106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Effe88
    ???
  • tigeroo
    "mivan kis csíra, megigézett a képláda
    túl sok volt a sopranos befertőzött a vénádba?"

:D
  • Effe88
    nem tudom hogy ajánlották-e már

Maffiózók(The Sopranos) "Annyi a lényeg hogy ha egy sorozat komoly, akkor legyen precíz és tökéletes"
    NA EZ AZ!!!
  • precision
    nálam a lista vége felé kullog :) nekem nagyon nem jött be...
  • ProGabe #64398
    Rescue me, Nip/Tuck, Sons of anarchy
  • Tatyla
    ha másért nem is Xénát lehet benne látni pucéron kefélni
  • PetruZ
    The Veteran (2011): Egy afganisztáni veterán hazakerül Londonba, egy lepukkant környékre, és nem várja ott más semmi, csak csekkek és levelek, meg helyi bandák. Munkát keresne, de nem talál, a "kvalitásai" nem hasznosíthatók a hétköznapokban. Összefut egy régi bajtársával és rajta keresztül egy feltételezett angliai terrorista sejtet figyelő titokzatos társaság ügynöke lesz, és csakhamar egy nemzetközi, konspirációs teóriákba illő hálózattal találja magát szemben...
    Korrekt film, elég jó aktualitást adnak neki a mostani angliai események is, bár a benne lévő konteó elég durva. Akció kevés van, inkább csak a végén, de az elég reális, senki sem szuperhős és bizony tölteni is kell. :) Angol thriller, a tempó nem tépi le az ember haját (azért mindig történik benne valami), a vége sem hollywoodi, egyszer meg lehet nézni. Különösen azoknak ajánlott, akik otthon vannak a 9/11, 7/7 és egyéb konteókban. :) 6/10
  • ROCKnROLLA
    Modern Family
  • SASboy
    szerinted ofkorsz.
  • hapi
    spartacus az kötelező mindenkinek, magasan veri az összes sorozatot.
  • Mentol
    Az én muterom akkor félt, amikor frissjogsival vinni próbáltam egy kört a 0 napos Simsonon...
  • csőcse
    NE linkelj Posztereket, DVD boritokat. Ok lol
    láttam egy nagyon jó filmet ti is látjátok ugye milyen jó és szép
  • Dobronski
    Hehe, film előtt, film közben, film után.
  • tigeroo
    hogy tudd majd vigasztalni, mi?
  • Dobronski
    Köszi! :)
  • stargatelost
    Insidious
  • stargatelost
    Pedig a Breaking Bad az, amit keresel, precíz, tökéletes, mindenre figyelnek, elképesztően életszagú.
  • Dobronski
    Ajánlanátok egy paráztatós horror filmet? Régóta keresek már egyet, de nem találok, szeretném ha a barátnőm félne mellettem. Legutóbb az Átok c. filmen félt, azóta semmi...
  • Lipi1980
    Hibrid
    Sokkal nagyobb parára számítottam, de így is nagyon jó volt! A vége túlzottan kiszámítható!

A Gondozoo
    Elmenne akár a Dr. Dolittle következő részének is! Ezt leszámítva aranyos ki film volt!

Házasodik a család
    Mivel jövő tavasszal nősülök, így kötelező darabnak éreztem :) Forest Whitakerben ismét nem csalódtam, és kár hogy csak az "Utolsó skót király" óta kísérem figyelemmel, de az előzményt is idővel pótolom.

Förtelmes főnökök
    Kevin Spacey - szokásához híven - remekül hozta a formáját, Colin Farrell-t remekül elmaszkírozták, Jennifer Aniston viszont meglepő volt a szexmániás fogorvosdoki szerepében, de meg kell hagyni jól néz ki... Kellemes kis kikapcsolódás volt!

Koszorúslányok
    A romlott kaja utáni csoportos rosszullét poénja ütős volt, de ezt leszámítva nagy nulla...
  • BlackWolf
    Borgiák
    A nevem Earl
    Spartacus az erősen ajánlott
    The Wire messze van az instant wintől , de jó bár még csak pár részt láttam
    Weeds első pár évada egyenesen sziporkázó , de ahogy nézem lassan minden sorozat előkerül amit nézni érdemes.
  • gercse
    The Girl in the Café

