem spoilereztem. Bocs srácok, nincs még megszokva ez nekem. Ez az én hibám, bevallom. Ne haragudjatok.
  • Jim Morrison
    törlést kérek !
  • Rash87
    Nem vagy semmi...
  • xxxpaulxxx
    Maci Laci

JÁÁÁJDESZARVOLT:DDDD
    Ilyenkor bánom, hogy nem gyerekként néztem meg:D
    Jah és többet nem hiszek senkinek innen, mert valaki itt mondta, hogy milyen jó film volt és amiatt (is) néztük meg bnőmmel:D

4/10
  • Dynamic
    vadbarom
  • Seth
    Dejó hogy leírtad mi lesz a végén ...
  • pomogacs2
    Álomháború

Nekem tetszett. A cím mindent elárul, ez csak fantázia.
    A végét nem tudom hova rakni.
  • pomogacs2
    Szia!

Ennek a Kidnapped (2010)-nek hol van leírása és trailere?
    Köszi!

• TaRka0107
    Kidnapped (2010)

Én is megnéztem. Elején én is azt hittem, hogy az a kis bevezető majd kapcsolódni fog a történethez. De ahogy ment előrébb a történet, már el is felejtettem, most hogy olvastam itt fórumon az értékeléseket, akkor jutott eszembe. Amúgy a film nekem is tetszett, meg hogy vágás nélkül folyt le 10 v 15 perc. Beleéltem magam én is. A kiscsaj szerintem is hiteles volt, de engem is idegesített már a nyögdölőzése, bőgése, meg mittudomén:D Habár ilyen helyzetben lehet én is ezt csináltam volna. Én is vártam azt, hogy mikor üti már le, de a végén csak sikerült, meg azt sem hittem volna h mindenki meg fog halni. Érdekes befejezés.
    9/10
  • tommygear
    és? veri a mai filmek 90%át az tuti
  • dragon11
    hát az nem ma volt :O
  • TaRka0107
    84-es.
  • dragon11
    az nem egy nagyon régi film ?Oo
  • sandor8206
    lehet hogy tud valamit a comic Bane, de ott 2m bengaállat, itt meg betmen nagyobb nála
  • precision
    Faster

Egyszerű mint egy pont. Egynek elment.

5/10

Drive Angry

Mostanában egyre jobban irritálnak a rossz filmek. Korábban soha nem fordult olyan elő, hogy kikapcsoljak egy filmet. A múltkor a Sucker Punch- ot nyomtam ki fél óra után. Most a Drive Angry is hasonló sorsra jutott. Úgyhogy pontszámot nem adnék.

Az amerikai forgatókönyv íróknak meg üzenném, hogy erőltessék már meg a csoffadt agyukat egy icipicit legalább.
  • BlackWolf
    A képregényekben elvileg eltöri batman gerincét , csak tud valamit :)
  • Susarc77
    Taken most másodjára is 10/10! HATALMAS
  • Megtörhetetlen
    Katt a cc-re a minőség választó gomb mellett és bejön a felirat ;)
  • Megtörhetetlen

Csak ajánlani tudom mindenkinek, annak is aki ellene van a dokumentum filmeknek,ezt nagyon jól összerakták. Jah és főként ajánlom a Japán szerető emberkéknek is..
  • sandor8206
    hát izé, kis töplincs ez a Bane én is elverném nemhogy egy betmen :-)
  • tommygear

• ProGabe #64079
    Your Highness /unrated/

annyira nem szar, mint amire számítottam a kritikák alapján. f*szos-dugós poénok, csöcsök, ökörködés, faék sztori (parodizál, ide nem kell több), szóval semmi extra, egynek elment

6 pont