106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
normális forgatókönyvet, normális színészi játékot, előzőleg 5millió másik filmben látott klisé nélkül -
Ez egyértelmű de egy ilyen filmtől mit vártok? Ezt magyarázza el nekem valaki, hogy megértsem végre. -
uhhh... *facepalm* -
Lantee #66064 Bangkok papa, Bangkok! :) -
Hangover 2
Kb semmi meglepo nem volt benne... de komolyan! Tok egyertelmu volt mi fog tortenni egy ket resznel. Ettol fuggetlenul jot vidultam a filmen.
Tetszett, hogy Hong Kongban vannak. Volt resz ami vicces volt, de leginkabb csak a szereploket volt jo latni ujra egyutt a pacban.
7/10 joszivvel. Leginkabb csak a sztorival van a baj. Minden mas nagyon rendben volt -
talán nem mindenkinek ugyanazt jelenti a szorakozás mint neked... -
Kóbojok és Álienek
Teljesen jó film, jó a zene, a hangulat, a történet sem rossz (mégis mit akartok egy western scifitől?????), ráadásul ugyan 2 óra mégsem unatkoztam rajta folyamatosan fent tudta tartani az érdeklődést. Úgyhogy nem is igazán értem hogy a sok fanyalgó mégis mit várt? Azt amire készítették (szórakoztatás) tökéletesen megfelel.
-
Egyetértek én is. Olyan semmilyen volt az egész, uncsi. Jobb lett volna, ha (itt is) maradnak az eredetinél (mármint a képregénynél), mert kb. a címen kívül nem sok köze volt hozzá, és az sokkal viccesebb meg pörgősebb volt, no meg az "idegen" csaj is sárga bőrű volt, arc-tetoválásokkal és lila ruciban (bár a kék szem kb. stimmel). :P
-
Most néztem én is, kb. ugyanezeket tudnám leírni én is, kivéve, hogy a "jó színészgárda" nálam Harrison Fordnál kimerül, mert az összes fos karakter közül az övé az egyetlen, ami kicsit izgalmat vitt a sztoriba.
De hogy Olivia Wilde mit keresett ebben a filmben? Oké, én elhiszem, hogy baromi szexi látvány, és premier plánban gyönyörűek a szemei, DE ENNEK A CSAJNAK NEM VOLT SZEREPE!!!!!!! Egy a5-ös füzetlapon elfért az összes szövege, annyi dolga volt, hogy minden jelenetben ott legyen, mint egy szép dísz. Annyira idegesített, hogy azt elmondani nem lehet.
4/10 -
King Kong (2005)
Hihetetlenül lenyűgöző. Istentelen sokszor láttam de még mindig le tud kötni.
10/10 -
viizo #66057 African Cats
A trailer óta vártam a filmet, ráadásul a párom nagy macskabolond, gondoltam szerzek neki egy kis meglepetést.
Az egyik legjobban fényképezett természetfilm, amit valaha láttam: néha már-már 3D-snek éreztem a képet, annyira komoly minőség, egyszerűen lenyűgöző képeket kapunk az operatőrtől. Minden kamerabeállításból árad a profizmus és lelkesedés.
Egy nagyobb oroszláncsaládot és egy kis gepárdcsaládot követünk nyomon, amint élik napjaikat a szavannán. A történetben nincs semmi, amit ne láttunk már máshol, mégis nagyon összeszedték, összerakták a filmet, hogy ne legyen hiányérzetünk.
(Nem) csak természetbarátoknak!
10/9 -
Cowboys & Aliens
Hiába a jó színészi gárda, unalmas, érőtlen, vontatott, béna story.
3/10 -
hugopareiros #66055 Király
6/10
Trailer alapján sokkal humorosabb, amolyan végigröhögős filmre számítottam. 1-2 eltalált poénon kívül mindegyik erőltetett volt.
A gondozoo
7,5/10
Kevin Jamesben nem csalódtam. Jól játszotta a szerepet. A történet ugyan kiszámítható, mégis érdeklődve néztem végig. Aki szeretne nevetni párat, annak ajánlom a megnézését. 1,5 órát megér
-
Margin Call
Eszméletlen jó volt, tök jók a karakterek, zseniálisak a színészek. Egy pici buborék maradt benne ami sajnos a végére sem pukkadt ki.
8,8/10 -
gombabácsi #66053 szerintem is tök rendben volt a cowboys és aliens film
-
never back down
ez most miről is szólt? hogy a verekedés menő? :) ezerszer látott sztori, gyenge tálalással... a csaj jo volt... 5/10 -
False #66051 The guard
imdb
Ez valami hatalmas.Kb fa arccal,és abban a pillanatban előadott nagyon kemény poénok, sötét humor, realista világkép,az angol és ír színészek legjava.Magam részéről végig vigyorogtam,és vonyítottam.Nálam 9/10. -
azért a fejszétloccsantós jelenetek meg a legvégső harc adta 3D-ben :D -
Ó,most szedtem le éppen :D
De 3 pont, azaz nem vakulok meg tőle :D -
Black Death
omg ez mi volt?
