106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Mobilproba
  • davidka003
    Jaja, jó film. Van belőle bővített változat is, érdemes azt nézni.
  • daver88
    amúgy van dvi-vga átalakító (illetve fordítva)
    És ez már csak ötszáz huf...:D
  • TaRka0107
    De azért köszi a segítséget.
  • TaRka0107
    Nincs egy 1000-esem se, nem hogy 20.000-em ilyenre. De nem olyan nagy gond, majd nézek átalakítót hozzá, de jó nekem itt monitoron sima HD-ban.
  • szucsy89
    na akkor nekem ez is kötelező :D nagyon elterjedt most ez a fajta film, van ennek valami gyűjtőneve egyáltalán?
  • CSOCSO
    ha VGA-d van es nem DVI od akkor szerintem nincs hozza atalakito. vegyel egy WD TV liveot. Picike, USB-vel barmit radugsz, van vezeteklnelkuli adapterrel tudsz streamelni is a kumpjuterrol
  • stargatelost
    Aki bírta az eddigi ilyen egyszereplős filmeket, annak mindenképp :) Bár ez a Wrecked elég lassú folyású film :) de Brody jól játszik.
  • donyyy20
    Rise of the Planet of the Apes (2011)

Mindig is kedveltem a történetet és úgy gondolom, hogy egy nagyon jó első rész lett a sorozat feltámasztásához. Várom a folytatást (ha lesz)!

10/7
  • Tikal #64353
    ez mostanában a harmadik ilyen movie.. megéri megnézni akkor? :)
  • tigeroo
    Doom (2005)

kifejezetten tetszett, fajin volt a rengeteg utalás és az first-person jelenet, nomeg legalább volt benne egy kis csavar is (the rock szerepe), plusz jól megmagyarázták és felépítették az alaphelyzetet, először kicsit gagyinak tűnt, de végülis szépítettek, nem kellett a fejemet fognom miatta.
    plusz pont még a zenéért is

többször nézős, élvezhető munka.
  • stargatelost
    Wrecked (2011)
    http://www.imdb.com/title/tt1316622/

Adrien Brody egyszereplős filmje, az erdőben beszorul egy összeroncsolódott kocsiba. Ennyit érdemes tudni, trailert ne nézzetek, mert simán elspoilerezi a csattanót.

7/10
  • Blasta
    LOL, pont azt a seíze-sebuze szar Tim Burtonos Majmok Bolygóját felhozni alapnak :DDDDDDDDD
  • davidka003
    Inside

Véres de amúgy meg unalmas.
    4/10
    Ha már francia film akkor a Magasfeszültséget ajánlom.
  • precision
    +1

nekem is ilyen van, must have cucc :)
  • daver88
    hogyne lehetne, mindent lehet venni..:D és nem is olyan drága:

1000 Ft alatt meg is úszod...
  • sandor8206
    Burtonos verziót kb. minden veri
  • Reg5
    Hopp, ez nem válasz akart lenni.
  • Reg5
    V for Vendetta

Fél éve be volt készítve, de sokat nem vesztettem volna ha kihagyom. Végülis nem rossz, csak hosszú és sok helyen unalmas.

6/10
  • davidka003
    Majmok bolygója lázadás

xarfos/10

Majmok mozgása meg röhejes. Tim Burton verziót semmi nem veri.
  • PetruZ
    Triple Tap (2010): Egy lövészversenyről hazafelé tartva az autópályán hősünk - aki egyébként ismert bróker - belekeveredik egy páncélautó kirablásába. Hezitálás nélkül "aktivizálja" magát és lelövi a rablókat (nem véletlenül nyerte meg a versenyt :) ), bár az egyik elmenekül, és a lövöldözés közben a biztonsági őrök is meghalnak, valamint egy rendőr súlyos fejsérüléssel kómába esik. A hongkongi rendőrség némi hezitálás után bíróság elé állítja őt gyilkosságért és a fegyvertartási szabályok megsértéséért, de az esküdtszék - a közvélemény és a média megelégedésére - felmenti. Az elmenekült rabló azonban felbukkan és egy nyomozó - aki a versenyen pont második lett - is rászáll az ügyre, ami egyre bonyolultabbnak tűnik, mint ahogy elsőre látszott...
    Kellemes kis nyomozós, agyalós thriller, nem a HK filmektől megszokott akcióorgiával, hanem inkább "nyugatias", kicsit Columbo-s, kicsit Jesse Stone-os stílusú. Tetszett, jó volt, inkább csak a legvégéért kár, lehetett volna más is. 7/10
  • davidka003
    Armored

