106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Inquisitor
    Sok rosszat lehet rá mondani, de azt nem, hogy nem volt kidolgozott logikus világa. Fizikával, csillagászattal, nyelvvel, stb. Persze biztos lehet benne találni logikai bakikat. Meg eredeti szándék szerint sci-fi volt ... más kérdés, hogy inkább Space-fantasy lett.
  • Tikal #66547
    hogy jön ide az avatar? :)
  • Tyler1
    jesus fuckin christ
    ávátár elmehet a picsába?
  • tigeroo
    trilógiának készül?
  • Jim Morrison
    na ennek örülök, ez lesz remélhetőleg az első imaxes élményem :D
  • Inquisitor
    Köszi, érdekes infó. lehet pár "elfelejtett gyöngyszemre" rá is keresek majd :)
    Azért nem gondoltam volna, hogy az Utolsó Csillagharcos ennyire régi film, azt hittem a 80-as évek végén készült.
  • PetruZ
    Volt már, a '80-as évek elején kezdődött, de tényleg nagyon ritka volt.
  • BenedekFeco
    El ne csesszék!
    El ne csesszék!
    El ne csesszék! :-)
  • Hegi90
    Prometheus trailer
  • Seth
    Ezekből végül nemsokat látni,mert rátoltak egy halom effektet vagy abszolut ki is hagyták
  • Guren
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=66499]#66499[/url]
  • Seth
    Sokkal ijesztőbb, undorítóbb volt minden, mint a 2011-ben. Egy cgi monszta nemigazán tudja visszaadni ugyanazt
  • Tyler1
    82-höz képest lehet, de 2011-hez képest borzalmas volt.
  • Inquisitor
    Szerintem nem is volt igazi CGI akkor még, hiszen a Disney féle TRON volt az első ilyen komolyabb próbálkozás, de az is fekete fehérben készült el még így is és utólag színezték Szerintem még olyan vas sem volt akkor (nem emberi árban sem) amivel egy normálisabb blue/greenbox beillesztést meg lehetett volna csinálni.
  • PetruZ
    Pontosabban csak néhány másodpercnyi stop-motion van benne, a többi az speciális effekt és kézimunka, de semmi CGI (akkor még piszok drága volt).
  • PetruZ
    A '82-es eredeti monszta teljes egészében kézimunka, stop-motion technika. :)
  • Police88
    Szerintem a lény a Dead Spaces szörnyekre hajazott és mivel űrlény így van értelme is a párhuzamnak :D lehet h az USG Ishimurá-ról jött :D CGI rendben volt főleg a 82eshez képest de ott sztem bábokkal csinálták v nemtom.
  • TaRka0107
    Éjféli etetés az. Köszi!
  • Tyler1
    ja, a 2011-esről van szó.
  • Tyler1
    The Thing

Hát ööö...nem rossz film, de én inkább a fejemet fogtam a szörnyes részeken. Olyan volt, mint egy Men In Blackből átültetett, buta, csápos lény, kicsit sem tudtam komolyan venni, ahogy ott próbál hentelni norvég, szakállas fejekkel a "testén". Pedig a sztori jó, kellően feszült is, fsz csaj is szerethető, csak a lény volt kurva hiteltelen, meg a cgi.
    5/10
  • Dynamic
    Mission: Impossible - Ghost Protocol

Ez igen! Kellemes meglepetés. Végig pörög, nincs egy perc üresjárat, talán egy kicsit sok is volt az akcióból;) A hagyományokat megtörve, apró dramaturgiai változtatásokon esett át a film (bénázások, semmi nem sikerül tökéletesen, apró fricskák a kötelező elemeknek, humor), de ez szerencsére egyáltalán nem zavaró. Helyenként brutál látvány (IMAX), aminek a negyedét nem fogod érezni monitor előtt. Részemről megérte a mozijegy az árát.

