106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Axlkenobi
    A Die Hard témához én is hozzászólnék:

Die Hard 9/10
    Die Hard 2 8/10
    Die Hard With A Vengeance 10/10
    Live Free Or Die Hard 10/10

Szóval igen nagy rajongója vagyok a szériának én is. A divatos közfelfogással szemben nekem a negyedik rész is csúcs volt, semmiben sem marad el a korábbiakkal. Pont az volt a lényeg, hogy McClane ugyanaz az "old school" figura és egy számára totál idegen, mai modern cyber-terroristákkal kellett szembe szállnia.

Személy szerint én a azért szeretem a szériát, mert mindegyik minőségi akciófilm, a főhőse pedig abszolút emberi karakter. McClane-ről totálisan elhiszem, hogy tényleg átlagember, aki átlagon felüli szituációkban kénytelen helytállni. És nem a cigi meg a pia miatt szereti az ember. Ebben egyébként az a poén, hogy a harmadik részben egy szál cigit nem szív el (a kettő végén tulajdonképpen leszokik, mikor felrobbantja a repülőt :-DDD) és alkesz sem volt soha a karakter.

Ami a lehetetlenségeket illeti, hát nem tudom. Az mennyivel volt realisztikusabb, hogy mezítláb fut kismillió üvegszilánkon és nem vérzik el, vagy, hogy lerúgják egy felszálló repülő szárnyáról a befagyott kifutóra és nem törte pozdorjává minden csontját? Vagy mikor a harmadik részben lezúgnak Zeus-szal a konténerekre kb. 30 méteres magasságból és simán akcióznak tovább? A DH-filmekben sosem volt semmi realizmus, csak a '80-as és a '90-es években még nem volt divat mindenbe belekötni.

Szóval én tartom, hogy A DH-széria folyamatos és erős színvonalat hoz, így nagyon várom az ötödik részt is.
  • kaposi1
    ..."én kb. minden héten megnézem az első három részt,..."
    Akkor te igazi rajongója vagy a sorozatnak.
  • kaposi1
    Én is így gondolom a pontozást.
  • dragonyss
    Nos, én kb. minden héten megnézem az első három részt, nagyjából kívülről tudom az összeset:)
    Nekem a harmadik rész a kedvencem, nagyon jól működik a McLane/Zeusz páros (ellentétben a negyedik rész McLane/Farrell párosával szemben)
    A negyedik rész számomra hulladék volt. Okés, hogy McLane mindent túlél...de azért ez már nekem is túúmáccs!
    Az első háromban még szerethető volt a karakter, a nyavalygása, a bagózása, a minden jelenettel egyre sötétedő fehér atlétája...ezekért szerettük meg a sorozatot. Viszont ez a negyedik...tipikus buta akciódömping.
    Az ötödik részre azért kíváncsi leszek:
    1:toronyház (kb. 30 ember)
    2:repülőtér (több ezer ember)
    3:egy egész város (több millió ember)
    4:egy egész ország (több tízmillió ember)
    5:az egész világ???-ja hisz ez az Armageddon...
  • Prof William
    Nekem a Die Hard 2 volt a nagy kedvenc a 3 már nem annyira a 4 meg nem igazán tetszett de nem Bruce Wilis miatt ő jól hozta magát mindegyik részben.
  • viizo
    Die Hard 1: 10/10

Die Hard 2: 10/9

Die Hard 3: 10/9

Die Hard 4: 10/5

régi korszak szülötte vagyok, az első 3 alapfilm :)
  • Világpolgár
    The Crow

9/10
  • CalebJoe
    ő is az
  • davidka003
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=64868
  • CalebJoe
    látszik fiatal vagy még, a valaha csinált egyik legjobb akciófilm két részét húztad le
  • Riddick21
    sg
  • davidka003
    Csak szexre kellesz

6/10

Die Hard

9/10

Die Hard 2

3/10, mivel már mindenki látta nem spoiler: mikor bedobták a gránátokat ő meg katapultált, azt ultra gáz volt.

Die Hard 3

Egy fokkal jobb volt mint a 2. rész, 6/10.
  • Sir Quno Jedi
    Kellékfeleség

Meg lehet nézni, de nem vicces, tán 1x kuncogtam (lehet az se az volt). A "szuperbigének" határozottan baltaarca van, csak testre jó, Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves). Romantikus filmnek még talán elmenne (szódával).
  • TaRka0107
    Üdv!
    Valaki mondjon már valami jó horrort az újak közül estére:D
  • fifi
    ó testvér; merre visz az utad /?/

marha jó volt...
    komoly is, meg nem is, kritikus is, meg nem is, road movie is meg nem is...

remek film volt, meg is veszem DVD-n...
  • birdo #65367
    Sajnos még nem.Pedig jó lehet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://filmtrailer.hu/filmhirek/contagion-trailer-es-poszter/
  • xxxpaulxxx
    Mekkora eszmefuttatás:DD
  • Guren
    ezen a részen beszartam

• xxxpaulxxx
    Superbad

Akármennyire is idegesítő ez a Cera fiú... egész poén filmjei vannak:D Ez se volt rossz történet 2 szánalmas idiótáról, aki a főiskola előtt el akarja veszteni a szüzességét... a téma klisé, de a poénok ettől függetlenül jók voltak benne:)
    6.5/10

Black Dynamite

Ez pedig az eddigi legjobb "grindhouse" film volt, amit láttam:D Machete-t simán odaveri:D Annyira kegyetlenül gyilkos, annyira irónikus, hogy nincs párja:D Ezt mindenkinek látnia kell!!!

