174
Azért mert ebben még az is ...
-
#55 diablo2 exp. set battle.net-en!!!!!! -
ll21 #54 a Soul Reaver 2 a legjobb game!!!
Kinek tetszik?? -
#53 Bocs mindenkitől! Nem akarok itt mégegy CS vs. All topicot nyitni! Szóval attól, hogy ma még egyelőre a legnépszerűbb (és szerény véleményem szerint a legjobb) multiplayer game, még nem kell mindenkinek szeretnie! Szóval szvsz ezt még addig fejezzük be, mielőtt még igazán kirobbana... -
#52 Ööö! Ma már egy CS vagy HL nem nagy pénz! Szerintem sem egy nagy áldozat megvenni! 2000 forint körül van, de ha rászánsz 5 ezer forintot, akkor Megkapod a HL-t a CS-t (sok már moddal) és az Opposing Force-ot egyben, a Half Life Generations dobozban! Ráadásul kapsz hozzá 2 db. WON keyt, amivel tudsz neten játszani. -
#51 A CS jó, csak elavult a játékmenet. Ha pl. adott egy jó nagy taktikás pálya, tök szívás 5 percig malmozni, ha véletlenül leesel egy tetőről... -
#50 Van HL full pack (HL, OPFOR, CS) 3 vagy 5 rugó a Media Marktban. -
#49 boltbol, a polcrol le tudsz "tolteni" egyet.
szerintem amennyiert ma mar vesztegetik, nem nagy ar. -
Nuki #48 Bocsi az offtopicért de ha már CS-ről beszéltek:
HONNAN A FENÉBŐL LEHET LETÖLTENI EGY HASZNÁLHATÓ TELJESVERZIÓS HALF-LIFE-OT?????????????????????? -
#47 nekem nem jott be CS... UT, Q3 inkabb meg most a wolfi -
#46 Pedig ez így van! Cs-nél nincs jobb multiban :) -
#45 szerintem aaaaaa FFek, Zeldak, MAriok. TIME -
#44 RED ALERT 1 a best!!!!
faterral még néha most is leülünk ezzel eltölteni pár kellemes órát! -
#43 Azért a CS már kicsit oldtimer, persze a saját kategóriájában mai napig nincs vetélytársa.
De hogy a legjobb multi az túlzás, a Wolf és MOHAA mellett.......... -
#42 Total Annihilation, mert a legeslegjobb strat. game eddig, Cs. mert a legjobb multi forever! -
#41 Egyetértek!
Az Elite sorozatnál nincs jobb a világegyetemben.
Mikor adják már ki a 4-et?!?!?!?! -
#40 Csak így? -
#36 Akció játék : Half-life és modz
Hangulat: Hitman de az nagyon brutálisan jó és még ide sorolnám az Alien Vs Predator játékot amikor Marinnal megyünk :))
Stratégia: Starcraft
kiegyenlítettek az ellenfelek, nem bonyolult, aránylag szép, játszható
Fantasy: Baldur's Gate, IWD
jó történet, szép környezet, könnyű kezelés, nagy röhögcsélések :)
Szimulátor: Autó- NFS sorozat, Insane
mindkettő szép, de Insane fizikája a legdurvább
Sub- Silent Hunter 2
egyszerűen ki kell próbálni
Repülő- .......
régi sikerjáték: Tactical Fighter Experimental
és egy nem régi progi, aminek nem jut eszembe a neve :)), megvan Crimson Skies, na ez kurvajó -
Ramza #35 Az a baj, hogy nehéz dönteni: nekem biztosan lenne 100-as toplistám, ahol még a századik is legjobb nálam :) Kb. 70% pc, 30% konzol bontásban. -
Ramza #34 A sima vagy a Tournament? Nagyon rulla! -
#32 Rohadjak meg, ha nem adom fel ma (csütörtökön) :))) -
#31 Sztem ez a topic a LEGJOBB játékról szól, nem a toplistáról. Ezt csak közbevetettem, nem felszólításként mondtam. -
#30 Megyek Dune 2-őzni :) -
#29 UFO - The Enemy Unknown
Naigen. Korszakalkotó.
Akárcsak a Dune 2. :) -
Nyiri #28 hela!
