106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Azt nem értettem a végén, hogy ki az a csaj. -
vg #64563 Valamikor több mint 10 éve láttam életem első dvd filmjét, és nagyon sötét volt a kép. Nem láttam semmit, ráadásul horror film volt, a film nagy része sötétben játszódott. Elkönyveltem, hogy ez a formátum szar... persze nem tudtam, hogy lehet a fényerőt feljebb venni a lejátszóban...
-
BlackWolf #64562 és szerinted a dvd rip képe láthatatlanul sötét??.... -
ami rip, az veszteséges tömörítés, alacsony bitrátával. fullHD tv-hez x264-et szedj! -
Real13 #64560 Van már dvd-rip... -
Csak gondoltam, hogy ami nem rip az a legjobb, de azok meg 20GB fölött is vannak. Köszi neked is! -
Csak nem tudom mivel lejátszani, már volt róla szó, hogy ajánlottak valami kis készüléket de arra nincs 20k-m.
Tyler: Kössz a választ, akkor BDripet töltök ezentúl. -
BlackWolf #64557 CAM verziós filmet NE PONTOZZ!*
vagy ha nem nálad lesz valami baj , mert egyáltalán nem sötét a film képe..
Én tegnap néztem meg , halálra untam magam rajta :D Remélem nem akarják még ezt is folytatni az egésznek ezt már láttuk 1-2-3 szor szaga van csak lekell húzni azt a rókabőrt míg van benne pénz. -
BDrip: eredeti bluray releaseről konvertált.
BRrip: már egy lekonvertált, kisebb méretű release
előbbinek szebb a képe, mert az csak 1x tömörített. -
fullHD tv -re tölts 1080p -t :)
de amúgy 720p és a bluray rip -ek is teljesen jók -
BDRIP meg a BRRIP között mi a különbség? BRRIP az tudom hogy Blurayrip, de a másik? Ha full HD TV-n akarok nézni filmet akkor milyet töltsek? Vagy egyik se jó fullhd nézésére? -
nem is akármilyen csattanóval :D -
Jaja, moziban már majdnem felálltam hogy kimegyek, csak haver már látta és mondta hogy várjak:D -
Fast five
Jó volt. 9,5/10
(Stáblista után is van még egy 2 perces jelenet.) -
Real13 #64550 Kétszer láttam moziban, és most néztem meg itthon: semmi ilyesmit nem tapasztaltam... :) -
Nem vénnek való vidék
sokadik nézés után is 10/10 -
sandor8206 #64548 a film nagyrésze sötétben játszódik, szarul van megcsinálva, néha alig lehet látni valamit -
Dean Winchester #64547 9.5/10
nagyon tökéletesre sikeredett! Várom a folytatást :)
Most nézem , hogy 2001ben is volt egy majmok bolgyója film... (én csak a '68as verziót ismertem) -
megnéztem énis újra a mozi után végre eredeti nyelven, 10/10 még mindig valóban -
Sanctum
Nagyon jó film lehetett volna de nem lett.Gyönyörű tájak,jó történet de valami botrányos színészek jellemzik az egészet.Az,hogy a búvárkodó,barlangász csapatban az emberek háromnegyede egy hisztérika az vicc.Hibát hibára halmoznak aminek meg is lesz az eredménye.
3/10
Sucker Punch
Nagy csalódás ez a film is.A lányok fantáziájukban játszódó részektől a hideg rázott.Szamuráj gépágyúval meg hasonló butaságok wtf?
A látvány és a zenék viszont nagyon tetszettek.
Nem értem,hogy miért nem lehetett egy kerek,értelmes storyt írni.
4/10 -
A megtorló: Háborús övezet
Ritkán írok ilyen röviden, de ekkora nagy nulla történetet... 3/10 -
fast 5
nem kedvenc kategória... biztos jó/10 -
Fast Five
Az eddigi legjobb rész a sorozatból. Látványelem tökéletes azonban az erőltetett szerelmi szálak főleg vin és a rednőrpicsa között továbbá az abszolút képtelen jelenet miatt a végén nem tökéletes. Ettől függetlenül 8.8/10 mert jól elszórakoztam rajta
Karib Tegner 4
Egyszerűen ez úgy ahogy van felesleges volt megcsinálni. Ha nem készült volna el szerintem senki nem bánta volna. Unalmas, erőltetett szvsz. Legyen 4/10
-
most nézem, tegnap gyütt ki kb 16h körül =) -
Real13 #64540 DVD rip, de nem tudom, miről beszél, amúgy... :D -
kigyütt a BD????????? sztapicsa, hol egy bolt? 3 hónapja megvan ágyazva neki!
-
kamerás verzió? :) -
sandor8206 #64537 Karib-tenger kalózai 4
Élvezhetetlenül sötét kép/10 -
Fast five
10/10 most nem fűzök hozzá semmi különöset, ilyennek kell lenni egy mai filmnek minden van benne ami csak kell :D -
Insidious 9/10
Elég jó film volt.
-
Már van Végső Állomás 5 (igaz még nem néztem meg sok a dolog) -
Majmok bolygója: 9/10! -
ja azt már régebben láttam az is tényleg jó -
Perfect Host
Hiaba kerestem ra, ha jol latom meg senki nem irt rola.
Pedig szvsz jo kis film!
Nem akarok igazan szpojlerezni de a lenyeg, hogy egy bunozo menedeket keres egy hazban. A problema, hogy a haz ura eppen baratokat var mert bulit rendez. Vagy inkabb az, hogy a haz uranam nem minden 100as?:D
Van benne boven csavargatas... nekem tetszett. HD ben aludva egyet ra 8/10 :D
A szineszek nem varazsoltak el annyira. Nem volt igazan odab@szos WTF tekeres a sztorin - nem kell diploma, hogy megertsd a filmet.
-
Real13 #64530 The Beaver
Megvett kilóra. Nem csak a tökéletes casting miatt ( Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence is eszméletlen jó) volt kiemelkedő a film, hanem mert ez egy jó sztori arról, miként küzdenek, küzdhetnek meg az emberek a démonaikkal, léphetnek tovább és kezdhetnek új életet. Foster rendezése néhol rejtetten vicces, de leginkább érzékenyen, mégsem befordulósan drámai, s a film végkicsengése is jólesően pozitív. Szerintem remek film, biztosan ott lesz az év végi toplistámon...
9/10 -
Én a Haláli hullák hajnalán is sírva röhögtem:) -
Én a helyedbe nem nézném meg... az nem horror :)
Bár végül is elgondolkoztató kicsit,de ha tehettem volna,nem néztem volna meg :D -
a Hot Fuzz is nagyon jó film tőlük! -
Paul
ezen sírva röhögtem 8/10
aztán megnéztem enneka két hülyének a másik filmjét a
Haláli hullák hajnalát
na ezen már nem annyira 6/10 -
köszi ;)