106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd -
fú, még jó, hogy kiemelted aláhúzással a lényeget. így nem kellett végigolvasni az egészet. -
Nyilván van forgatókönyv, főleg, hogy egy könyv alapján készült a 4. rész.
Törő:
Én úgy tudom, hogy még 6. rész is lesz. -
[u]Martyrs[u]
5/10
-
Fast Five (2011): Egész jó volt, legalábbis a 4. rész óta határozottan jobb sorozat lett, mint volt, elhagytak egy csomó rikító csicsát és sallangot, és csak a macsóskodás, meg az autók maradtak. Oké, a sztori több ponton is erősen billeg logikailag (és fizikában :) ), de mindegy, szórakoztató volt, és a stáblista közbeni kis jelenet alapján jöhet a folytatás is. 7/10
Hanna (2011): A trailer szinte minden jó és izgalmas dolgot bemutat, a film ahhoz képest óriási csalódás. A sztori nem is lett volna olyan rossz, ha nem ilyen idiótáknak készült módon forgatták volna le. Lassú, körülményeskedő, sok helyen irritálóan buta és idegesítő (főleg a családból a nagylány, meg a "gonosz" vörös csaj), a feszültség pedig az első fél órát leszámítva jóformán alig-alig bukkan ismét a felszínre. 4/10
-
Én is azt akartam mondani, hogy azért ott volt Barbossa, meg mellesleg Gibbs (Kevin McNally) is, ha régi szereplőkről van szó. :)
Na meg apuci, de ő már a háromban se volt a legjobb ötlet szerintem. -
xxxpaulxxx #64598 Mi az? Geoffrey Rush-t már senki sem csipázza?:D -
#64597 Karib tenger kalózai - Ismeretlen vizeken
Hát én sem tudom mit mondjak erre. Egyszerűen az előző három rész jó volt egymásra épített történet, folyamatosan ismerhettünk meg új szereplőket míg az ismerteket újból megismerjük esetleg másik oldalukról. Na ez itt nem volt meg...egyáltalán. Csak egyetlen dologgal kapcsolódik az előző három részhez, az pedig Johnny Depp.
A látvány baromi szegényesre sikeredett, a történet katasztrófa. Nem tudunk meg semmit arról hogy ki hogyan merre volt azóta, meg mik hogyan történtek, baromira meg volt kavarva minden. A végéről nem is beszélve...
(Már csak abban reménykedem, hogy lesz 5. rész és akkor minden kiderül, és folytatják normálisan a sztorit.) -
masszivan egyetertek -
stake land
Itt ajánlotta valaki, de hát barátom, ez bitang pusztulatosan fostos volt!!! Az első 1 órában felváltva neteztem, és néztem a filmet, aztán 1 óra után már csak neteztem, a film ment a háttérben, de inkább kikapcsoltam. Az effektek rém gagyik, tudom tudom, kis költségvetés. Akkor is szar. Egy kicsit sem izgalmas a film, egy nagy rakás fos. Nem volt olyan kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar.
babinéni/10 -
Karib tenger 4
Miééééééééééért??????/10
Csináltak egy újabb, még szarabb, még unalmasabb, még értelmetlenebb részt az előző 2 totál érdektelen folytatás után. Most nem térek ki minden hibájára az értelmetlen dialógusoktól kezdve, a felesleges jelenetekig, inkább összefoglalom: forgatókönyv az NINCS! Ez kérem a Beugró Johnny Deppel, és Penelopé Cruzzal.
És tényleg szomorú igazság, h senkit nem érdekel a sztori, a karakterek, vagy egyáltalán a Karib tenger, mint film, a lényeg hogy Johnny Depp szerepel benne(igen, én sem másért néztem meg). Erre a népszerűségre építik az egész franchise-t, és adnak el egy dollármilliókból összerakott kutyaszart. Vicc... -
IStexI #64593 THX -
Prof William #64592 Abban már falról szaltót ugró falmászó hiperzék voltak. Sztem a következő filmben már repülni is tudnak majd miközben lézert eregetnek a szemükből.
((és már rohadtúl unnom ezekben a TV adást: "ismétlem.. lőjék fejbe őket.. lőjék fejbe őket" :DDD))
Még mindig jobb mintha a következő Való Világ-ba toboroznák az embereket, esetleg Vágó István reklámozna hitelt.
