106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tessék -
Valami jó kis börtönös filmet tudtok mondani?Ne a legismertebbek közül. -
Nem csak torrent létezik (még)... Az alább említett háromból kettő fent van az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hálón. Persze az a türelmes emberek sportja, és én rettentő türelmes ember vagyok. :)eMule
-
Sztem nagynak :)
De ott a "Kérés"eknél még bepróbálkozhatsz . -
GPx8 #64758 Amit én keresek az meg főleg nincs fent sehol, mert nem jelent meg DVD-n, csak moziban és a TV-ben játszották...
(Lautrec c. film) -
Nam Angels (1989) akció háborús film volt !
Megvolt VHS kazin nagyon nagyon régen de az interneten szinte sehol sincs fent ! -
Te mit keresel? -
Ha az nCore nagynak számít, nos azon nincs.
Nagyobbra meg nincs bejárásom. -
Én is évek óta keresek egy filmet de persze az sincs fel sehol se az interneten ! :D -
A 2 nagy torrent oldalon sincs fent = lehetetlen :D -
Off! 
Ezt a filmet keresem már nagyon régóta legalább dvix vagy DVDrip minőségben szinkronnal.
A férjfogó (Love Stinks)1999
Nem értem miért ennyire nehéz ügy ez?
Szerintem jó kis film, de sehol se lelem.
-
Egészen döbbenetes amikor valaki így megragadja a film lényegét... nem is értem hogy lehet így filmet nézni, pláne egy mesefilmet, amikor ilyen marhaságokat kombinál össze a zagyában...
Amúgy 7/10, korrekt volt. -
a Cronenberg féle ('86) -
dzsagon #64749 Thor
Csillagközi utazásra persze van pénz, de arra nincs, hogy a király (Odin) kapjon egy kibaszott új szemet. A többi ostobaságot meg se említem
2/10 -
beteg beteg beteg :)
The Rocky Horror Picture Show
sok/sok
nálam biztos többször nézős.. -
Reg5 #64747 Thor
Nagyon gyenge, többször majdnem lekapcsoltam. 3 pozitívuma van: Stan Lee, Natalie Portman és a végső csata.
3,5/10 -
Az alap vagy a remake? (58 vs 86)
Nekem a remake amúgy nagy kedvencem, kb az volt az első horror film amit láttam. -
The Fly | 7/10 | ennyi :D -
Menyasszony? Mi már annak is örülnénk ha nem .jpg lenne a kiterjesztése a barátnőnknek. 
----------
Thor
6/10
A Földön játszódó részek unalmasak voltak. -
Az kemény.. végre beszereztem a Rocky Horror Picture Showt.. Tim Curry-t láttni, mint a transzilvániai transzfesztita.. eszméletlen :D hát egy ideig fel sem ismertem.
Azt hiszem a John Malkovich menet után megtaláltam a következő beteg kedvencemet (legalább film után már van ilyen musicalből is :D) -
Lipi1980 #64742 Ha én libabőrt akarok látni, akkor simogatom a menyasszonyom, és kb. 10 mp múlva ilyen az egész teste :) -
vg #64741 Komolyan ennyire nem érted a poént? -
nyugi, vágtuk(én legalábbis). -
Nem tudtam elképzelni hogy komolyan írkálták -e ezeket, mert semmi :D-t vagy XD-t nem tettek utána:D -
komolyan nem tudjatok mi az a libabor? -
libabőr, omg
-
Ez libabőr lenne, nem?XD -
igaz, szerintem meg se nézem ezt a filmet, nem akarok én is ilyen bőrt. -
vg #64734 olyan mint valamilyen rákos vagy gennyes bőr lenne -
szőr? -
A majmok bolygója: Lázadás (2011)
10/10
rövidre fogva: 2 órányi tömény
-
igen.. elozo heten jott ki a thor is meg az x men first class is azelott meg a fast five meg a karibi tenger kalozai -
Mi ez a sok Thor? Csak nem kijött divx-ben? 
Cowboys & Aliens
Nem értem mi volt a gond vele. Az első fél óra kifejezetten ütős volt, kb. 2x5 perces belassulást leszámítva meg végig pörgött. Nem lesz egy klasszikus, ahhoz nincs benne elég erő, de szórakoztat és 100x jobb, mint pl. a hasonló Battle:Los Angeles.
7/10 -
Ha nem tetszik a sorozat minek nézed meg 4edjére? -
X-men First class
tok zsir hogy rakeresel az x-men re es semmit nem dob ki a dijnyertes sg forum motor.
A film nagyon zsir volt, tetszett minden. Csak ket dolog nem tetszett: a gyors training ( lehetett volna 3 oras is a film, en nem banom, sot!) kicsit epicebb karakterek es csata
9/10 -
"agyatlan divatfilmnézők"
mondd neked valamit az a szó hogy kalandfilm? -
hapi #64726 A karibtenger kalózai 4.
K.gyenge/10
Eddig sem értettem miért szereti mindenki ezt a szart, és sajnáltam hogy ez miatt jó ideig nem lesz normális kalózos filmünk, de ez most feltette az í-re a pontot. Nesztek agyatlan divat filmnézők ha szeretitek a szart akkor azt kaptok. -
Killing room
5/10
Unalmas volt, bár nehéz izgalmasra csinálni egy ilyen filmet. -
14 percet tudtam megnézni belőle két részletbe, azóta nem is néztem. Ha tényleg ilyen gagyi, akkor inkább meg sem nézem:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megnézted a captain americat akkor tudod, hogy amit megtaláltak az a kocka amit a nácik használtak
Szóval utalás a captain america filmre.