106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    és nem könnyebb beírni a google-be, hogy Fright Night 2011 TS REPACK XViD - IMAGiNE felirat, mint beírni ide, hogy más keresse meg neki? és nem hogy könnyebb, és gyorsabb, hanem mint láthatja hasznosabb is lett volna.
    nem hiszem el, h 2011-ben még gondot okoz valakinek egy szaros felirat keresése.
  • tommygear
    miért is? akárhova ír az ember a legtöbbször leugatják, hogy olvass vissza, google a barátod és hasonló válaszokkal
  • precision
    pláne úgy, hogy a 3 legnagyobb feliratos oldalt linkeltem neki, ahová már csak be kell írnia amit keres :)

#65298: teljesen nyugodt vagyok :)
  • TaRka0107
    Azért valld be, hogy tényleg túlzás volt amit írtál.
  • tommygear
    nyugalom felmegy a vérnyomásod
  • precision
    akkor adj neki direkt linket az .srt -hez, és máris felhozod a béka segge alatt lévő "sg színvonalat"
  • tommygear
    hát igen, sg színvonal...
  • dragonyss
    Nemrégiben néztem az Animal Kingdom c. filmet. Na, ilyen beteg cuccot rég láttam már. A sztori alapvetően jól fel volt építve, a mondanivaló is átjött, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy mindenki mekkora beteg állat volt ebben a sztoriban! A párbeszédek pedig néhol baromi idegesítőek voltak. És a cselekmény is annyira hátborzongató volt...pl. mikor a nagyi ki akarja nyíratni az unokáját, vagy mikor a nyitójelenetben a srác ül a tv előtt és a halott anyja mellett nézi a vetélkedőt

A színészek viszont zseniálisak és a főhős kiscsávó is nagyon jó
    A sztori végéig nem tudtam eldönteni, hogy felfogja-e a dolgok súlyát.A záró jelenet pedig fenomenális...őrült világban élünk, bummm! Na az ütött!
    Amikor néztem nagyon felidegesített, most így utólag egyre jobban tetszik. 7/10
  • precision
    szabad kérdezni...
    csak nem nagyon szoktunk ilyesmikkel foglalkozni

amúgy is google...

(feliratok.hu, hosszupuskasub.com, opensubtitles.org... ha ezeken nincs és google -el sem találsz, akkor mi sem fogunk tudni segíteni)
  • gombabácsi
    The Veteran (2011)

Huh, ez nagyon jó volt, minden szempontból.
  • dragon11
    jahm hogy itt már kérdezni sem szabad, bocsi..:)
  • tigeroo
    jah mint a jenki zulu c. filmben amikor főhősünk telibe találja az egyik szereplőt majd elkiáltja magát hogy "BIKASZEME"
  • precision
    pláne akkor kiváló ez a módszer ha szokás szerint durva félrefordítások vannak a filmben :) ilyenkor a rossz fordítás rögzül beléd, ami nem túl szerencsés
  • TaRka0107
    Ez igaz, jó módszer lehet:D
  • Tyler1
    Szuper haver

Brad Bird egyik kevésbé ismert rajzfilmje(pedig ahogy nézem szinte csak pozitív kritikákat kapott), ami egy kisfiú és egy robot barátságáról szól a Hidegháború idejében. Aranyos, vicces, érzelmes történet, egyetlen hibája, hogy talán kicsit rövidre sikerült. Mindenképpen felüdülés a mai futószalagos animációhányadékok között.
    7/10
  • CSOCSO
    Green Lantern

Tudom, hogy mesekonyv atirat de ez kisse gagyinak tunt nekem. Semmi meglepo nem volt benne. Minden kiszamithato volt. Mikor Hal felment az urbe es a meteorok koze bement mar egyertelmu volt mi lesz a vege.
    Nekem semmi bajom azzal, hogy miket kepzelt es hozott letre a gyuru erejevel. De sajnos nem nyugozott le egyaltalan.

