106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pont tegnap neztem a fuggetlenseg napjat HD ban. Nagyon jo volt de parszor volt olyan helenet ami nem HD nak keszult... ugyanugy mint a titanicnal. Nagyon lehet latni, hogy vmi szamitogepes vagy makett. Na meg egy ket dolog annyira gagyi volt abban a filmben - neha tul majomkodtak egy ket jelenetet.
die hard szvsz mai napig zsir. a vissza a jovobe szvsz meg most is KIFOGASOLHATATLAN! -
Akkor holnap meg is nézem, fent van a gépemen is egy ideje:D -
Köszi ;) -
Truman show, Jim Carrey, nagyon jó film. -
Sziasztok!
Van egy film...azthiszem Tom Hanks van benne.Egy valóságshow-ról szól amiben az életét éli és egy rendező mondja meg, hogy mi történjen.A végén rájön, hogy az egész életét megrendezték.Valaki tudja a címét?
Köszi -
Eden lake
Erre nem tudok mást adni mint 10/10. Nagyon jó volt.
Örök élmény marad. -
vg #64687 Mr. Nobody, bár én nem bírtam végignézni. -
Inquisitor #64686 Dark City, 13-ik emelet -
pauly #64685 A 13. emelet? -
Inquisitor #64684 Avalon? :D csak elég alacsony költségvetésű sajnos. -
tudtok olyan filmet, filmeket ajánlani, amiben az álom, vagy párhuzamos világok, valóságok körül forog az egész film?
(Paprika, Matrix, Inception, Mr. Nobody, Az álom tudománya már kilőve :) ) -
Végig kéne már nézni a 3 részt. Múltkor csak 2-ig néztem, de már nem nagyon emlékszem rá. -
hát, igen... jó lenne kideríteni :) -
Inquisitor #64680 Izé, én hallucinálok vagy amikor a keresztapától először kérnek szívességet az esküvő alatt, akkor az átszaladó kislány tényleg azt kiabálja magyarul, hogy "Mikor ehetek már?" :D -
Inquisitor #64679 Azt beszélik az eredeti könyv még sokkal sokkal jobb, csak hát nem jött ki magyarul tudtommal. -
Paprika | 7/10 | Satoshi Kon film, érdemes megnézni az álom-téma miatt. -
ohh
The Godfather (1972) - [Full Movie]
-
karajjj #64676 a nyomozóhoz hasonló nézhető magyar film nem volt mostanában? -
Inquisitor #64675 2005-ös film, most nem emlékszem, hogy Imperium vagy Birodalom címen futott a TV-ben? Persze egyik címen sem találtam meg. De nagyon beteg, ilyen twean peakses beütéssel egy kórházban játszódik, ahol elég sűrűn hallnak meg emberek és nem betegségben. -
*partraszálláson -
azért Ryan sikere több dolgon alapszik, mint egy látványos partraszállás. -
cíímet pls :) -
Inquisitor #64671 Láttam én már olyan svéd filmet amiben norvégül, dánul, finnül és svédül beszéltek. Mindegy, "elvetemült" skandinávok voltak :D -
Wrecked
Most egyetértek az IMDB pontozással. 5/10
Hiába kedvelem Brody-t, ez kevés volt. -
norvég -
karajjj #64668 azaz -
Inquisitor #64667 Dead Snow az nem valami svéd második világháborús náci zombis horror? :) -
Dead snow: 3/10
Monsters: 4/10, unalmas, alig vártam, hogy vége legyen. -
Inquisitor #64665 A Ryan közlegényben maga a film nem volt nagy szám, amiért sokunknak "beégett" az a partraszállós jelent volt, pláne moziban, ahol a legutolsó lövést is hallottad mint ha ott lennél. Maga a film és a története nem volt akkora szám. No meg persze Tom Hanks hozott egy színvonalas játékot ugye. -
karajjj #64664 írhatnánk valami listát, amire ezeket felvéssük, aztán lehetne linkelni a bannerba -
Reg5 #64663 Nem lehet mindenki egyforma. Nálam a Leghosszabb nap lemosta Ryant közlegényt mindenestül. Piszkos 12-vel egyetértek, meg akkor már Kelly hősei. -
Ryan legalapabb, inkább mellette, mint helyette.
de a Piszkos 12 is alap, meg minimum egy Rockynak(de inkább az első 3-nak) helye lenne a listán. -
ZZ88 #64661 A Predator kimaradt, pedig alapmű! -
Reg5 #64660 Indiana Jonesból elég az első 3. A Ryan közlegény helyett/mellett pedig a Leghosszabb nap. -
szép lista! ezt szinte 100% ban adom én is:P:) -
"nyilván annó még nem tudták"
Hogy majd a távoli jövőben lesz egy Gera Zoli focista is.
Tisztába vagyok vele hogy az a Gera nem az a Gera.
-
Az eredeti lemezeden is a fos szinkron van.
Csak az első részt nem lehet megszerezni normálisan, vagyis szinte lehetetlen, a többivel nincs baj. Illetve a Die Hard 4.0 szinkronja egy határ fos, illetve a filmből is ezerszer jobb az újravágott UNRATED verzió, ami Mo-on nem kapható, de le tudjátok tölteni és felirat is van hozzá.
Barátnőm fiatal, 19 éves, nem látta még egyik Die Hardot sem, én viszont nagyon nagy rajongó vagyok, úgyhogy nemrég néztük meg őket, a következőt ajánlom:
Die Hard 1: angol hang + felirat. A gyári is nagyon jó hozzá, gondolom a többi sem rosszabb. Így HD-ben is meg lehet nézni. Az új szinkron egy határ fos, a régi pedig beszerezhetetlen...
Die Hard 2 & 3: nincs hozzájuk tudtommal új szinkron, ha mégis, akkor a régivel is simán beszerezhető, bolti DVD-ken is az van, szóval egyértelműen szinkron!
Die Hard 4.0: csak és kizárólag a véres-káromkodós-némileg újravágott UNRATED verzió felirattal. Néhány jelenetet ki is cseréltek, minden változtatás a film javára vált! -
De Gera Zoltán színész és nem focista. :D
"Ez a Gera Zoli, nem az a Gera Zoli... " -
Húú nyilván annó még nem tudták ki az a Gera Zoltán focista de azért ezt így nagyon furcsa olvasni. 
"szereplő(k):
Sylvester Stallone (Robert Hatch)
Michael Caine (John Colby kapitány)
Pelé (Luis Fernandez)
Max von Sydow (Karl von Steiner)
Daniel Massey (Waldron ezredes)
Gera Zoltán (Victor)
Bobby Moore (Terry Brady)" -
Régi filmhez nekem most ez ugrott be ami nagyon tetszett:
Menekülés a győzelembe