97
Kreed, Duality, Unreal2, Doom3... a PS2-nek leáldozni látszik..!
-
#97 Mi az hogy nem adták ki?,és mi volt az oka? -
#96 Ő ez jó mivel kise adták a gamet! Mivel játszol te? -
gp56 #95 Telepítési problémám van a játékkal kapcsolatban. A külföldi fórumokon is írtak erröl a "hibáról". A telepítéskor a 2.cd-nél hibát jelezz a " Main App"-nál. Esetleg tud valaki erre "házi" megoldást?? Segítséget elöre is megköszönöm. -
#94 Lassan csak velem lesz tele a topic.
Valaki tud róla valamit törölték vagy mivan ezzel most? -
#93 UP Legyen má valami legalább annyi hogy jelentsék be hogy nem lesz ne csorgassam a nyálam. -
#92 MIVAN MÁR EZZEL leállították a fejlesztését vagy mi???
Ha minden igaz ebben az évben kijön mind a 3 nagyágyú de ez .. -
#91 Régi de jóképek -
#90 Na ez is jól csúszik lehet hogy ki sem fogják adni :)
-
#89 Hát nem semmi a kiadási dátum ismeretlen ez is olyan lesz mint a Duke Nuken Forever sohasem akarják kiadni. -
#88 Semmi hir erről a game-ról? -
#87 Most néztem csak a trailert!!!!Hát elég ütös lesz ez is!
CSak jó lenne tudni mikor jelenik meg!! -
#86 hát, a sárgák miatt én is gondoltam, hogy kevesebbet megyek oda.
De inkább nem hagyom magam! -
#85 Csak néha napján nézek be oda ... 1 nap/1 év . :))) -
#84 lásd pol-fórum
:-))) -
#83 Hát igen ... fidesz-es arcra vadászat ... hiába no , hazai viszonyok között ( itt csak a fű a menő , ami inkább gyógyszer mint kábszer ) csak ez várható el . -
#82 figyelj, ÉN kikapcsolok...
a nem teljesen 100-as emberek nemcsak ettől kattantak már ki.
A Sikoly filmek után több hasonló gyilkosság is történt az USA-ban. Az instabil embert az is kidöntheti az amúgy sem 100-as állapotból, hogy valaki meglöki a buszon... -
#81 De gondolj csak bele , micsoda feszültséget tudnak levezetni avagy éppen felhalmozni az emberben ezek a játékok majd . :)
És hogy mi lesz ??? Hát ez ...
-
#80 sok hülye gyogyós, akik a kábszer-után azt sem tudják, mit csinálnak...
Én is ilyet játszom, mert ilyenkor ki tudok kapcsolni, csak arra gondolok, hogy a fal mögül mikor kukkant ki a Fidesz-es.
És akkor kezben a Sniper-rel... -
#78 Nemtom, nem érdekel... :) Én ígyis-úgyis tömegpusztító leszek, a hajlam megvan, és nem a játékok hozzák elő. :) -
#77 "...A dél-kaliforniai Garden Grove egyik internetkávézójában tavaly december 30.-án egy kiadós Quake III mészárlás után az egyik játékos csavarhúzóval ütötte át ellenfele koponyáját, aki azonnal meghalt. Korábban több dél-kaliforniai városban történtek már hasonló esetek, főleg az ázsiai-amerikaiak által benépesített negyedek internetkávézóiban, amelyek az elmúlt évek során a helyi fiatalkorú bandák találkozóhelyévé váltak. A Garden Grove-i gyilkosság a város koreai negyedében történt, amelynek 21 internetkávézójában az öldöklős játékok (Quake III, Half Life) jóval népszerűbbek a webnél. A negyed egy másik cyberkávézójában tavaly több késelés is történt..."
Mi lesz akkor , ha a fentebb említett game-k is megjelennek ?!?!
