106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem zseniális lett a vége
de valóban eléggé megosztotta a népeket..:) -
Már láttam :) -
mostanság láttam az Elhajlási engedélyt jóféle marhaság :D -
Valaki tud ajánlani, valami nem régi (2008-2011), jóféle vígjátékot számomra? Köszönöm. -
Cef #64478 A dicsőség ösvényei
Már régen meg szerettem volna nézni mert sok jót hallottam róla, meg amúgy is ritkaság számba mennek az első világháborús filmek. A kora ellenére jó film. Jól bemutatta mennyire másképp szemlélik a háborút az íróasztal mögött ülők és azok, akik ténylegesen harcolnak. Meg azt is, hogy mekkora rohadékok tudnak lenni az emberek ha az egójukról van szó, és a harcoló felek nem csak egymással szemben voltak igazságtalanok, de még a saját katonáikkal is. A színészi játék jó volt, bár itt-ott kicsit furcsának hatott. Tetszett, hogy nem húzták el nagyon, és végig fent tudta tartani a feszültséget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Habár kicsit kiszámítható volt, hogy az ezredes igyekezete ellenére kivégzik a katonákat, túl komor hangulatú volt ahhoz a történet, hogy happy end legyen. Bár az meglepett, hogy a tábornok sem úszta meg teljesen, jó volt látni, amikor lesápadt a hír hallatára, hogy vizsgálatot indítanak ellene.
A rendezés is jóra sikerült, látszik, hogy Kubrick keze alatt készült. Jó kis háború ellenes háborús film volt.
8/10
-
kanduhr #64477 A majmok bolygója: Lázadás (2011) - 4.5/5 -
ne sajnálj, kibírom -
Szegény te. -
Dicsőség zászlaja
Csatajelenetek kurva jól sikerültek, a történet is egész érdekes, egészen a propaganda turnéig, ott már kimerült a film, és átment unalmasba. Az idősíkok közti folyamatos ugrálás is idegesítő egy 2 órás filmnél.
Összességében nem rossz, de egyszer bőven elég volt.
Levelek Iwo Jimáról
Fúú ez meg borzalmasan monoton, és eseménytelen film, de szavakba nem tudom foglalni mennyire. Iwo megszállásán kívül, nulla. -
Számomra is a Gyűrűk Ura Trilógia minden idők legjobb filmsorozata.
Sem az Avatar, sem a Harry Potterek, több millióból dollárból készült Transformerek illetve Christopher Nolan alkotási sem tudják megközelíteni. Ezek mind ugyanúgy nagyszerű filmek, amelyeket akár többször is érdemes végignézni azonban Peter Jackson olyan részletességgel vitte vászonra Tolkien fantasy világát amelynél jobbat nehezen lehetne elképzelni. Ráadásul ezt 3szor is sikerült neki szóval emelem kalapom a mester előtt.
Mostanában ha már regényadaptációnál tartunk a Trónok Harca volt egy hasonló jellegű minőségi próbálkozás. Harry Potterből viszont kilehetett volna egy sokkal ütősebb filmsorozatot is hozni. -
Sucker Punch
A 300 rendezőjétől kicsit jobb harcokat vártam, viszont látványos volt és a történet is tetszett.
8/10 -
Az tény, hogy elég jó a Gyűrűk ura, a CGI-n meg beszartam a 3. részben.
Bővített sokkal jobb, főleg hogy benne van Szauron szája(ronda csávó a fekete kapu előtt) -
Nah igen kis hobbitkák! Gyertek Hobbitkáim..drágaszágom..:)
Épp nemrégen én is nekifeküdtem újra a bővítetteknek,és az a véleményem,lehet vitatkozni,de! Szerintem minden idők legjobban elkészített alkotása. Jöhetnek itt Keresztapával stb..más téma,meg tetszett is,de ez valahogy a maga látványvilágával grandizusságával,a csaták,a szereplők,zene. Egyszóval ez mindig is a film lesz,az amire kitalálták a mozgóképet! Főleg a Király visszatér,önmagában is hihetetlenül kivitelezett. Kíváncsi leszek a Hobbitra,szerintem az sem lesz piskóta! :)
10/10 nincs mese! :) -
Hobbytok & Orkok és középfölde meg stb....
Először mikor hallottam róla baromságnak tartottam.
