Help pls!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát nem feltétlenûl kell a codec pack, de akkor SVCD -hez/daemon toolsal, nem akarom kiírni/ mivel tudok feliratot rakni, mert a powerdvd-vel nem megy, és hallottam olyat, hogy ace cp+koala a nyerõ páros, koala van de ace nincs, amúgy a win98 as része a gépemnek pont ilyen filmes teleszemetelõs dologra van fenntartva.
Ha KT266a-d van, az magában nem rossz chipset, nekem is volt, és soha nem volt vele bajom, csak hát az Acorp nem egy világmárka. Nézd meg van-e valami frissített BIOS a lapodhoz, meg nézd meg a beállításokat, amiket lentebb említettem, ha ez megvan, és fent van a 4.48-as VIA Hyperion (4in1) meghajtó is, akkor mennie kellene rendesen az XP-nek.
Tudom, nem idevágó, de vmilyen szempontból végülis köze van a videókártyához meg a többi hardwarehez is. Honnan lehet a legújabb ACE mega codec packot leszedni? Elõre is kösz.
Érdemes Dvix nyomni rögtön,ha van hozzá elég erös géped!
Milyen progival lenne érdemes begrabbelni,majd letömöríteni az anyagot?Lehet Mpeg,vagy Divx is.
Ha kell milyen coder,decoder csomagot érdemes feltenni?
viszont archiválni mindenképpen érdemes pc-n. de hogy honnan szerzel floppy-kat, nem tudom. talán körbe kéne nézni néhány fan site-ot.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ha nem, akkor próbáld ki!
Sajnos az is be tud szarni.
csak nincs megszakitás az egérhez rendelve
és akkor frissiti az egeret a windows ha van szabad ideje
a ram nem kompatibilis az alaplappal
probálj beletenni másik tipusut
ne tudd meg mennyit szivtunk emiatt, minden alkatrész müködött külön külön
de egybe meg nem
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
igy vannak a cuccok:
1 ide: Winyó(M), CDolvasó(S)
2 ide: Rack(M), CDíró(S)
Szerintem telepítsd újra a Nero-t, nekem segített. Nekem 16x10x40-es LG-m van - előtte egy TEAC 4x4x32-es volt - amit a csere után nem is látott a Nero. Egy telepítés megoldotta, és azóta tökéletes.
Remélem nálad is beválik.
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Vettem egy LG 12*8*32* CD-írót és nem müxik, semmelyik progival sem.
Neroba az latszik, hogy 100%-ig feltölti a buffert, utana folyamatosan csökken, és kiirja h hiba: elfogyott az adat...
Az nem lehet gond h kulon ide kabelen van a wincsotol ? mondjuk aszondjak h ugy is müxeni kene :/
Nah mind1, vmi okos emberke helpezzen 😊