174
Azért mert ebben még az is ...
-
#10 Volt már pár ilyen topic, és ott is elmondtam, hogy az Outcastnál jobb játékot én még soha nem láttam, pedig C64-el kezdtem (bár nekem sohasem volt) és az azt követő 10 éves PC-s időszakomban nem volt olyan nagy nevű játék, amivel ne játszottam volna. Most már szinte minden kijövő nagyobb névvel játszom, de régen nem volt ennyi játék, úgyhogy azért akkor is megvolt minden.
De az Outcast.. ha 15x nem írtam le, még egyszer sem.. de valami hihetetlen.
Jó, hogy mondod, megyek és holnap megveszem gurut. -
Anee #9 Panzer2
IL2
-
Break #8 bocs, jha és a hozzá tartozó kieg. -
Break #7 Age of Empires II, mert csak, mert jó! -
#6 Emperor Battle for Dune ... forever . -
#5 Red Alert 2 a legjobb! Es az is marad!
-
#3 starcraft, mert jo :P -
#2 Half Life és modifikációi (főleg Counter Strike). Mégpedig azért mert kiadásának napja óta nem tudom megunni! Single playerben nincs párja (talán csak a NOLF lehetne méltó vetélytársa), multiplayerben meg még vetélytársa sincs, ld. Counter Strike (vagy TFC)! Nagyjából ezért... -
Deajka #1 Jajj, bocs ez lenni itten ?
Micsoda technika ! Csak gondolkodtam, hogy kéne egy ilyen topic csinálni és lett.(ill. aztán mégsem akartam )
Mindegy ha már itt van ,leírhatnátok ,hogy az általatok nagyrabecsült program miért a kedvencetek. (nem győzöm mondani mostanság elég ernyedt a gameworld )Én most az OUTCAST -tal bírkózom .Részemről azért fine a program mert 1.Jó a story 2.Nincsenek benne? logikai hibák
(az elhullott ellenség ugyan eltünik de ezt megindokolják úgy a szerencsétlen TALAN will be reverted és end. 3.Másrészt a játékmenetben vannak akció részek is amelyek igen izgalmasak.(az MI figyel próbál bekeríteni stb. Olyan amilyet a most kijövő programokban próbálnak csinálni ) Plussz : jó poénok ,klassz
karakterek. Kb.ennyi.