47
quakeIII
-
Mazursky #47 Hi!
A noghostot be kell másolni a q3/baseq mappába!Különben inkább az Excessive Plus-t telepítsd, az mindenben könnyebb kezelést biztosít!És, ha abban segítség kell szívesen segítek, csak írj PM-et!
Most következne az én problémám. Már lassan 8 éve tolom a quake III-at, de arra sehogy sem jöttem rá, hogy kell beállítani, hogy a lövésnyomok ne tünjenek el.Már persze, ha be lehet állítani, mivel a corpse time-ot lehet állítani. -
kovi01 #46 Tud vki segíteni nekem abban h h noghostot h kell feltelepíteni? -
#45 hello!
nézzétek meg demo imat:
http://youtube.com/watch?v=MaVofGDHCBs
http://youtube.com/watch?v=yP1i9IgJe4o -
#44 hi all!
mér van az h neten már egyik serveren sem jáccanak normálisan:((
bazze csak olyan moddolt béna szar ugrrabugra felgyorsitott szarban... ugy elvernék vakit már csak én normal ban vok cár:) -
#43 BAKKER ide milyen rég írtak ezt amit beírok nemveszi észre már úgyse 1 adminse :D a retkes kibaszott életit a patchbe nemtalálomseholse :@ -
steweee #42 miskolci vagy? hozol nekem két jó minőségű cd-t a munkahelyemre és csinálok neked egy "biztonsági másolatot" -
Lord_Giga #40 Lassan 5 éve jött ki a progi és 40 hozzászólás, jaaa van másik is… -
#38 meg a windóz XP hez a reforce programot használd -
#37 köszi a segítséget, bevált! -
#35 hogy lehet rávenni a q3a-t hogy ne 60 Hz-et állítson be minden felbontásban. Már próbáltam a Detonator driver beépített átállítgatóját, meg az NVRefresh Toolt is de semmi sem segített!
kösz a helpet -
Gabo #34 Egy topik nem lett volna elég?
Ha jól sejtem, talán a http://www.mportal.hu/ fórumán még akad néhány quaker aki talán válaszolni is tud a kérdésedre. -
Wosika #33 Ért valaki quake 3-ban az 1v1-es fegyverkorlátozos server csináláshoz?fontos lenne! -
Xboxman #32 thx -
dashed_ #31 Legujabb OSP es 1.32-es Patch + nem art egy server kereso pl.: All seeing eye
WWW.MPORTAL.HU
itt megtalasz mindent... -
Xboxman #30 Na? -
Xboxman #29 HI!
Valaki megmondaná milyen cumokat kell letölteni ahhoz ,hogy a Q3-al játszak a neten? -
Gabo #27 Volt már, csak kipusztultak innét a quakerek. -
Gabo #26 ripper:
Nem csak nálad van/volt probléma. A klántársaim is panaszkodtak a kábeles elérésükre külföldi szerverek esetén. Nekem is voltak gondjaim kinti oldalak elérésével, pedig Én modemes vagyok.
Gyanum szerint a magyar gerincháló körül lehetett valami keverés. (Volt már ilyen...)
Gabo aki egyékbén UT-s. -
#22 Tudtok szervereket mondnai?
az mportalon nem megy -
#15 és tényleg, mert amiről én az point release :o)
Quake III 1.30->1.31 - update - Xeon :: 14:42
[22 komment]
Ha egy kicsit megkésve is, de sikerült szert tennem (thx to ClanBase) egy zip file-ra ami az 1.30-as Quake 3-at 1.31 verzióra frissíti. Lassabb connect-el rendelkezőknek hasznos lehet, hiszen a mérete elenyésző (nincs 1 MB).
Lehet szedni Local-ból.
Aki esetleg nem tudja hogy kell kiszedni a pak0.pk3-ból a four.dm_66-ot és átnevezni .dm_67-re, annak rögtön itt van ftp-n a four.dm_67
btw, Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
#14 hm. biztos, de sztem nem uarról beszélünk. -
#12 jaja, netes game közben úgyis kellenek.. egyébként kira pályák!
(bár ha leszeded 1 megást, akkor attól még van) -
#10 Van egy egy megás update, az mportal hírei közt láttam. -
#6 Meg a mods részben aktiválni kell. Amúgy én nem értek hozzá, CS-zem, UT-zem, TO, SF, DoD, Wolf, stb de ez... :)
Egyébként gondolom csak tört szerverhez lehet csatlakozni.. -
chryst #5 meg van minden és mégsem tudok csatlakozni egyik serverhez sem miért?Az osp mappát csak be kellett másolni a Q3-ba?Help -
chryst #4 ox megvan jön lefelé... -
chryst #3 az 1.31-es patch megvan de az OSP 1.0 full bigyorol semmi........! -
#2 Kell hozzá egy OSP 1.0 full, és egy 1.31-es patch. Ezeket, és több infót is megtalász Itt -
chryst #1 helloka.Hogy lehet QIII-t Net-en játszani milyen Ip-t kell beirni vagy .....?Help my