Car Tycoon
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rippelt valtozatnak nalatok is rossz a torese? Pedig ezzel egyebkent talan meg jatszanek is.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Hol lehet letölteni a car tycoont?
Nekem az ISO kellene!
Honnan lehet lehúzni?
Elõre is köszi!
Xanyi
Honnan lehet lehúzni?
Elõre is köszi!
Xanyi
szerintem Warezcenter...de nem ér meg ennyit....rollercoaster tycoon veri alázza lemossa
Végre megvan a full is, ha már a rip nem műxött. Holnap reggel kiprobálom, de olvasva a hozzászolásokat, kezdek félni.. Habár általában jol elszorakozok azokkal a gammákkal, amiktől mások rángógörcsöt kapnak. Na holnap kiderül. :]
Hela!
Na kiprobaltam, es jo jatek. De nemtom miért van az hogy akarmti csinalok mindig utolso vagyok a ranglistan a gepi ellenfelekkel szemben. Pedig nem ad el tobb autot, nincs tobb modellje sem. Es egyszer a legdragabb kemmel megnezettem az ellenfel gyarat és nem vicc 1 MILLIARD!!! dollarral kezd a gep... Na ez hogy lehet???
Na kiprobaltam, es jo jatek. De nemtom miért van az hogy akarmti csinalok mindig utolso vagyok a ranglistan a gepi ellenfelekkel szemben. Pedig nem ad el tobb autot, nincs tobb modellje sem. Es egyszer a legdragabb kemmel megnezettem az ellenfel gyarat és nem vicc 1 MILLIARD!!! dollarral kezd a gep... Na ez hogy lehet???
Jo gama de faraszto😊 Eddig csak a Transport Tycoon Deluxe volt az egyetlen ami teccet😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már úgy várom, a Tycoon Tycoon-t, amiben majd egy milliomost játszva kell kis milliomosokat nevelni. 😊
Riszpekk
Hat en meg nem is probaltam, csak xp-ben, mert alapbol keri a windows media 7-t és most azt toltom, de ahogy neztem en el fogok szorakozni vele 😄
De ahogy neztem, nincs benne free play, ez gond...
De ahogy neztem, nincs benne free play, ez gond...
nekem mar csak 1 file van az isobol, majd mondom milyen 😄
Aggyisten
Elhozták tegnap a ripet, de nem műxik, fekete kérpernyő meg minden, akármit csinálok. Vas az megvan a játék alá. Igy kénytelen leszek megvárni az iso-t, pedig nagyon érdekelne, pláne a detroit miatt. Ha esetleg van valami tipp addig is, szivesen venném. Myth törés egyébként, ha ez jelent valamit. további jonapot :]
Elhozták tegnap a ripet, de nem műxik, fekete kérpernyő meg minden, akármit csinálok. Vas az megvan a játék alá. Igy kénytelen leszek megvárni az iso-t, pedig nagyon érdekelne, pláne a detroit miatt. Ha esetleg van valami tipp addig is, szivesen venném. Myth törés egyébként, ha ez jelent valamit. további jonapot :]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
de jó,kijött a 183-adik Tycoon is!
😊
😊
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
megneztem a trailer, marha nagy lesz a game 😊
nekem ugy tunik mintha a Detroit lenne MCO stilusaban TrafficGiant kinezettel
http://www.cartycoon-online.com/download/trailer.zip
nekem ugy tunik mintha a Detroit lenne MCO stilusaban TrafficGiant kinezettel
http://www.cartycoon-online.com/download/trailer.zip
He\'s Got the Mojo Workin\'
a la Detroit?
He\'s Got the Mojo Workin\'
← ElőzőOldal 2 / 2