290
-
leci #290 sziasztok!olyan gondom van hogy elindítom a játékot és a monitorom olyat ír ki hogy out of range 33,7khz/75hz.hang van.
ötlet?megoldás?előre is kösz a segítséget -
Farkas Dániel #289 és kodokat hozé? -
Farkas Dániel #288 tudtok a wolfenstein 2 höz hogykel beirnia kodokat? -
milu00 #287 nekem nincs meg, de ezen a linken láttam akciókat, az oldal alján lesznek a számítógéppel kapcsolatos cuccok!
http://www.napiakciok.hu/korzo -
kisAKOSH #286 keresem eredetiben a Return to Castle Wolfenstein -t kérem aki eladná írjon mailt nekem:
ide: [email protected]
-
gergely012 #285 1 -
gergely012 #284 Nézzétek meg Wolfenstein HUN
-
martonamarto #283 nem van egy nagy terem és csak lefele van út. -
gergely012 #282 NEkem kell a full!
-
gergely012 #281 Hol ugrottál le? Ott ahol azthitted, hogy átkel ugrani? -
martonamarto #280 mond el részletesebben légyszíves kösz BUÉK
-
#279 Ha kell a játék, küldj egy e-mailt ide: [email protected] és a válaszban adom a letöltési linkeket! -
gergely012 #278 azthiszem menj továbba ködben és ott a kiút. Azthiszem ez a Return to Castle Wolfenstein 2 egyik képe:
-
martonamarto #277 helo! kéne egy kis segítség. a kriptában járok a felmenő oszloppal felmentem megöltem a zombikat. Elvettem a kincset pajzsosoknak már vége a rengés után leugrottam de ott egyik ajtó sem nyílik. Segítséget légyszíves!
-
Rundstedt17 #276 nekem megvan veterán vagyok kivülről tudom a játékot anno nagy kedvencem volt.11szer toltam végig -
gergely012 #275 Látom nem olyan aktív ez a fórum... Kinek van meg az RTCW ? Szóljatok és vegyetek fel MSNEN:
[email protected]
És használj hangtompítós kispisztolyt! -
Rundstedt17 #274 na egy titkos helyet nem tudtam megtalálni a forest nevü pálya után a 10esbe a rakéta kilövősbe nem találtam meg egy titkos helyet vki megmondaná? -
#273 sziasztok ki tudná megmondani,hogy hollehet a teljes játékot letőlteni? vagy ha valaki át kűldené msn-re vagy e-mail-re
msn cimem:[email protected]
e-mail:[email protected]
kőszi mindenkinek előre is -
Peti1441 #272 Hellosztok!
Egy olyan pályán akadtam meg ahol mindent úgy kell csinálni,hogy a riasztók ne induljanak be.
Tudnátok segíteni? -
spyky #271 sziasztok
-
#270 A kérdésem már tárgytalan, Megoldottam. :) -
#269 Helósztok! Valakinek megvolt vagy megvan a Return to Castle Wolfenstein?
Kéne a segítség egy résznél. Konkrétan:
Egy olyan pályán vagyok ahol Úgy kell csinálni mindent hogy a SZIRÉNA ne induljon be..
Ebben valaki tudna segíteni? -
Czuffy #268 E-mail-em [email protected] -
Czuffy #267 Sziasztok Vki tudna segíteni,hogy MP-ben tudjak játszani.A The All-Seeing fennt van.Előre is köszi. -
kukule #266 Nekem van TELJES magyarosításom
ha kell elküldöm MSN-en csak cserébe mondja el valaki hogy tudok jáccani multiba,nem eredeti,nincs cd-key!!!
HELP ME<-->HELP YOU
[email protected]
ok?
A játék meg VÉGIG a fejembe van,abba is tok segíteni -
Twunk #265 VAAAAAAAALAKIIIIII!!! Multplayerba akarnék jáccani, de senki nem jön! Lécci! Jöjjetek!
-
#264 ott nincs sok
-
#263 A ferdén felfelé haladó lift környékén keresgélj... -
#262 Sziasztok! A gáton hogyan lehet bejutni a titkos helyre..? Már végigvittem a játékot, most igyekszem odafigyelni az apróságokra, megpróbálom felderíteni a titkos helyeket.. de erre képtelen vagyok rájönni, hogy hogyan juthatnék be. Annyit látok, hogy a rácsos ajtón belül van egy rámpa, ami alól piros fény világít. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm -
#261 Yeah! Ez megvan...
De a többi pálya???? -
#260 sehogy, vedd meg, max 3000 forint -
#259 sziasztok multiban hogyan tudnék játszani van 4-5 kodom de mindig kidob rossz kód miatt,tudtok segíteni.Ne mondjátok hogy mindenki megveszi?:) -
#258 THX! Megnézem -
#257 a legnehezebb még hátra van ugye ami nincs meg nekem is nehéz volt találnom
van lent egy kis tér a csigalépcsö egyik ajtója mögött amikor kimész rajta lesz egy lépcsö a tére bemész a házba ahol két fric van 4 ágy közt lesz a titok
üdv... -
#256 Sőt! Több is van!
Első a csigalépcső alatt a falat kell törni érte, innen negyébként egy kar átkapcsolásával visszajutsz a pálya elejére a pincebörtönbe,második a rádiós szobában a térkép mögött, harmadikért falat kell robbantani abban az épületben ahonnan indultál a földszinten és innen bentről tudod kinyitni az ajtót amit nem lehetett kivülről a vár oldalból nyitni, a negyedik amikor a hosszú folyosóról ahol a páncélok állnak, bekanyarodsz jobbra, onnan nyílik jobbra egy szoba ott a kandalló mögött amit a bejárati ajtó mellett levő falikar elfordításával nyitsz, kimész a szobából, be szembe, a Hitler kép mögött is van egy, és majdnem a pálya végén egy a folyosó jobboldali falában egy kőajtó amit az utána levő, falba épített kőlap benyomásával nyitsz.
Ennyi, és egy még mindig nincs meg... -
#255 sorold fel hogy hol van az a négy rejtet terület
-
#254 A guta ütöget, hogy nem találom meg a rejtett területeket.
Pl legelső pályán ötöt ír, és én ha meggebedek sem találok csak négyet.
Le van írva valahol, hogy merre vannak ezek? -
csambi13 #253 itt az email cimem [email protected] -
csambi13 #252 ha van valakinek wolfeistein be kodot kuldjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Torry #251 Hi all!
Tálaltam én multkor egy oldal, ahol le volt írva, hogy tört játékkal hogy kell játszani.
Úgy volt valahogy, hogy először 1.3-as patch stb..
És fennt is voltak azok a patch-ek.