• Petike125
    cím sajnos nem volt feltüntetve :(
  • CalebJoe
    kurva ismerősen hangzik tényleg elég Halálos Fegyveres a hangzása, de hogyhogy a zenéje megvan a nem volt cim feltüntetve mellé?
  • Világpolgár
    Kicsit olyan Meet Martin Riggs-es :)
  • Petike125
    Szevasztok!

Tudom, hogy nem a megfelelő topic, de valamennyire témába vág szerintem.
    Van egy zene, amit valami filmben hallottam nem olyan régen.
    Tuti, hogy amerikai film. Talán valami lövöldözős lehet, nem rémlik.

Ez a zene volt benne, de sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miben lehetett :(
    Tudtok esetleg segíteni? Nem ismerős valakinek?
  • ZilogR
    Látta már vki a Matt Damon-os fertőzést? Ha igen, vélemény róla?
  • Real13
    Alapvetően nem is ilyen stílusban írok, tegnap este egyszerűen ilyen... lett :) Nem gond egyébként, bírom én a kritikát :) De a filmet azért nézzétek meg, tényleg nem egy világmegváltó csoda, de a sablonokat jól használja fel, a boxjelenetek tetszetősek, Hugh Jackman jól játszik... A túlzott cukormáz meg megbocsátható.
  • precision
    nekem sem tetszik a stílus, nem is olvastam végig
  • MrSpock
    A film lehet jó,de a kritikád az nem igazán. Kb.mint a Transformers 3 :D
    A fogalmazásod,és a folyamatos ismétlésed inkább zavaró,és öncélú,mintsem humorként fogható. Lehet öreg vagyok már az efféle irományokhoz,és azért akezdés is elég dúrva.
    De mindegy is,hisz ez is csak egyfajta kifejezési mód. A filmet azért meglesem Jackmant amúgy is komálom.
  • SötétBarom
    Transformers 3

Hát bazmeg, ez mocskosul alulmúlt mindent amire számítottam. :DD A nagyon fasza (ámbár a vártnál jóval kevesebb) akció felhúzta 3/10-re. :D

Nem tudom ki írta, ill. ki bólintott rá, de remélem már nincs munkájuk. Gyász.

Battle: LA

Ezt sokan húzták, szerintem tejesen jó volt. A helyenként túlburjánzó pátosz kicsit zavart, de semmi vészes. Mindig vártam mikor lesz már zászló :DD

7/10

Fast Five

Na ez kb azt hozta amire számítottam. Helyenként nyilván blőd, de nem ezért szeretem a szériát. Negatívum, hogy nem volt benne elég autó, ill. az indokolatlanul sok rendőrautó bezúzása adott neki némi blues brothers ízt. :D
  • Real13
    http://videodrome.freeblog.hu/archives/2011/10/07/Real_Steel__Vasokol_2011/

Fentebbi linken írtam egyet a Real Steel-ről, akinek van kedve, olvassa el, feldobtam egy kis Bay szidással, mert az ugye mindig menő! ( Érezd az iróniát)

Amúgy meg láttam a Shark Night 3D-t is, de azt nem értékelem, egyrészt mert pocsék volt, másrészt meg kamerás, azt meg nem szabad... :)
  • Qwerty4
    Hát nem is tudtam, hogy jön. Akkor pont jókor néztem meg a régit, amit eddig nem is láttam. :)
  • Tyler1
    áhhá, na majd akk pótolom a 82-est is.
  • pauly
    előzmény lesz...
  • Tyler1
    jövőhéten kijön egy új The Thing, van közük egymáshoz? ez az új egész érdekesnek ígérkezik(pedig ritkán érdekelnek ilyesféle baromságok).
  • Jim Morrison
    "Elozo hetvegen kijott"

• Qwerty4
    Az ördögök éjszakája (La notte dei diavoli, 1972):

Nem igazán nyerte el a tetszésem ez a régi horror.De a csavar a legvégén elég ütős lett. :) 5/10

A dolog (The Thing, 1982):

Izgalmas volt, mindvégig feszültséggel teli.Nekem tetszett, érdemes volt bepótolni. 9/10
  • Pyotr

Mindegyik film nagyon jó ,de a Home-ot inkább a Planet Earth-hez hasonlitanám a Barakát viszont kedvencemhez a Powaqqatsi-hoz:)
  • dragonyss
    Akinek tetszett a Planet Earth, ill. a Baraka, annak ajánlom a Home (Otthonunk)c. filmet, ami a globális felmelegedés, környezetszennyezés már létező és várható "mellékhatásait" térképezi fel. Gyönyörű képek madártávlatból, jó zene, vágás, bár engem a végére már eléggé nyomasztott a téma. (gondolom ez volt az alkotók célja:) ) 9/10
  • CSOCSO
    most jott ki...szoltam, nem ?:D
  • CSOCSO
    Ha tetszik a trailer szedd le. Ha nem tetszik ne szedd le.
  • tigeroo
    folytatása lesz amúgy? (nem nézem, csak bnőmet is felbaszta a vége, meg kutakodott a neten is infóról, hátha te tudsz valamit róala vagy így van vége?)