-
Mi vesztett két pontot? :) -
Nem volt az olyan vészes, ha az ember gyilkolászásra vágyik csak! :) -
Mar uton van a 6 alban bergyilkosbol allo kulonitmeny feled! :D -
akkor csak neked küldeném ezt a számot :
La Cage Aux Folles Broadway Revival 2011
képzeld ahogy első sorban ülsz rajta :DD -
spanom csaja -
IStexI #64586 Cső! Van 1 film aminek nem jut eszembe a címe. Arról szól, hogy faszik felbérelnek 1 hivatásos csábítót aki randizik a kiszemelt nőjükkel és direkt borzalmas estét szervez, hogy a csajok kiábránduljanak és visszamenjek az eredeti pasijukhoz. 5letek? -
haha, nem is emlekszem, hogy ennyire mozgekonyak lettek volna a zombik benne.
Tegnap megneztem a Fuggetlenseg napjat megint, eredeti nyelven, es annyira kurva idegesito hangot, mint ennek a Harvey Fiersteinnek van, meg eletemben nem hallottam. Olyan mint Jabba amikor haldoklik, recseg ropog a hangja, mintha megevett volna 3 kobmeter halszalkat. Ocsmany, fel is cseszte az agyam. A film amugy 8/10 -
nézheted nyugodtan -
Sanctum
Nagy nulla/10 -
Hát elkezdtem nézni ezt az Ördög Játszóterét... de elnevezném inkább a Tornász zombik támadásának a filmet.
Komolyan, még egy falról pattanást, szaltót, bukfencet meglátok, a világá futok!
(és már rohadtúl unnom ezekben a TV adást: "ismétlem.. lőjék fejbe őket.. lőjék fejbe őket" :DDD) -
Release név gondolom. -
sandor8206 #64580 mi az a crys? -
mert leszedted a szar CRYS verziot.. ez nem a film hibaja -
Hello.
(Ha jól) Tudom, az új Majmok bolygója film előzmény.
Ettől függetlenül érdemes megnézni előtte a régieket, vagy esetleg utána? Láttam már, nem is egyszer, de az már rég volt, közel sem tiszta minden. :)
Köszi. -
xxxpaulxxx #64577 Limitless
Eléggé tetszetős film volt eredeti ötlettel!:)
Viszont két dolgot nem értettem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1, Az a faszi, aki a szőke csajt üldözte az ki volt? Ő is valami függő? Mert nem tűnt azért annak és nem is volt rosszul látszatra
2, a végén mit értetlenkedett a csaj? Azt hitte már nem szedi a faszi a bogyót???
7/10 -
isi #64576 köszi, mondtál pár újat, de ezek közül láttam már sokat! -
A majmok bolygója - Lázadás
jó lett
8/10 -
Trailer Park of Terror -
Dead set - minisorozat
Holtak naplója
Holtak földje
Holtak hajnala
Holtak napja
Kaptár 1,2,3,4
Tébolyultak
28 nappal később
28 héttel később - ez, meg az előző nagyon erősen ajánlott, ezekkel kezdd!
Az ördög játszótere
[REC], [REC] 2
Walking dead - sorozat, 1 évada van eddig
Dead snow - elég lassan indul, egy picit talán a kategória paródiája, de mindenképp érdemes megnézni
A horda
Így hirtelen ezek jutottak eszembe, lehet kiegészíteni! :) -
isi #64572 From Paris With Love - Párizsból szeretettel azt hiszem ez a magyar címe, nézzétek meg óriási film :) -
isi #64571 Sziasztok! Valami jó zombis filmet tudtok ajánlani? Azért írok ide, mert elég sokat láttam már és nem találok a témába új filmet...Szóval leírhatjátok az összeset amit ismertek :) -
2. is nézd meg -
Első részt láttam marha régen. 4.-et akkor megnézem. -
melyik? a képen v aki Hobbs-al beszél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előbbi Toretto nője, utóbbi meg Brian exnője a 2. részből -
előző részeket láttad? ha igen, nézd meg újra és rájössz:D -
Nézd meg a 4. részt is akkor! Sőt az összeset. 3-at kihagyhatod az nem hozzá tartozik. -
BlackWolf #64565 :D Igen csak most itt arról van szó , hogy mivel a film jelentős része játszódik sötétben a camos verziókból nemigazán volt élvezhető release , mert semmit se láttál . A dvdrip képével , viszont semmi baj , szal vagy számítástechnikai analfabéta a srác , hogy a fényerőt se tudja belőni ,vagy és itt jön a képbe az első pont camos fost nézett:) ennyi