106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az össze film egy rakás fos ami nem pörgős ,és nincsenek benne óriásrobotok! :D
Komolyan ami itt megy az márt tényleg SG színvonal!
Pár emberke kegyetlenül tudja itt a tutit,és szinte félévente visszatérő, egy überbrutálulkibaszottjófilmszerintünk miatt! Neveket nem írok,mert úgyis tudja mindneki aki ide írogat. Jó lenne ha már normálisan,és reálisan írná le mindneki hogy esetleg amit látott miért volt jó,és ha jön egy ellenvélemény akkor nem küldené el melegebb éghajlatra,mert esetlegesen más véleményen van.
Az IQ-dologról tudjuk,hogy független faji,és helyi társadalomtól. Magyarországon is mindenki kurvaokos,bár itt az sg-n néha előjön a tudás :D -
Akkor ezért van mindig Deja Vu-m amikor benézek ebbe a topicba?:DDD -
fogd már fel, hogy nincs olyan film ami mindenki tetszését elnyerné, sose lesz ilyen film, neked tetszett oké, de unalmas már állandóan azt olvasni ahogy véded a Drive-ot mert valaki be merte írni, hogy nem tetszett neki -
Half Nelson
Biztos ez is szar, mert Ryan Gosling játszik benne és lassú, illetve nincsenek benne óriásrobotok, de hatalmas élmény volt. 2 hihetetlen jó alakítás és rengeteg zseniálisan elkapott momentum van ebben a - végülis - drámában, ami egy drogos tanár és egy 13 éves tanítványa - NEM szexuális - kapcsolatát mutatja be. Összebarátkoznak és ez mindkettőjük életében változást hoz... többet nem írok, megfogalmazni is nehéz lenne így frissen az élmény után, de nagyon szuggesztív film, és még annál is őszintébb.
2006-os amúgy, szóval biztos többen látták már. -
Mentol #65460 TROLL out. -
*Machete -
Macete-hez hasonló filmet tudna valaki mondani?:D -
szerintem meg a Dark Knight Rises egy fos, haverom is azt mondta, szóval neki hiszek. olyan mint a NCFOM, csak denevérekkel...
fel is vettem egy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy visszapereljem a 1,5 percet az életemből, amivel félrevezetett a trailer.
-
a bannerbe meg mehetne nyugodtan hogy még nem látott filmet se pontozz... -
jó, hát Riddicket már így "szeretjük" :D:D -
ZZ88 #65454 Don't Be Afraid of the Dark
Az imbd 6.1 pontja eléggé lehúzza az értékelést, pedig ez a film van egy 8 as szerintem. Jó kis horror, a befejezést nem értem, a faszi eladja a házat, pedig lett volna lehetősége egy kis gyújtóbombás vagy tnt-s tisztogatásra. -
fejezd már be kérlek.
#65449 -
csak annyi, hogy senki nem mondott olyat mint amit te állítasz :) -
Lantee #65451 Azért riddick kolléga néha elég elvakult tud lenni, lásd "Ízlések és pofonok, mi? Utóbbiból ki kellene osztani párat." -
Mentol #65450 Troll??? Az mi?
Minden nap elolvasom az új hsz-eket, vagy mi a baj?
-
te amúgy el is olvastad az előzményeket, vagy csak jöttél trollkodni? :)
semmi gondja nincs senkinek azzal, hogy ha valakinek nem tetszik a Drive (vagy akármilyen film) -
Lantee #65448 CSOCSO meg nézze már meg ezt a nyavajás filmet! :D -
Mentol #65447 Vagy rossz szót ("jó") használtam? -
az akciófilmek halmazába is belefér amúgy, csak nem a megszokott (elkényelmesedett) módon, kb. egy tarantino film, ott is hasonlóan van adagolva az akció. -
Lantee #65445 "ha nem tanultál statisztikát akkor elmondom, hogy ezt úgy nevezik, hogy reprezentatív minta"
Statiszikusi végzettségem (is) van, szóval beletrafáltál. Az előző kommentet mindössze azon "társaim" védelmére írtam, akiknek nem tetszett a film, de szerintetek mi teljesen hülyék vagyunk, hiszen MINDENKINEK tetszik, még az iMDB-n is milyen jól áll.
"ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen"
Akkor neked pontosan értened kell, amit mondok --> Ízlések és Pofonok...