8,5/10
  • Tatyla
    Végső állomás 5

eddigi legjobb a sorozatból olyan csattanóval a végén amit végig előkészítenek a filmben de nem is gondolná az ember,remek a forgatókönyv sokkal jobb ötletekkel volt tele 8/10
  • Sir Quno Jedi
    Hámer jött az amcsi önérzet, miszerint az a kötelességük, hogy megvédjék az állampógáraikat minden időben és térben, így hiába mentek vissza annyit az időben, továbbra is kötelességük pl. megakadályozni, hogy amerikaiak haljnak meg PHnál. Végülis jogos, de azé nem árt szem előtt tartani, hogy ezzel szétkúrod a saját jövődet/jelenedet (és ugye mi van AZOKKAL az "állampolgárokkal" és a "jogaikkal", akiknek megváltoztatod a sorsát, esetleg meg sem születnek majd, blablabla).

Az időutazás már csak ilyen buli. A téridőkontinuum nem kutyagumi.
  • Lipi1980
    Ennek pont Karácsony előtt kell kiderülnie????
    Egy világ omlott össze bennem! Pedig pont akartam rávenni magam, hogy a nagy karácsonyi semmittevésben megnézzem (lehetőleg időrendben) az összes SW-t...

Na mindegy! Így már nem is annyira érdekes!
  • CSOCSO
    mivel most lattam a final countdown-t igy volt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kapitany mar elinditotta az osszes repcsi gepet csak jott az idougras, pedig ki is akartak kerulni, csinaltak egy 180fokos fordulat full gazon.
  • Tikal #66523
    LUKE apja DARTH VADER!
  • TaRka0107
    Kicsit felnéztem, amikor
    magyarul megszólalt az az elmebeteg:D
  • tommygear
    én egyik részt se láttam, de nem is ezen akadt meg a szemem
  • DeerHunter01
    ?
    egyértelmű, hogy azért las vegas a helyszín hogy nézzék az amcsik is...emiatt kaptunk egy b kategóriás szart...eleve már semmi közük nem volt az első kettőhöz a stábnak
  • Nyiri
    Így van elbasztam. Nagyon rég láttam :D
  • tommygear
    hát ez nagyon értelmes :D
  • tigeroo
    vagy nyomtatni jobban megéri? árban kb. hogy van? (rendes A/2 méretben)
  • tigeroo
    régi mozis plakátokat honnan lehet szerezni? van valami online shop? (anastasia kellene konkrétan)
  • DeerHunter01
    Motel 3
    10/4, befejezés miatt 10/5.
    elég gyenge volt, bár ezt tudni lehetett előre ezzel a Las Vegasos amcsi hülyeséggel, sokkal jobb volt az első két rész.
  • Dynamic
    Nem a szenátor, hanem a kapitány(Kirk Douglas) akarta megfordítani a háborút, Martin Sheen (már nem emlékszem a filmbeli karakterére) meg le akarta beszélni.

Amúgy meg komolyan spoiler tag kell egy 30 éves filmhez?
  • sandor8206
    én is úgy emlékszem, hogy be akart avatkozni, már mentek is a repülők, csak jött a vihar/idő alagút és választania kellett, hogy támad vagy visszamegy a saját idejébe
  • Seth
    Nekem úgy rémlik,hogy a kapitány végül nem akart beavatkozni, hanem az a hülye szenátor akit megmentettek a szétlőtt jachtról , aki aztán "véletlenül" arra a sorsra jutott, mintha nem mentették volna meg,így nem változott semmi.
  • Blasta
    "Felnőtt és felelős döntés volt a kapitány által, hogy nem avatkozott be a történelembe."

Itt álljunk meg. Ugy emléxem (kb. 10 éve láthattam utoljára), hogy a kapitány PONT beakart avatkozni a torténelmbe, mondván, hogy az O dolga megvédeni az USA-t most, a jovoben és a multban is. Csak a viharnak koszonhetoen nem tortént meg a harc.
  • Brolly
    Köszönöm! ;)
  • Lipi1980
    És ahogy enézem tuti IMAX kamerákkal forgatták :)