106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Axlkenobi #65382 A Die Hard témához én is hozzászólnék:
Die Hard 9/10
Die Hard 2 8/10
Die Hard With A Vengeance 10/10
Live Free Or Die Hard 10/10
Szóval igen nagy rajongója vagyok a szériának én is. A divatos közfelfogással szemben nekem a negyedik rész is csúcs volt, semmiben sem marad el a korábbiakkal. Pont az volt a lényeg, hogy McClane ugyanaz az "old school" figura és egy számára totál idegen, mai modern cyber-terroristákkal kellett szembe szállnia.
Személy szerint én a azért szeretem a szériát, mert mindegyik minőségi akciófilm, a főhőse pedig abszolút emberi karakter. McClane-ről totálisan elhiszem, hogy tényleg átlagember, aki átlagon felüli szituációkban kénytelen helytállni. És nem a cigi meg a pia miatt szereti az ember. Ebben egyébként az a poén, hogy a harmadik részben egy szál cigit nem szív el (a kettő végén tulajdonképpen leszokik, mikor felrobbantja a repülőt :-DDD) és alkesz sem volt soha a karakter.
Ami a lehetetlenségeket illeti, hát nem tudom. Az mennyivel volt realisztikusabb, hogy mezítláb fut kismillió üvegszilánkon és nem vérzik el, vagy, hogy lerúgják egy felszálló repülő szárnyáról a befagyott kifutóra és nem törte pozdorjává minden csontját? Vagy mikor a harmadik részben lezúgnak Zeus-szal a konténerekre kb. 30 méteres magasságból és simán akcióznak tovább? A DH-filmekben sosem volt semmi realizmus, csak a '80-as és a '90-es években még nem volt divat mindenbe belekötni.
Szóval én tartom, hogy A DH-széria folyamatos és erős színvonalat hoz, így nagyon várom az ötödik részt is. -
..."én kb. minden héten megnézem az első három részt,..."
Akkor te igazi rajongója vagy a sorozatnak.
-
Én is így gondolom a pontozást.
-
dragonyss #65379 Nos, én kb. minden héten megnézem az első három részt, nagyjából kívülről tudom az összeset:)
Nekem a harmadik rész a kedvencem, nagyon jól működik a McLane/Zeusz páros (ellentétben a negyedik rész McLane/Farrell párosával szemben)
A negyedik rész számomra hulladék volt. Okés, hogy McLane mindent túlél...de azért ez már nekem is túúmáccs!
Az első háromban még szerethető volt a karakter, a nyavalygása, a bagózása, a minden jelenettel egyre sötétedő fehér atlétája...ezekért szerettük meg a sorozatot. Viszont ez a negyedik...tipikus buta akciódömping.
Az ötödik részre azért kíváncsi leszek:
1:toronyház (kb. 30 ember)
2:repülőtér (több ezer ember)
3:egy egész város (több millió ember)
4:egy egész ország (több tízmillió ember)
5:az egész világ???-ja hisz ez az Armageddon... -
Prof William #65378 Nekem a Die Hard 2 volt a nagy kedvenc a 3 már nem annyira a 4 meg nem igazán tetszett de nem Bruce Wilis miatt ő jól hozta magát mindegyik részben. -
viizo #65377 Die Hard 1: 10/10
Die Hard 2: 10/9
Die Hard 3: 10/9
Die Hard 4: 10/5
régi korszak szülötte vagyok, az első 3 alapfilm :) -
The Crow
9/10 -
ő is az -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=64868 -
látszik fiatal vagy még, a valaha csinált egyik legjobb akciófilm két részét húztad le -
sg -
Csak szexre kellesz
6/10
Die Hard
9/10
Die Hard 2
3/10, mivel már mindenki látta nem spoiler: mikor bedobták a gránátokat ő meg katapultált, azt ultra gáz volt.
Die Hard 3
Egy fokkal jobb volt mint a 2. rész, 6/10. -
Kellékfeleség
Meg lehet nézni, de nem vicces, tán 1x kuncogtam (lehet az se az volt). A "szuperbigének" határozottan baltaarca van, csak testre jó, Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves). Romantikus filmnek még talán elmenne (szódával). -
Üdv!
Valaki mondjon már valami jó horrort az újak közül estére:D -
ó testvér; merre visz az utad /?/
marha jó volt...
komoly is, meg nem is, kritikus is, meg nem is, road movie is meg nem is...
remek film volt, meg is veszem DVD-n... -
Sajnos még nem.Pedig jó lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://filmtrailer.hu/filmhirek/contagion-trailer-es-poszter/ -
xxxpaulxxx #65366 Mekkora eszmefuttatás:DD -
ezen a részen beszartam
-
xxxpaulxxx #65364 Superbad
Akármennyire is idegesítő ez a Cera fiú... egész poén filmjei vannak:D Ez se volt rossz történet 2 szánalmas idiótáról, aki a főiskola előtt el akarja veszteni a szüzességét... a téma klisé, de a poénok ettől függetlenül jók voltak benne:)
6.5/10
Black Dynamite
Ez pedig az eddigi legjobb "grindhouse" film volt, amit láttam:D Machete-t simán odaveri:D Annyira kegyetlenül gyilkos, annyira irónikus, hogy nincs párja:D Ezt mindenkinek látnia kell!!!