Fos, unalmas, Sean Bean miatt sem érdemes megnézni. :(
3/10 -
Immortals
Nem volt ez olyan rossz. Látványvilágban ugyan jobban bejött a 300, de voltak ebben is egész pofás harcjelenetek. Nagyjából ennyi, többet nem is kell várni.
Az viszont totál érthetetlen, hogy miért csak 3D-ben adják a filmet. Természetesen itt sem olyan nagy szám a 3D, és szinte semmi pluszt nem nyújt.
6/10 -
viizo #66046 Super 8
Könnyű gyerek kalandfilmet vártam, némi sci-fi beütéssel, de ehhez képest (szerencsére) komolyabb hangvételű lett a film. Több helyen olvastam, hogy a Super 8 amolyan 21. századi E.T.: nos van némi párhuzam Spielberg filmje és e között, de itt bizony van néhány 16+ jelenet, és kicsit feltolt hangtechnikával nem egyszer a frászt hozta rám 1-2 rész. A gyerekszínészeket jól válogatták, de közülük is a kislány mindenkit lejátszik.
A sejtelmes sci-fi kaland a kisvárosban kiválóan működik kb. az utolsó negyed óráig, amikor is sajnos elrontották: egyszerűen elsiették a végkifejletet, nem illett a vége a filmhez.
Így 'csak' 10/7, pedig egy normálisabb befejezéssel nagyon bejött volna. -
Valaki tudja-e annak a régi sci-fi filmnek a címét, amiben valami katasztrófa után az emberek a föld alá kényszerültek, és nem lehetett testileg érintkezni, csak "facebookon", és egy csaj meg egy srác szerelembe estek, elkezdték egymást keresni? -
hapi #66044 Cowboys and aliens
7/10
Nem tudom miért húzta le mindenki sztem teljesen nézhető. Meg ilyen címtől mit várt aki lehúzta? -
smurf 3d? :D am tudtad hogy most a titanic is lesz 3dben? no comment...
Am tegnap voltam saturnban néztem a blurayes filmeket, ki volt plakátolva a transformers 3, hú mondom az látványos, erre sehol sem találtam ...-.- Viszont megláttam a 300at meg a Becstelen Brigantykat azt lehet beszerzem, bár megvannak sima dvd-n.
Hubble az az űrteleszkópos? Lehet meg kéne sasolnom nekem is, tuti látványos. -
Neeem:) Nekem az nem jott be bar nem volt rossz, legalabb mas volt -
kick ass -
Hozzak a szintet, de melyik szintet? Sablon forgatókönyv, sablon zene sablon párbeszédek meg történet... -
Oo tenyleg, még a watchmen.
De ez az x-men, a ket főszereplő jó volt de a körítés, a tobbi szereplő nagyon gagyi volt... -
-
Most nagyon sok 3d filmet szereztem be. Van vagy majdnem 10 IMAX os dokumentumfilm mint pl, capak, mumia, hubble, bogarak stb
De van a smurfs 3d is meg szepseg es a szornyeteg 3d :D -
szerintem ez a két comic-movie amit leírtál simán hozzá a szintet
nem mindegyiknek lehet olyan hangulata mint a Batmannek -
watchmen.
legjobb képregényadaptáció ever. -
amerika kapitány
ez se volt egy nagy durranás, a szokásos képregény hősös sablon sztori, ... thor egy fokkal jobban lekötött...
x-men first class
szintén...
a két batman mozitól sajnos nem tudok jobb képregény filmet mondani -
transformers 3
elkezdtem nézni, kezdett beszippantani a hangulat, aztán megjelent shia meg a botoxos fejű csaja, és pff, elkezdődőtt harmadjára is a gagyizás... jo kis eyecandy volt a film, de semmi, michael bay ujabb tech demoja, ez a csávo irto ciki... és miért volt mindenki szétszolizva? john malkovih, lol -
Killer Elite - 8/10
Végre egy korrekt, 80as években játszódo, megtortént sztori alapján készult sokszereplos, sokfordulós politikai akció-krimi. Tetszett -
Reg5 #66031 Conan (2011)
Király volt. Momoma magára szedhetett volna még néhány kiló izmot, de ezt meg 1-2 kisebb bakit leszámítva rohadt jó volt.
8,5/10 -
Amit én először itthon néztem 3d s film, az asszem a hogy neveld a sárkányod volt (tv hez adták). Az is jó kis mese, a végén ledöbbentem. Egyszer szerintem bőven megéri megnézni. Már csak azért is mert mesefilmtől ez nem megszokott :D -
igen, nekem is vannak olyanok. Egy winchester van hátul bedugva a TV be :) pontosabban kettő, egyiken vannak az ilyen nagy hd filmek, másikra meg mennek a tv felvételek. Van hogy hazajövök, pendriveon hoztam filmet felirattal, bedugom a tvbe a penyót és már mehet is a filmezés. -
Cars 2
Elso film amit itthon neztem 3D ben. <3 LOVE IT!
Nagyon zsir volt a mozi elmeny ( najo ez felig a tv dicserete)
Pontozni szvsz felesleges. Jo mese volt, szorakoztato! Kulon piros pont a japcsis jelenetek miatt!