Na ez korrekt film volt. Egy percig sem untam, talán a végét gyorsan lerendezték, ez miatt 9/10.
  • TaRka0107
    VGA-m, nem HDMI-s. De gondolkodtam rajta hogy veszek átalakítót hozzá.:) Lehet olyat venni?(Pedig HD4870-es VGA-m van de ezen nincs HDMI)
  • Riddick21
    HDMi kábel rá a laptopra vagy a gépre, aztán szevasz.
    Vagy a Csocso által ajánlott cucc... Hát ilyesmi nehogy már kifogjon rajtad 2011-ben.
  • CSOCSO
    WD TV Live
    szerezz be egy ilyet. nagyon tuti cucc. lejatszik mindent, picike es kb 20 ezer ft lehet.
  • TaRka0107
    Nekünk is van HD Tv-nk, de én a filmeket nem ott nézem. Nincs hozzá bluray lejátszóm, szóval így ki sem tudom használni.
  • CSOCSO
    "hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra."

szvsz a legtobb ember itt a monitorjan nezi a HD filmeket. Nem nagy HD tv-n.... Es amugy a HD vs. SD dolog meg gusztustalanabb monitoron mint HD tv-n. Mar par eve csak HD filmeket nezek ( a tv-n) es vmelyik nap kezembe kerult egy DVD rip film.. a monitoron olyan gusztustalan volt, hogy nemigaz. szvsz a 700 megas filmek szarabb minoseguek mint a 480p youtube videok. Tv-n szerencsere mar kevesbe latszott a kulonbseg de ott is gazabb volt sokkal.
  • setuh
    A gepesz

Bale nagyot alakit bar ezt mar sokan leirtak.Tetszett,ahogy megalkottak ezt az inszomnias remalmot.Az egesz film nagy zavarodasat a vegen,olyan szepen megmagyaraztak,hogy minden tiszta lett,es nem olyan fajta megvilagosodas,mint mondjuk a Fight Club-ban,ahol sok a zavaros resz meg a vege utan is,hanem itt megtudjuk a hatteret es,hogy mit miert latott annak ami.

8/10
  • ROCKnROLLA
    haha! :D Nem, ha kamerásba, úgy, hogy közben remeg a kép, és doboz hang van. :D
  • tigeroo
    ...és ha HD-ba nézed akkor 9/10?:D
  • davidka003
    Buried

8/10-et akartam adni rá, vége is jó volt de a film ott ásta el magát nálam mikor a stáblistába benyomtak egy vidám country zenét.
    Az aztán tényleg oda való volt. Gyökér rendező vagy az aki odarakta.
    Engem nagyon zavarnak az ilyenek mikor egy komoly témájú film végén vidám zene megy. Ilyen vég után egy csendes stáblista kellett volna.
    6/10
  • PetruZ
    Én tegnap láttam, szerintem pont 7/10-et ér (a Limitless), mert az ötlet okés volt és a film első fele elég jól ment (amire a spéci kameraeffektek is rátettek egy lapáttal), de a második fele már nekem se tetszett annyira, kicsit túlkombinálták a dolgokat és közben kimaradt egy-két dolog. De azért szórakoztató volt, néhol vicces, néhol drámai és feszült - bár szerintem jobb lett volna, ha előre eldöntik, hogy vígjátékot, vagy thriller-t akarnak csinálni.
  • Inquisitor
    Phobos (2010)
    Érdekes orosz túlélő horror film ami egy atombunkerbe épített zenei klubban indul. Aztán az ősrégi biztonsági rendszer lezárja az egészet, ezért elkezdenek kiutat keresni az ott lévők ... lefelé. Persze közben kijön mindenkinek az igazi énje, megy a para, és fura balesetek sorozata kezdődik.

