19
-
#19 Jaja abban tök érdekes eseteket ír le.Létezik a gömbvillám csak nagyon ritka.=)Mindenesetre én még nem találkoztam vele. -
#18 ne basz', ezeket az Ufo megf-et te
megfigyeléseknek nevezed, amiket a félrészeg
amcsik mondtak léggköri jelenségekre, meg
egyszerű repülőgépekre?
Amúgy , sztetek jöttek már 'UFO'-k a földre (azon
kívül, hogy mindenbizonnyal létezik máshol is
értelmes élet..) -
TBali #12 Egely Györgynek volt egy jópofa könyve, amiben azt a _hipotézisét_ ismerteti, hogy a gömbvillámok 4 dimenziós jelenségek vetületei a mi 3 dimenziós világunkban... -
_HABLA_ #10 Édesanyád megengedte, hogy ilyen csúnyán beszélj? Mert ha hallaná, hogy micsoda tiszteletlen kis lurkó vagy mikor ő nincs ott biztos kiporolná a kis kakis nacidat. -
_HABLA_ #8 Öreganyám már látott már gömbvillámot meg ufot is ha jól, tudom egyszer még szexelt is eggyel. Tehát tuti hogy van. -
Dömper Ármánd #6 Hát én ismerek egy-két tudóst, de egyikük sem mondta azt, hogy az UFO-k nem léteznek. Én inkább azt veszem észre, hogy az „UFO hívők” terjesztik, hogy a tudósok nem hisznek az UFO-k létezésében. Bár szerintem ez egyáltalán nem hit kérdése. -
#4 Jah jó lesz ha gyorsan megfejtik hogy müxik, mert tuti fegyver lenne... :C
Biztos lehetsz benne hogy nem az orvostudományban vagy mondjuk újfajta hotdogsütőben ;) használnák... -
#1 a spontán égés gondolom olyan érzés, mint spontán magömlés, nem? vagy mint az alacsony zárak? hmm? :)