-
Petike125 #65363 cím sajnos nem volt feltüntetve :( -
kurva ismerősen hangzik tényleg elég Halálos Fegyveres a hangzása, de hogyhogy a zenéje megvan a nem volt cim feltüntetve mellé? -
Kicsit olyan Meet Martin Riggs-es :) -
Petike125 #65360 Szevasztok!
Tudom, hogy nem a megfelelő topic, de valamennyire témába vág szerintem.
Van egy zene, amit valami filmben hallottam nem olyan régen.
Tuti, hogy amerikai film. Talán valami lövöldözős lehet, nem rémlik.
Ez a zene volt benne, de sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miben lehetett :(
Tudtok esetleg segíteni? Nem ismerős valakinek? -
Látta már vki a Matt Damon-os fertőzést? Ha igen, vélemény róla? -
Real13 #65358 Alapvetően nem is ilyen stílusban írok, tegnap este egyszerűen ilyen... lett :) Nem gond egyébként, bírom én a kritikát :) De a filmet azért nézzétek meg, tényleg nem egy világmegváltó csoda, de a sablonokat jól használja fel, a boxjelenetek tetszetősek, Hugh Jackman jól játszik... A túlzott cukormáz meg megbocsátható. -
nekem sem tetszik a stílus, nem is olvastam végig -
A film lehet jó,de a kritikád az nem igazán. Kb.mint a Transformers 3 :D
A fogalmazásod,és a folyamatos ismétlésed inkább zavaró,és öncélú,mintsem humorként fogható. Lehet öreg vagyok már az efféle irományokhoz,és azért akezdés is elég dúrva.
De mindegy is,hisz ez is csak egyfajta kifejezési mód. A filmet azért meglesem Jackmant amúgy is komálom. -
Transformers 3
Hát bazmeg, ez mocskosul alulmúlt mindent amire számítottam. :DD A nagyon fasza (ámbár a vártnál jóval kevesebb) akció felhúzta 3/10-re. :D
Nem tudom ki írta, ill. ki bólintott rá, de remélem már nincs munkájuk. Gyász.
Battle: LA
Ezt sokan húzták, szerintem tejesen jó volt. A helyenként túlburjánzó pátosz kicsit zavart, de semmi vészes. Mindig vártam mikor lesz már zászló :DD
7/10
Fast Five
Na ez kb azt hozta amire számítottam. Helyenként nyilván blőd, de nem ezért szeretem a szériát. Negatívum, hogy nem volt benne elég autó, ill. az indokolatlanul sok rendőrautó bezúzása adott neki némi blues brothers ízt. :D -
Real13 #65354 http://videodrome.freeblog.hu/archives/2011/10/07/Real_Steel__Vasokol_2011/
Fentebbi linken írtam egyet a Real Steel-ről, akinek van kedve, olvassa el, feldobtam egy kis Bay szidással, mert az ugye mindig menő! ( Érezd az iróniát)
Amúgy meg láttam a Shark Night 3D-t is, de azt nem értékelem, egyrészt mert pocsék volt, másrészt meg kamerás, azt meg nem szabad... :) -
Hát nem is tudtam, hogy jön. Akkor pont jókor néztem meg a régit, amit eddig nem is láttam. :) -
áhhá, na majd akk pótolom a 82-est is. -
pauly #65351 előzmény lesz... -
jövőhéten kijön egy új The Thing, van közük egymáshoz? ez az új egész érdekesnek ígérkezik(pedig ritkán érdekelnek ilyesféle baromságok). -
"Elozo hetvegen kijott"
-
Az ördögök éjszakája (La notte dei diavoli, 1972):
Nem igazán nyerte el a tetszésem ez a régi horror.De a csavar a legvégén elég ütős lett. :) 5/10
A dolog (The Thing, 1982):
Izgalmas volt, mindvégig feszültséggel teli.Nekem tetszett, érdemes volt bepótolni. 9/10 -

Mindegyik film nagyon jó ,de a Home-ot inkább a Planet Earth-hez hasonlitanám a Barakát viszont kedvencemhez a Powaqqatsi-hoz:) -
dragonyss #65346 Akinek tetszett a Planet Earth, ill. a Baraka, annak ajánlom a Home (Otthonunk)c. filmet, ami a globális felmelegedés, környezetszennyezés már létező és várható "mellékhatásait" térképezi fel. Gyönyörű képek madártávlatból, jó zene, vágás, bár engem a végére már eléggé nyomasztott a téma. (gondolom ez volt az alkotók célja:) ) 9/10 -
most jott ki...szoltam, nem ?:D -
Ha tetszik a trailer szedd le. Ha nem tetszik ne szedd le.
-
folytatása lesz amúgy? (nem nézem, csak bnőmet is felbaszta a vége, meg kutakodott a neten is infóról, hátha te tudsz valamit róala vagy így van vége?)