Az IMDB-n 4.4
    Én adok rá 4/10-et.
    Ha a rengeteg ötletet nem puskázzák el, nem szúrják el a végét és nem lett volna idióta a vágása, akkor simán kapna 6/10-et.
  • Inquisitor
    Ha már a "ki látja előbb" a téma. Anno kértem valakitől egy programot, adott egy CD-t, hogy ez az.
    Nem az volt. Legnagyobb meglepetésemre a Dungeons & Dragons volt rajta, amit akkor még nem vetítettek moziban. Kínai SVCD volt eredeti hanggal, vágószobából lopott(!) digitális kópiából csinálva, a film elején Csing Tao sörreklámmal!
    Az érdekes az, hogy a mozi verzióban két kulcs jelenet és a vége is teljesen más volt. Ráadásul tök véletlenül került hozzám.
  • Rash87
    Hétvégén volt időm,s bepótoltam pár filmet :)

Swat-Tűzveszély
    Egyszer mindenképp meg lehetett nézni, igaz története elég lapos, s még a végét is eléggé elrontották...
    5/10

Száguldó bomba
    Kifejezetten tetszett, bár tipikus olyan film,hogy tudod mi lesz a vége.
    6/10

Robin Hood (2010)
    Ahhoz képest,h több mint 2 órás, gyorsan elmegy.
    Igaz kevés a csatajelenet,de az utolsót jól megcsinálták.
    7/10

Belső kör
    Tipikus francia film...Jean Reno legszarabb alakítása szerintem, végigszenvedtem.
    1,5 óra alatt egy értelmes jelenet nem volt benne,hihetetlen unalmas.
    De már láttam rosszabbat is.
    3/10

• tigeroo
    jah, meg egyébként is a kurva anyjukat hogy nem ment át valami alien idegen-tech szabadkőműves-oroszmaffia leleplező epic john woo mészárszékbe az egész...

• limperatore
    abból a pénzből, 5%-os kamatra végtelen generáció elél

egyébként jó film
  • Karvalics
    És ezena fórumon mgé editelni sme lehet a postot így 2x írtam le valamit amit 1x kellett volna. óemgé.
  • Karvalics
    Akkor most jelentkezzen az aki 7-et vagy az fölöttit adott a Limitless című filmre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem egy jó alap ötlettel kezdtek, amit egyre jobban és jobban elrontottak, olyan előre nagyon könnyen látható, piti kis szar dolgokkal, mint hogy levette a zakóját és eltűnt belőle a cucc. Egyszerűen szánalmas volt. A végéről meg ne is beszéljünk. És most komolyan az lett volna a film csúcspontjsa, hogy a 3 gorillával "harcol" abban a lakásban? A végéről meg ne is beszéljünk, ott kellett volna lennie valami megdöbbentő, elgondolkodtató dolognak. Szerintem legalább 10-15 helyen rontották el nagyon a filmet.Arról meg ne is beszéljünk, hogy végén berakják azt a tá-dá-tá-dá-tá zenét, leglaább valami lassabb nehezebb zenét raktak volna oda.
    6/10 és mennyenek utcát söpörni. Annyi pénzből amennyiből ezt a filmet megcsinálták vígan elél egy átlag család ki tudja hány generációja...
  • Tatyla
    a film értéke tényleg nem attól függ hogy dvd vagy bluray-en van e sőt inkább jobban fontos nekem a történet mintsem a látvány és igen én is imádom a régi filmeket is,sőt,de igen megvetem azokat akik ezeket a homályos kamerás verziókat leszedik csakhogy minél hamarabb dicsekedhessenek hogy ők már látták és ezáltal fikázhassák xy filmet,és itt a vita lényege cam vs egyéb verziójú filmek miatt robbant ki nem pedig godfather vs transformers...