5.5/10 szerintem ennyit megerdemel

• Hegi90
    vizsga előtti nap inkább csak dumálgattunk (angolul), vizsga napján meg lazultunk
    de ha te a hallás utánit érzed gyengébbnek, akkor nyilván az a fontosabb :)
  • tigeroo
    vagy még ajánlom azt a módszert hogy:

ha volt olyan film aminek már nagyjából vágod a szövegét kívülről (mittomén bud spencer filmek stb. vagy személyes kedvenced) azt nézzed megfele angol felirattal. nálam így "egybe égett" a kettő aztán így hamar megtanultam a kifejezéseket
  • TaRka0107
    ??
  • dzsagon
    A szopatás nem véd meg az ekcémától. http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-459074
  • TaRka0107
    Azt hittem elég hülye ötlet filmet nézni előtte angolul, azt hittem lebasztok majd, hogy inkább üljek rá a tételekre, de akkor sokan ezt csináltátok:D Régi angol tanárom mondta, hogy nézzünk filmet angolul angol felirattal:D
  • Hegi90
    Sorozatnak ajanlom az It's always.sunny in Philadelphia-t. Amelett, hogy rohadt vicces, egy evad megnezese utan mar elmondhattam, hogy nincs szuksegem tobbe feliratokra :)

Am mi nyelvvizsgara valo keszuleskor anno family guyt neztunk.
  • TaRka0107
    Oké. Biztos megnézem
  • szucsy89
    Nem lesz az. Viszont attól még nagyon jó film...
  • TaRka0107
    Kösz. Remélem izgalmas lesz azért:D
  • TaRka0107
    Lehet az lesz, csak holnap osztályozózok:DDDDDD
    Valami filmet tudnál mondani?
  • CSOCSO
    king's speech
  • stargatelost
    Ilyen szempontból egy sorozattal jobban jársz, egy évad alatt rengeteg dialógus van :) (Én pl. a How I Met your Mother akkor még három évadát daráltam le angol nyelvvizsgára való felkészülés gyanánt - meglett :) )
  • TaRka0107
    Üdv!

Tudnátok ajánlani egy olyan filmet amiben inkább a beszéd játszik közre, tehát ne az legyen mint egy horrornál hogy csak sikítozások meg ordibálások? Angolból osztályozó vizsgázok az előre hozott érettségi miatt, és azért akarok nézni filmet angolul:DDD
  • Hegi90
    Tudod anélkül is lehet egy film zenéje "nem megszokott", vagy "nem sablonos", hogy ténylegesen oda is illik a jelenet hangulatához.

Nem mindenhol van így a filmben, de kétszer is volt olyan, hogy megnéztem nem fut-e a háttérben valami progi vagy egy másik videó, mert egyszerűen csak összezavart, hogy más érzést sugárzott a szerepelő, mint amit a zene.
  • dragon11
    Köpök a sírodra / I Spit on Your Grave

Rettenetesen jól indult az eleje, élveztem mert valóság alapja lehetett.. de a közepétől nagy csalódás a film. A főszereplő teljesen megváltozott tulajdonságai lerobombolta a lassan felépített hangulatot.

Hihetetlen mennyire nincs valóságalapja az egésznek a
    2.felétől, amikor a nő kitervelte az egész megbüntetést..

Így tekintetbe véve az elejét maximális jóindulattal kap egy: 5/10-et.
  • Orionk
    Sziasztok !

Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni, letölteni digitális formában, ezt a régebbi filmet?

A FILM

Akár privát üzenetben is írhattok.

köszi
  • Effe88
    Transformers 3
    4/10 látvány fasza de ez nekem kevés
    összecsapott szar...
  • dragon11
    köszi, de

nCoren lehetetlen megtalálni, annyi torrentet hoz fel pedig még F betű sincs benne.. most töltöm torrentzről majd kiderül tényleg az-e. köszi még1x!
  • CSOCSO
    elolvastam meg egyszer.... mar ertem. Azt hittem azt irod, hogy hans zimmernek koze van a drivehoz.
  • Lantee
    "...imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt..."

Csocso, ha még mindig nem érted, leírom angolul. :D
  • Tatyla
    The mechanic
    birom a Statham filmeket úgyhogy ez sem volt rossz 8/10

Bad Teacher
    hát ööö elég bugyuta film jobbat vártam 6/10
  • Bucser
    vicc, hogy ez a szám rajta van a Lincoln lawyer OST-n is:)
  • stargatelost
    Ha tudod az évszámot, úgy már könnyű keresni. F (2010), pl. torrentzen ott is van egy bdrip belőle.
  • precision

meg kéne nézni még egyszer a filmet :)
    jöhetne valami HD verzió lassan... :)