Aztán mikor láttam az első részét teljesen elvarázsolt.
Azóta is nagy nagy kedvenc.
Mondjuk a hossza miatt egy évben max kétszer háromszor tudom megnézni.
De akkor tátott szájjal bámulok.
10/10
-
Super 8
Nem annyira emlékezetes de azért a gyerek színészek egész jól játszottak.
7/10 -
Gyűrűk Ura 1-3 Extra bővített változat.
Megint újranézve még mindig 10/10. Egyszerűen hiába lassan 10 éves az első rész a legtöbb mai film is elbújhatna mellette. 10/10 lesz ez nálam még akár 20 év múlva is -
Magasfeszultseg
8 evvel ezelott biztos nagyobbat utott volna,de igy se volt borzalmasan szar.Feszultseg volt benne,bar kicsit kiszamithato.
6.5/10 -
Vigyazz ez volt a beugratas, o a sesam streeten nevelkedett. :D -
jah, már fel sem tűnik sajna... -
hapi #64463 mint pl. nálam is -
Kiváncsi vagyok az utolsó rész után mit mondasz.. elég sok embernél kicsapta a biztosítékot -
Inquisitor #64461 Kár, hogy az alkotója tavasz végén meghalt. :(
Zseniális alkotó volt. -
Par tul nya'las jelenetnel, de hala istennek nem volt sok belole. -
Paprika
rég nem láttam ilyen jó anime-t
9/10 -
Aki Spartacuson nőtt fel annak nem okoz gondot az efféle jelenet. :D -
lehet az a 9, minden más a fél :D -
Az a fél pont hol veszett el??? Csak nem a belekavart mellkasborotválós résznek köszönhető?!?!? :DDD -
Bar nem igazan movie, hanem sorozat, de siman megallna a helyet egy filmmarathonon.
Game of Thrones (Season1)
9.5/10
Jo nehany mozifilm peldat vehetne rola. -
Dean Winchester #64454 Tactical.Force.2011
bazz így elbaxni a végét :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye kenny-t láthattuk ahogy fejbe lövik és a végén megjelenik mint titkos fbi ügynök! Ha nem hozzák elő akkor is mondhatta volna a rendőrfönök ,hogy nagy dolog ez a táska megtalálása ezért kitüntetést kapnak...stb
szóval sztem nagyon gáz , hogy "kenny" nem hallt meg annak ellenére , hogy láttuk meghalni -
xxxpaulxxx #64453 Mekkora király!!!! Pont ma fejeztem be az első évadját! Imádom! TÖKÉLETES!:DDD -
Köszi szépen a gyors választ! A 'Bennfentes'-en kívül láttam mindet, bár most így utánanézve ez elvileg alapmű, szóval nem is értem miért nem láttam. De gyorsan pótolom, köszi a tippet!
Tyler1 neked is köszi, tervben volt hogy megnézzem, aztán kiment a fejemből, de ez is pótolva lesz! -
Tökéletes bűnözők, nálam simán verte a Tolvajok városát. -
Melyik szuperhősnek komplex a története?:DDD addig a pontig okés a film, amíg fel nem veszi az amcsi zászlót magára. -
Esetleg a The Town, de az nálam messze nem olyan jó, bár semmiképpen sem rossz! Vagy mondjuk ott a Miami Vice, de azt sokan nagyon utálják... én imádom, az egyik kedvenc filmem, különösen a vágatlan rendezői változat. Bár az talán csak a "hozzáállásban" közelít a Heat-hez, kemény és férfias film, mindenféle látványos lassítás és agyatlan lövöldözés vagy fárasztó poénkodás nélkül... végülis Mann rendezte azt is.
...és akkor ennyi erővel ott a Collateral, az Insider és a Public Enemies is, ha ezeket egymás után megnézed, komoly hasonlóságokat fogsz felfedezni, főleg hangulat terén :) -
Újranéztem a Szemtől szemben-t, és még mindig 10/10. Tudtok mondani hasonló témájú filmeket? Köszi! -
Amerika kapitány, régi előzetes: régi verzió
új verzió: új verzió
Az új rész szerintem jobb lett, de igazából a története gyenge szerintem! -
Élve eltemetve
6,5/10 -
Sose halunk meg
8/10 -
ettol fuggetlenul ne spilerezzetek ha lehet :D -
pont most végeztem az elsővel, holnap folytatom