-
Mentol #65444 Értem én: megállapította itt pár tősgyökeres topiclakó, hogy SZERINTÜK a film jó. Aki szerint meg nem, az bekaphatttttya... -
Mentol #65442 Ja, és még nem láttam a filmet, de a trailer, és a leírás alapján frankó akciófilmre számítok...
-
az a baj, hogy egyáltalán nem esik nehezemre elhinni, hogy egy IQ-fighter amerikai a bíróságra megy, mert nem tetszett neki egy film :)
nem is ezen voltunk fennakadva amúgy... -
ha nem tanultál statisztikát akkor elmondom, hogy ezt úgy nevezik, hogy reprezentatív minta
nyilván kivitelezhetetlen lenne a Föld összes lakóját megkérdezni, hogy mit gondol a filmről (avagy hány pontot adna rá)
az imdb -n csak regisztráció után lehet szavazni, olyan nem mindenkinek van... nekem sincs
szóval ez hogy csupa nagy betűvel írod, hogy a FÖLDÖN csak ennyien szavaztak rá, enyhén szólva ferdítés
ennyien szavaztak rá a regisztrált imdb userek, akik (jó esetben) látták a filmet
ezzel nem azt mondom, hogy az imdb pontszám az atyaúristen, volt már olyan film is ami 8.x -en állt és nekem nem tetszett, de volt már 5 pontos is ami igen -
Mentol #65439 Nonono: mindenki más itt topikban a Drive c.filmen pörög, nemcsak a topicgazda.
Amúgy, miért olyan nehéz elhinni, hogy volt egy amerikai nő (ez már sejtet valamit), ami hangot adott ellenvéleményének, csak éppen nem a dedóban(SG.FÓRUM), hanem a bíróságon. Láttunk már ilyet! -
Lantee #65438 DRIVE (2011)
Ratings: 8.3/10 from 34,332 users.
10,433 - 30.4% - 10
9,179 - 26.7% - 9
6,489 - 18.9% - 8
3,263 - 9.5% - 7
1,615 - 4.7% - 6
849 - 2.5% - 5
538 - 1.6% - 4
397 - 1.2% - 3
364 - 1.1% - 2
1,205 - 3.5% - 1
Ebből mindössze annyi következik, hogy a FÖLDÖN 34,332 ember véleménye alapján a film jó. Aki ebből messzemenő következtetést von le, az is nézzen magába. Illetve még annyi, hogy nem egész 2 ponttal jobb, mint a vállalhatatlan SCREAM 4.
Ratings: 6.5/10 from 35,877 users
Néhány példa:
INCEPTION (2010)
Ratings: 8.9/10 from 427,221 users
I AM LEGEND (2007)
Ratings: 7.1/10 from 193,676 users
BLADE RUNNER (1982)
Ratings: 8.3/10 from 219,145 users
GODFATHER (1972)
Ratings: 9.2/10 from 494,463 users
Még egyszer mondom: A film szubjektív műfaj. Valakinek tetszik, valakinek nem. Attól, hogy 35-40ezer ember véleménye alapján nem rossz film, még nem biztos, hogy nekem tetszeni fog. -
Tony Jaa filmek? -
5m0k3sh0w #65436 ezt láttam már. azért kösz. tudsz még valamit? -
Fighting
5.2-n áll az imdb-n, de szerintem teljesen jó film, van egy hangulata, ami jóval visszafogottabb és lassabb, mint az általad említett filmeknek, szóval nem olyan bazári, nem olyan harsány. De szerintem jó film, jó színészekkel. -
5m0k3sh0w #65433 jóféle bunyós filmeket mondjatok már nekem. nem ilyen van damme filmekre gondolok.. hanem olyanokra mint a vitathatatlan 2-3, sose hátrálj meg 1-2 -
Nem bizonyos kritikusoknak jött be, hanem a nézők 80-90%-ának is, szóval nem kell úgy beállítani, mint valami rétegfilmet, amit 100-ból egy ember tud élvezni. Főleg nem egy olyan ember elmondásai alapján, aki még egyáltalán nem is látta... Millióknak nem jött be? Lehet. Akkor minden ilyen millióra jut 9 millió olyan, akinek viszont igen :) -
Lantee #65431 Érdekes, én akárhány emberrel beszéltem az ismeretségi körömben, nekik sem jött be igazán a Drive.
Elhiszem, hogy bizonyos kritikusok szerint istencsászárság, de ami itt folyik, az már kicsit tényleg túlzás.
FILM = Művészet. Művészet = Szubjektív dolog. És mint szubjektív dolog, van akinek tetszik, és van akinek nem.