Nemtok jol donteni sajna, mindegyik jatek szamomra jo amivel ugy kikapcsolom magam hogy eltelik a napom és este csak csodalkozok hogy nem csinaltam semmmi erdemlegeset :]
Azert osszeirtam, hogy mi hozott a legnagyobb oromot (nem irok sorrendet mert nemtok valasztani)
UT, Transport Tycoon (barmilyen tycoon ami reszletes), GPW (f1 manager (egymas utan vegigvittem a 10 evet mindegyik gyartoval :D), GP3 (barmikor le tudok ulni vele es nyomulni...)
Na hat ennyi, de egy rakas lenne meg :D -
#27 Aggyisten!
A saját top5ön, igy hirtelen:
1 Pirates!
2 UFO - The Enemy Unknown
3 Diablo sorozat
4 Wizardry 7
5 BG, Icewind stb szériák
mire leirtam, már eszembe jutott még másik 20 kedvenc, de már igy marad a lista :] -
Fam #26 battle realms
-
#25 Nah megvettem gurut, megvan Outcast. Egy hete meg megérkezett HL-em, úgyhogy a világ legjobb, és legjátszottabb játéka már megvan :P
Januárban Unreal lesz a full gáma.. -
Kft. #24 oke köszi szépen -
#23 Na mégegy a kedvenceim közül: Deus Ex. Mégpedig ezért mert kurva jól eltalálták benne a szerepjáték elemeket és jók a kommandózós részek, mikor osonsz az árnyékban és lövöldözöd a kábító nyilakat :)
Ezzel a ranglistám kb. ki is alakult:
1. Half Life és modjai (Counter-Strike)
2. Undying
3. Deus Ex
Érdekes, hogy mind FPS...
-
#22 nekem is kuldjel mar jatekokat :)) -
#21 Esküszöm, el fogom küldeni a Messiah-t :))
Sőt, mivel ilyen láma vagyok, hogy nem küldtem időben, kárpótlásul ingyen fogod megkapni, holnap esküszöm feladom :)) -
Anee #20 hopp a The Longest Journey-t kihagytam
Elasto Mania tényleg rulz TIM is -
Kft. #19 KOCsi ismered a Grim Fundango-t nekem ez a kedvenc kaland játékom mert vicces, szép a grafika, és jo hosszú. Probáld ki ha betudod szerezni.
Másik kedvenc játékom a Couter-Strike, szerintem a mostani legjobb multiplayer game. habár a grafikáj lassan kezd elavulni.
Szimulátoroknál (auto) NFS 5 Porsche unleashed
(repülő) Falcon 4.0
Stratégiák közül a kedvenc az Imperium Galactica 2 és a Black & White
Az Elasto Mania-t és is szeretem de sajnos csak a 20 pályás verzio van meg ,és ha már régi játék akkor a nagy kedvenceim a The Incredible Machine és a jo öreg Terep 2 -
#17 Metal Gear Solid (a PS-verzió). Mert Hideo Kojima az Isten. :-) -
KOCsi #16 Broken Sword 1-2. -Imádom a kalandjátékokat, sajnos ma már nagyom ritkán lehet velük találkozni. De készül már a 3. rész! Hurrá!
Multiban CS 4ever! -
#15 -
#14 Gorky 17 mer yo taktikai elemek vannak benne
NFS 5 mert gyönyörű és jó vele jáccani
Elastomania mert jo game
Half Life mer eccerűen tökéletes:) -
Nuki #13 Diablo II exp
Amnézia
Imperium Galactica
asszem ennyi -
#12 Én is mondok mégegyet:
Undying! Mégpedig azért mert soha nem találkoztam még ennyire eltalált hangulatú játékkal, mint ez! Közvetlenül ott csücsül a trónon a Half Life lába előtt :)) -
Deajka #11 Az eredeti elgondolásom az lett volna ,hogy azért írjuk le ,hogy miért tetszik a "játék" mert így megismerhetünk olyan játékokat amelyek jók.
Most ismét mondok egyet: Grim Fandango.
Ez ugye ismét '98 -as játék. Szerintem ebben az évben megcsináltak minden olyan játékot amit azóta is csak koppintanak. A játékok tényleg szépek ,csillognak -villognak aztán semmi.