Kritikus biztonsági hiba a Windows XP-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Debian ingyé van, Windows meg.. hát az is ingyé, de ezt a BSA-nak magyarázd {8-)
Szal ezért ezt is érdemes figyelembe venni.
Szal ezért ezt is érdemes figyelembe venni.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
A linux sem tökéletes , semmi sem lehet az, de a Win és az összes M$ szar CSak selejt.A M$ mindig a minél gyorsabb kiadás politikáját folytattja, és ez ide vezet,hogy tele van hibával az összes programjuk.
te, "csak", szerintem te csak egy májkroszoftos lehetsz. tisztában vagy azzal, hogy mijez a lista? egyénként meg honnan tudod, hogy mijaza debiján? 😊
már nemtom hanyadik ilyen hírt olvasok az elmúlt hetekben ezért rá kattintottam a startmenüben a Windows Update-ra,de a kiszolgáló nem található....
hát ez elég fura.
hát ez elég fura.
megláccik. m$ keze van a dologban, tehát már nem lehet jó, mint ezt már megszok(hat)tuk!!
Degaz...
Egybknt en mar ugy lassan 3 és fel honapja hasznalom, es bizony kezd beszedulni az op rendszer. ugyertem allandoan fagyogat pl media player meg ilyesmi... szal egynek jo, de win2k nallam jobban bejon
Egybknt en mar ugy lassan 3 és fel honapja hasznalom, es bizony kezd beszedulni az op rendszer. ugyertem allandoan fagyogat pl media player meg ilyesmi... szal egynek jo, de win2k nallam jobban bejon
caddie