Fogadjuk el, és lépjünk tovább. Ennyi! -
kurvakemény, ahogy próbálsz az általad még nem is látott film ellen kampányolni.
ennyire bassza a csőröd, hogy a Drive tényleg jó, sikeres, és méltán elismert film? vagy az a gond, hogy nem imax 3d... -
gombabácsi #65429 A Battle Royal az hatalmas film. Semmi bajom az ázsiai filmekkel, de az Oldboy-nak nincs semmi értelme. A többi benne profi munka. :) -
félreérted :)
engem nem érdekel, hogy nem tetszik neki a film... az se érdekel ha senki másnak nem tetszik, csak nekem :)
de ez a pereskedés már erőltetett, mint ahogy CSOCSO "több millió embernek nem tetszik és van valaki aki végre fel mer lépni a film ellen" típusú beírása is súlyos :) mint ha valami Istenkáromlás lenne ez a film ami ellen nem mernek fellépni az emberek, de végre van egy 10 dollárért siránkozó amerikai nő, aki meg merte tenni. szobrot neki, komolyan. ennyi erővel minden nap be lehetne perelni filmek miatt filmkészítőket, mert úgy sincs olyan film, ami mindenkinek tetszik
nem védem a Drive -ot, csak ez már tényleg nevetséges.
CSOCSO te is inkább megnéznéd, és utána szaroznád le a saját véleményed alapján :) hidd el, elfogadnám, hogy nem tetszik neked. és akkor te lehetnél a többmillió + 1 -edik :) -
Miért akinek bejött Fast & F sorozat,vagy egyes részei azok már szőkék,hülyék meg idióták!? Nem azt kapta a filmtől amit a trailer sugallt ennyi. És felháborodott,és gondolta hangot ad. Miért te azt kaptad a kormányoktól amit ígértek? Ő így fejezi ki nemtetszését,és becsapva érzi magát,mégha csak 1 mozifilm is.
Te nézd meg mindennap,de azért másokat lenézni ,vagy te jobb ember vagy mert neked istenkirályfilm?
Lentebb írt Oldboy kapcsán is. Van akinek nem jön be. Én is láttam régen,de nem tartozik a világ legjobb alkotásai közé,de nem is szar film. Van egyfajta hangulata és ennyi. Átkellene nevezni már ezt a topikot,aki imádja XY filmet,és mindenki más kapja be akinek nemtetszik! :D -
szerintem egy fasza akciófilm a Drive...
az más kérdés, hogy nem egytucat amcsi fos akciófilm, ahol a főhős steptánc lépésekkel ki tudja kerülni a golyókat hiába lőnek rá ezren, ő viszont egy fél tárral kivégzi az összeset és a végén még egy poént is elereszt
hát igen, aki erre számít, az tényleg csalódni fog... de az ilyen meg is érdemli, én azt mondom... 10 dolcsiért meg pereskedni :) túl sok szabadideje van annak a nőnek... (le merem fogadni, hogy szőke, aki a Fast&Furious "saga -n" nevelkedett...)
CSOCSO: megnézted már a filmet amúgy? mert most is azt írod, hogy több millió embernek nem tetszik :) nemtom honnan veszed ezt a számot, de nagyobb filmes oldalakon keress rá és nézd meg a pontszámát/értékelését. IMDb -n nem potyára áll 8 felett. -
5m0k3sh0w #65425 mert egy fasza akciófilmre számítasz és nagyon nem az -
mert pisztolyt fogtak a fejéhez hogy nézze meg a filmet? 
gondolom őt sem az eszéért szereti valaki :D
amúgy miért is félrevezető? hiszen a trailerben szereplő jeleneteket 1:1 tartalmazza a film is, ennyi erővel a mekit is lehetne perelni mert a reklámban szereplő kajáik sokkal nagyobbnak tűnnek. -
Egy amcsi no beperelt egy mozit es a film kiadot a Drive c. film miatt. Merthogy a trailer teljesen felrevezeto volt es O visszakeri a 10 dolcsijat. Meg azt akarja, hogy tobb ilyen bait and switch tailerrel ne jojjenek ki a filmstudiok . Amiben igaza van, mert az emberek 99.9 szazaleka nem pontosan ezt varta a filmtol a trailer alapjan. Amugy sok sikert a csajnak. Tobb millio ember kozul akiknek nem tetszett a film vegre 1 ember aki felall es tesz vmit. lol