-
#76 "hiszen ezek más képek mint a múltkor"
Ja, de a szikrázós(3.) kép a múvíból van. -
#75 Szerintem in-game, hiszen ezek más képek mint a múltkor. Persze lehetnének más képek ugyanaból a videóból, de azért mégiscsak... :) -
#74 Még mindíg nem derüt ki pontosan hogy a videó in-game vagy sem. Pedig írtam emilt a GS nek meg a Duality készítőinek is. Megkérdeztem hogy mit láthatuk a videón, de persze nem válaszoltak. -
#73 Nem értem, miért rossz. Mindegy. Forrás! -
#72 Akkor majd én :)
Remélem nem rontottam el :-O
Hát ez érdekes játék lesz! -
#71 :)
Várjuk a képeket. -
#70 khmmm ,holnap ffx
nemtom holnap ki nyal és mit :)
-
#69 Igaz. Ha fele ilyen jó lesz, a PS2 akkor is megnyalja utána a szája szélét. -
#68 Miért kéen kivenni? -
#67 ha ez csak fele ennyire fog jol kinezni valosagban is akkor a r8500 as tuti hogy labdaba se rug :) -
#66 Bocs, de éppen Detori ftp-jére léptem be, és kevertem :))
Akkor topic alcím maradhat, de ki kéne venni Duality-t :)) -
#65 Szóval version igazad volt meg nem is.
Ez a movie a játék motorjával készült, de valszeg csak egy átvezető rész, játék közben valszeg nem lesz ilyen szép a játék.. -
#64 Talán neked van igazad ember! Ezt találtam a játél hp-jén:
"Graphics: There are real-time cut scenes with more detailed character models, (eyeball movement, facial expression, separate teeth and lips…)"
Tehát valóban a játék motorjával készült cut scene lehet a movien.
Ezt te írtad:
"nagyon érdekes lenne ilyen kamerakezelés játék közben"
Ez nem olyan biztos! Ezt írják:
"AI controlled camera automatically focuses on the important events and characters."
Magyarul külön AI vezérli a kameramozgást!
Itt van még egy kis info a játék motorjáról:
"Console-like fast and eye-popping graphic achieved on PC
Full polygon environment is enhanced with cutting-edge special effects. (Real-time mesh smooth, bump mapping, inverse kinematics, dynamic shadowing, localized damage, etc.) 2,000 polygons per character, but enhanced to look like it has 8000" -
#63 Félig meddig én is egyetértek versionnel.
Az szinte biztos hogy ez nem ingame video (nagyon érdekes lenne ilyen kamerakezelés játék közben...).
Viszont az elképzelhető, hogy a játék engine-jével készült real-time jelenet, bár ha ez így van, akkor mérföldekkel járnak bármilyen konkurencia előtt, ami igencsak valószínűtlen. Felemás kicsit a video, mert pl a nőci poligonszáma nem túl nagy, ez a vége felé látszik, ezzel szemben olyan volume lightok vannak a videoban amit egy Gef3 (vagy akármi más) soha az életben nem tud realtimeban kiszámolni.
Az én véleményem: a játék enginejével előre leszámoltak egy jelenetet, amit a mostani gépeken mondjuk 3-10 fpst menne, és ezt tették bele a videoba. Talán úgy számolnak hogy mire kijön a játék, addigra relatmeban is elérik ezt a szintet. Hát nem tudom. -
#62 carmak az egyik legjobb pc programozo, ettöl meg nemhinnem hogy a ps2 t is baromi jol tudna kodolni, ha meg egy tökorru cegnek adja ki akkor siralmas lesz, ha egyaltalan lesz :) -
#61 De nekem is nagyon furdalja az oldalamat a kérdés, mert én amikor megjelent ez a trailer egyből rávágtam, hogy ez intro egy másik fórumon, de ott valaki jól kioktatott, hogy in-game. Persze ez nem jelenti, hogy neki tuti igaza volt, de még ma utánnajárok. -
#60 Verion: Nézd meg a 2. hozzászólásban aképeket, mindegyik a múviból van. És ezek a képek úgy jelentek meg a neten, mint a gameről készült képek. Szerinted feltettek volana az introból képeket? -
#59 Nem szívesen értek egyet verzionnal, de én se nagyon tudom elképzelni, hogy ez in game movie. Ha mégis az, akkor új korszak kezdődik a pc-s játékok történnetében!!! -
#58 na lejött
ez soha nem ingame movi ,ez max a játék introja lesz
vagy az se csak beetetés
-
#57 most töltöm:)