8/10

Szerintem egy nagyon érzelmes, és elgondolkodtató film, érdemes megnézni, persze csak azoknak, akik szeretik, ha nem rohanós, és cselekmény dús egy film. Mert inkább film-helyzetek, beszélgetések komikusságán és érzékiességén van hangsúly. Kelly Macdonald jól alakít benne, nagyon (kedvencem :)). De Bill Nighy ugyanolyan jól játssza el az esetlen, de nagyon vágyakozó munkamániást.
    Dráma fűszerezve romantikával és némi humorral :)
    (nem szinkronosan láttam, ez sokat számíthat mondjuk)
  • precision
    The Big Bang Theory
    Fringe
    The IT Crowd
    Lost

amúgy aki Vampire Diaries -t néz az ne szarozzon le semmilyen sorozatot :P
  • Mentol
    Two and a Half Men
  • daver88
    Prison Brake 1. évad (tovább akkor nézd, ha elkapott a gépszíj, mint engem, mert az 1. évadot nem tudták felülmúlni, attól függetlenül nekem nagyon tetszett)
    The Good Guys (nem szeretem a vígjátéksorozatokat, de ez kivétel...nekem nagyon bejött)
    Harper's Island (utolsó két részt kivéve nagyon hangulatos thriller/horror)
    Killing (idei év legjobb drámája, és ha már a részletekről írtál, na itt aztán tényleg minden a helyén van...bár a befejezés itt is sántít egy picit)
    How to make it in America (vígjáték, 20-24 éves fiatalokról, akik -mint ahogy a címe is mutatja- meg akarják valósítani az "Amerikai Álmot", jó poénokkal és Ransta Monstar :D)

hirtelen ennyi...
    Hirtelen enny
  • tommygear
    "24-szar"
    pf...
  • desigo
    Battlestar Galactica
    Damages
    From the Earth to the Moon
    House
    Misfits
    Pushing Daisies
    Rescue Me
    Skins (UK)
    Terminator - The Sarah Connor Chronicles
  • Blacksheep333
    The Wire

(kész, nyertem)
  • Karvalics
    Game of thrones megvolt, 2012-ben lesz csak új...
    24-szar
    The pacific majd 1x
    The shieldet nem ismertem, utánna néztem nemnagyon...
    Spartacust nem tudom, az talán, nem ismerem azt sem
    Többi szerintem nagyon gagyi de ez csak az én véleményem:D
    Vki még vmit?:)

Köszönöm nektek a segítséget
  • desigo
    24
    Breaking Bad
    Game of Thrones
    Prison Break
    Spartacus
    The Big Bang Theory
    The Pacific
    The Shield
    The Walking Dead
    Weeds
  • szucsy89
    24, Spartacus
  • Karvalics
    2 post m1 Vámpírnaplókat nézem nem azt jelenti h szeretem a nyálas kis szarságokat amiket tini kislányoknak csinálnak. Azokat hagyjuk.
  • Karvalics
    Na emberek egy komoly kérésem lenne. Kéne nekem egy jó sorozat. Persze ez a filmek topicja de /care ez legalább aktív.Amiket megnézte már minden részt:
    -Dexter
    -Entourage
    -HIMYM
    -Californication
    -Vampire diaries
    Meg nem tudom még volt pár. Annyi a lényeg hogy ha egy sorozat komoly, akkor legyen precíz és tökéletes, mint pl dexter, mert minden részletre ügyelnek. Vagy legyen vígjáték, de azt utálom ha komolyra akarják de minden el van baszva benne. Az a legrosszabb. Valaki segítsen rajtam unatkozok:(
  • Tyler1
    Amerika kapitány

Számomra érdektelen, és unalmas volt. Nem rossz, csak kb. annyira kötött le, mint egy műsor a paprika tv-n.

És bereklámozták már jövő nyárra a Bosszúállókat, de most megmondom a pár jelenetéből, h ugyanolyan érdektelen, null ötletes, futószalagos fos lesz.
  • szucsy89
    nagyon rossz volt :D
  • tigeroo
    megakarom újra nézni, mert tényleg bejött :D visszaolvastam a topikban és eléggé lehúzta mindenki, nemtudom mit vártak "DOOM" név alatt egyáltalán
    (szerintem totál hozta a régi részek színvonalát, bár a doom3-ból voltak visszaköszönő elemek szép számmal)
  • davidka003
    Magassági mámor

Kellemes film volt. 8/10
    A szinkron lehetett volna jobb de ez nem a film hibája.
  • davidka003
    Kb 15 perccel, viszont véresebb is.
  • tigeroo
    :D háh há :)

az extra mennyivel hosszabb amúgy?
  • viizo
    Amusement / Gyilkos Tréfa

Mindenki kerülje jó messzire! Azt hittem, vmi csavaros kis horror lesz, de sajnos csak egy zsékategóriás, öncélúan vérgőzös, zagyva rémisztgetés lett.

10/2
  • davidka003
    Érdeklődnék, hogy az NDK turmixgép a levehető ajtós, megjött-e már?