106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    jah, már fel sem tűnik sajna...
  • hapi
    mint pl. nálam is
  • Kmarha
    Kiváncsi vagyok az utolsó rész után mit mondasz.. elég sok embernél kicsapta a biztosítékot
  • Inquisitor
    Kár, hogy az alkotója tavasz végén meghalt. :(
    Zseniális alkotó volt.
  • Jakuza001
    Par tul nya'las jelenetnel, de hala istennek nem volt sok belole.
  • Tatyla
    Paprika

rég nem láttam ilyen jó anime-t
    9/10
  • davidka003
    Aki Spartacuson nőtt fel annak nem okoz gondot az efféle jelenet. :D
  • ProGabe #64457
    lehet az a 9, minden más a fél :D
  • Sir Quno Jedi
    Az a fél pont hol veszett el??? Csak nem a belekavart mellkasborotválós résznek köszönhető?!?!? :DDD
  • Jakuza001
    Bar nem igazan movie, hanem sorozat, de siman megallna a helyet egy filmmarathonon.

Game of Thrones (Season1)
    9.5/10

Jo nehany mozifilm peldat vehetne rola.
  • Dean Winchester
    Tactical.Force.2011
    bazz így elbaxni a végét :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye kenny-t láthattuk ahogy fejbe lövik és a végén megjelenik mint titkos fbi ügynök! Ha nem hozzák elő akkor is mondhatta volna a rendőrfönök ,hogy nagy dolog ez a táska megtalálása ezért kitüntetést kapnak...stb
    szóval sztem nagyon gáz , hogy "kenny" nem hallt meg annak ellenére , hogy láttuk meghalni
  • xxxpaulxxx
    Mekkora király!!!! Pont ma fejeztem be az első évadját! Imádom! TÖKÉLETES!:DDD
  • ROCKnROLLA
    Köszi szépen a gyors választ! A 'Bennfentes'-en kívül láttam mindet, bár most így utánanézve ez elvileg alapmű, szóval nem is értem miért nem láttam. De gyorsan pótolom, köszi a tippet!

Tyler1 neked is köszi, tervben volt hogy megnézzem, aztán kiment a fejemből, de ez is pótolva lesz!
  • Tyler1
    Tökéletes bűnözők, nálam simán verte a Tolvajok városát.
  • Totti5
    Melyik szuperhősnek komplex a története?:DDD addig a pontig okés a film, amíg fel nem veszi az amcsi zászlót magára.
  • Riddick21
    Esetleg a The Town, de az nálam messze nem olyan jó, bár semmiképpen sem rossz! Vagy mondjuk ott a Miami Vice, de azt sokan nagyon utálják... én imádom, az egyik kedvenc filmem, különösen a vágatlan rendezői változat. Bár az talán csak a "hozzáállásban" közelít a Heat-hez, kemény és férfias film, mindenféle látványos lassítás és agyatlan lövöldözés vagy fárasztó poénkodás nélkül... végülis Mann rendezte azt is.
    ...és akkor ennyi erővel ott a Collateral, az Insider és a Public Enemies is, ha ezeket egymás után megnézed, komoly hasonlóságokat fogsz felfedezni, főleg hangulat terén :)
  • ROCKnROLLA
    Újranéztem a Szemtől szemben-t, és még mindig 10/10. Tudtok mondani hasonló témájú filmeket? Köszi!
  • zoliii
    Amerika kapitány, régi előzetes: régi verzió

új verzió: új verzió
    Az új rész szerintem jobb lett, de igazából a története gyenge szerintem!
  • limperatore
    Élve eltemetve

6,5/10
  • limperatore
    Sose halunk meg

8/10
  • Jim Morrison
    ettol fuggetlenul ne spilerezzetek ha lehet :D
  • crackyS
    pont most végeztem az elsővel, holnap folytatom
  • tviktor91
  • Malakai
    Azért inkább az elsőnél kezd, teljesebb úgy, ha már ismered a karaktereket.
  • crackyS
    oké akkor vhol elkezdem :D
  • Jim Morrison
    ja, de azért nézd meg először az elsőt meg a másodikat, mert ha megnézed a harmadikat tuti meg akarod nézni az elsőt meg a másodikat :D
  • Effe88
    igen

tényleg kurva jó amúgy:)
  • crackyS
    kérdésem lenne, sok embertől hallom milyen jó a toy story 3. attól, hogy az előző részeket nem láttam, még élvezhető?
  • crackyS
    haláli hullák hajnala
    nekem tetszett, a vége poén :)
  • Riddick21
    Alien
    Eden Lake
    The Descent

...én ezek előtt ültem meg, nem szeretem a horror műfaját, de ha ezek között van, amit nem láttál, akkor meg is van a programod!
  • crackyS
    viharsziget
    egyik kedvencem
  • Jim Morrison
    látod pont erre gondoltam, a többi dolog oké :D
  • davidka003
    Magasfeszültség
  • Dobronski
    Mondanátok egy jó horror filmet? :)
  • Rash87
    Star Wars? hisz fénykard nem létezik,szóval...
  • sandor8206
    jaj
  • Jim Morrison
    tényleg neked milyen a top10es mozi listád? star wars, tarantino filmek? elmondom, a star warsban 1-ben is van olyan rész amit jelenleg sem tudnának megcsinálni, csak filmes trükk volt.
  • Rash87
    Ezzel az erővel minden 2. ilyen filmbe bele lehetne kötni... :)
  • Blasta
    dejó, megtudhattuk, hogy HD kell ahhoz, hogy nagyon jó és izgalmas hangulata legyen egy filmnek
  • SASboy
    kevés film van, amit nem nézek végig, de ezt kinyomtam 20 perc után. egyszerűen nem fogott meg, a fsz. srác nem illett a szerepbe, a vámpírok pedig számomra inkább viccesek voltak, mint félelmetesek.