106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LoSA
  • vg
    Ha én most 10akárhány éves lennék nem néznék Rambo 1 szintű filmeket. Sőt. Ma már végig sem tudnám nézni az Alien, vagy a Rambo első részét, pedig gyerekkoromban hatalmas élmény volt.
  • davidka003
    Mikor te már turbo rágót rágcsáltál, én még csak gondolat voltam.
  • Prof William
    A Conant látta már valaki? Vélemény?
  • CSOCSO
    bele gondoltal mar valaha hogy egy mai tini ezermillio olyan filmet nezhet meg amit te mar lattal es uberzsir alapmunek talalod? pl milyen zsir lehet az alien filmeket vagy a vissza a jovobet latni ugy hogy meg sosem lattad?:)
  • motyodlee
    :DD
  • ROCKnROLLA
    jaj dehogy, csak ismerkedni akar
  • motyodlee
    ez a kérdés mintha egy "pedig kötelező alapfilm" utalást rejtene magában
  • CSOCSO
    hany eves vagy?
  • Tyler1
    A rettegés foka

Nem is tudtam, h ez Scorsese film. Emlékszem VHS-en megvolt kurvarég(most ugrott csak be pár jelenetről), és nagyon utáltam, mert vmi kedvenc gyerekkori filmem előtt volt, és pörgetéskor mindig valamelyik szenvedős jelenetet láttam belőle :D
    Mostani fejjel már nagyon tetszett, elég beteg pszichothriller, De Niro nagyon odatette magát(jelölést meg is kapta érte az aranyszobrocskára).
    Szinkron minusz, meg pár, mai szemmel gyenge trükkök is minusz.
    7/10
  • davidka003
    Rambo 1

Most láttam először, 6/10.
  • Effe88
    titanic??

• ROCKnROLLA
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Inquisitor
    Rendőr - "Ne haragudjon, de szed valami kábítószert?"
    Járókelő - "Nem."
    Rendőr - "Akkor lehet, hogy kéne?"

No, melyik filmből van? :)
  • motyodlee
    Biciklitolvajok | 9/10 | nagyszerű neorealista alkotás az '50es évekből
  • ZZ88
    Rising of the planet of the apes 2011

8/10

Jó film lett szerintem, jól leköti az embert, de az alaptörténethez nem sok köze van, teljesen más vonalon indul a story. Nagy kár, hogy a film végére jut a legtöbb akció, kicsit aránytalan lett ezzel a cucc.
  • crackyS
    förtelmes főnökök
    nagyon tetszett, régláttam ennyire jó vígjátékot
  • kaposi1
    Nálam a két filmnél pont fordított a pontozás.
  • karajjj
    Super 8

Úgy vágtam neki, hogy végre megint egy Abrams film és nem is kellett csalódnom. Egy amolyan modern ET-t sikerült összehozni. Eddig bárkivel beszéltem, mindenki csak azt magyarázta, hogy pedig mit ki lehetett volna hozni a történetből, de így mekkora szar film lett. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem tetszett.

10/8
  • gabesz012
    Fast five

Én most szembe megyek a többséggel, ugyanis nekem rohadtul nem jött be. A párbeszédek elég bénák voltak, sok felesleges "keménykedés", unrealisztikus, ami ebben a műfajban kell, de itt már túlzásnak éreztem. Kár érte, mert már vártam, nekem ez max 5/10.

The adjustment bureau

Ez viszont rohadt jó volt. Mivel direkt nem néztem se trailert, se nem olvastam róla, így nem tudtam mire is számíthatok. Először azt hittem, politikai témájú lesz. :) Az ilyesfajta "mesék" jobban bejönnek, 8/10.
  • stargatelost
    Julia's Eyes, Inside, Eden Lake, Hush, In Their Sleep, The Cottage, The Collector
  • davidka003
    Erről nekem a Meghökkentő mesék S01E03 ugrott be. :)

"When her husband William dies Mary Pearl is shocked that his will stipulates that his brain should be kept alive and observing her from the lounge sideboard. She determines that, even though he is dead, she will continue to annoy him."
  • liverpool123
    Ez a gonosz erős cucc nálam a zombi/vámpír/ufos faszság közé tartozik:D De azért köszi, egyszer lehet megnézem.
  • liverpool123
    Egyébként nincs az RTL klubnak műsorarchívuma? Mert akkor vissza tudnám keresni a filmet. 3-4 éve VOLT fesztivál idején néztem:D
  • SASboy
    Insidious horrornak?
  • Effe88

terminátor 0????
  • liverpool123
    A csávó jól bánt a fegyverekkel, talán FBI-os volt, vagy valami hasonló. A csaj meg szőke volt. De szerintem amerikai film volt.
  • limperatore
    van 1 film, amit sztem rajtam kívül senki nem látott elég beteg volt és kíváncsi vok a címére :D ( hátha..)

magyar 1-en láttam még régen éjjel, talán 45 perces v 1 órás film lehetett lényeg hogy volt 1 gazdag nő, aki öreg volt és megkért vmi orvost h tarta életbe, az meg rátette a fejét egy robotra, és örökké életbe akart tartani de a nő ezt megunta mert nem tudott mozogni csak 1 robotkeze volt...aztán a nő robotkezébe vhogy pisztoly került lelőtte az orvost és az orvost vki rátette erre a gépre....

vmi ilyesmi :D
  • davidka003
    Az amit mondasz nekem is rémlik. Mikor volt a TV-ben akkor meg is néztem a címét de sehol nem volt fent így hagytam a fenébe.
    Amúgy nekem nagyon úgy rémlik, hogy német film volt.
  • dragon11
    nem tudtam mit írni hozzá, 1x megnézős film..
  • Effe88
    Fast Five

nem gondoltam volna hogy ilyen kurva jó lesz:D:D
    9/10
  • liverpool123
    Nagyon szeretnék már végre egy olyan horrorfilmet látni, amiben nincsenek zombik,ufók,vámpírok stb. Esetleg tudna valaki mondani egy normális horrorfilmet, vagy erre nincs esély?

Továbbá kb 4-5 éve az RTL-en láttam egy thrillert. Sajnos nem nagyon emlékszem rá, de nagyon tetszett. Csak képekre emlékszem. Van benne egy csávó a barátnőjével, akik valami erdőbe mennek sátrazni(nem biztos). A srác elmegy a boltba. Történik 1 gyilkosság,aminek köze van a teherautóhoz. És ha jól emlékszem a srác a gyilkos. Valakinek van valami ötlete? :D
  • Prof William
    Az új Conant látta már valaki? Milyen? Eléggé harcolós-véres vagy minden jó jelenetet ellőttek a trailerben?
  • Lipi1980
    Amcsiban már lement, de én a 3D miatt megvárom az itthoni mozis prömiert :)
  • Rash87
    Ez jó volt :D:D
  • limperatore
    D:SAD_AS:
  • tigeroo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • Guren
    fú, még jó, hogy kiemelted aláhúzással a lényeget. így nem kellett végigolvasni az egészet.
  • gibson9
    Nyilván van forgatókönyv, főleg, hogy egy könyv alapján készült a 4. rész.

Törő:
    Én úgy tudom, hogy még 6. rész is lesz.
  • dragon11
    [u]Martyrs[u]

5/10