106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    tessék
  • setuh
    Valami jó kis börtönös filmet tudtok mondani?Ne a legismertebbek közül.
  • PetruZ
    Nem csak torrent létezik (még)... Az alább említett háromból kettő fent van az hálón. Persze az a türelmes emberek sportja, és én rettentő türelmes ember vagyok. :)
  • Rash87
    Sztem nagynak :)
    De ott a "Kérés"eknél még bepróbálkozhatsz .
  • GPx8
    Amit én keresek az meg főleg nincs fent sehol, mert nem jelent meg DVD-n, csak moziban és a TV-ben játszották...
    (Lautrec c. film)
  • wesker24
    Nam Angels (1989) akció háborús film volt !

Megvolt VHS kazin nagyon nagyon régen de az interneten szinte sehol sincs fent !
  • kaposi1
    Te mit keresel?
  • kaposi1
    Ha az nCore nagynak számít, nos azon nincs.
    Nagyobbra meg nincs bejárásom.
  • wesker24
    Én is évek óta keresek egy filmet de persze az sincs fel sehol se az interneten ! :D
  • Rash87
    A 2 nagy torrent oldalon sincs fent = lehetetlen :D
  • kaposi1
    Off!

Ezt a filmet keresem már nagyon régóta legalább dvix vagy DVDrip minőségben szinkronnal.

A férjfogó (Love Stinks)1999

Nem értem miért ennyire nehéz ügy ez?
    Szerintem jó kis film, de sehol se lelem.

• Totti5
    Egészen döbbenetes amikor valaki így megragadja a film lényegét... nem is értem hogy lehet így filmet nézni, pláne egy mesefilmet, amikor ilyen marhaságokat kombinál össze a zagyában...

Amúgy 7/10, korrekt volt.
  • motyodlee
    a Cronenberg féle ('86)
  • dzsagon
    Thor

Csillagközi utazásra persze van pénz, de arra nincs, hogy a király (Odin) kapjon egy kibaszott új szemet. A többi ostobaságot meg se említem

2/10
  • Kmarha
    beteg beteg beteg :)

The Rocky Horror Picture Show

sok/sok

nálam biztos többször nézős..
  • Reg5
    Thor

Nagyon gyenge, többször majdnem lekapcsoltam. 3 pozitívuma van: Stan Lee, Natalie Portman és a végső csata.

3,5/10
  • davidka003
    Az alap vagy a remake? (58 vs 86)

Nekem a remake amúgy nagy kedvencem, kb az volt az első horror film amit láttam.
  • motyodlee
    The Fly | 7/10 | ennyi :D
  • davidka003
    Menyasszony? Mi már annak is örülnénk ha nem .jpg lenne a kiterjesztése a barátnőnknek.

----------
    Thor

6/10

A Földön játszódó részek unalmasak voltak.
  • Kmarha
    Az kemény.. végre beszereztem a Rocky Horror Picture Showt.. Tim Curry-t láttni, mint a transzilvániai transzfesztita.. eszméletlen :D hát egy ideig fel sem ismertem.

Azt hiszem a John Malkovich menet után megtaláltam a következő beteg kedvencemet (legalább film után már van ilyen musicalből is :D)
  • Lipi1980
    Ha én libabőrt akarok látni, akkor simogatom a menyasszonyom, és kb. 10 mp múlva ilyen az egész teste :)
  • vg
    Komolyan ennyire nem érted a poént?
  • Jim Morrison
    nyugi, vágtuk(én legalábbis).
  • TaRka0107
    Nem tudtam elképzelni hogy komolyan írkálták -e ezeket, mert semmi :D-t vagy XD-t nem tettek utána:D
  • CSOCSO
    komolyan nem tudjatok mi az a libabor?
  • Hegi90
    libabőr, omg
  • TaRka0107
    Ez libabőr lenne, nem?XD
  • Jim Morrison
    igaz, szerintem meg se nézem ezt a filmet, nem akarok én is ilyen bőrt.
  • vg
    olyan mint valamilyen rákos vagy gennyes bőr lenne
  • Jim Morrison
    szőr?
  • Hegi90
    A majmok bolygója: Lázadás (2011)

10/10
    rövidre fogva: 2 órányi tömény
  • CSOCSO
    igen.. elozo heten jott ki a thor is meg az x men first class is azelott meg a fast five meg a karibi tenger kalozai
  • Dynamic
    Mi ez a sok Thor? Csak nem kijött divx-ben?

Cowboys & Aliens

Nem értem mi volt a gond vele. Az első fél óra kifejezetten ütős volt, kb. 2x5 perces belassulást leszámítva meg végig pörgött. Nem lesz egy klasszikus, ahhoz nincs benne elég erő, de szórakoztat és 100x jobb, mint pl. a hasonló Battle:Los Angeles.

7/10
  • Totti5
    Ha nem tetszik a sorozat minek nézed meg 4edjére?
  • CSOCSO
    X-men First class

tok zsir hogy rakeresel az x-men re es semmit nem dob ki a dijnyertes sg forum motor.

A film nagyon zsir volt, tetszett minden. Csak ket dolog nem tetszett: a gyors training ( lehetett volna 3 oras is a film, en nem banom, sot!) kicsit epicebb karakterek es csata

9/10
  • tigeroo
    "agyatlan divatfilmnézők"

mondd neked valamit az a szó hogy kalandfilm?
  • hapi
    A karibtenger kalózai 4.

K.gyenge/10

Eddig sem értettem miért szereti mindenki ezt a szart, és sajnáltam hogy ez miatt jó ideig nem lesz normális kalózos filmünk, de ez most feltette az í-re a pontot. Nesztek agyatlan divat filmnézők ha szeretitek a szart akkor azt kaptok.
  • davidka003
    Killing room

5/10

Unalmas volt, bár nehéz izgalmasra csinálni egy ilyen filmet.
  • TaRka0107
    14 percet tudtam megnézni belőle két részletbe, azóta nem is néztem. Ha tényleg ilyen gagyi, akkor inkább meg sem nézem:D
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megnézted a captain americat akkor tudod, hogy amit megtaláltak az a kocka amit a nácik használtak

Szóval utalás a captain america filmre.