Kedvenc szaloncukrod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hagymás
ja nem!
az a kedvenc melegszendvicsem
a narancszselés
ja nem!
az a kedvenc melegszendvicsem
a narancszselés
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Elő is kapartam egyet a raktárból. Ez vmi furcsa állagú, finom ízű. Hm.
Coine, mi ez a baromság, hoyg a való élet nehezebb, mint a CS? TE magadnál vagy?
Coine, mi ez a baromság, hoyg a való élet nehezebb, mint a CS? TE magadnál vagy?
Ahogy azt vki nagyon okosan megfogalmazta: a sok szaloncuki a jó szaloncuki!! 😊))
De a zseéls a king !
De a zseéls a king !
novesszel szakallat es oszulj meg 😉)
amugy serintem is a mogyorokremes uber minden aztan meg a zseles-marcipanos meg meg volt valami igen jo de annak nem tom a nevet
amugy serintem is a mogyorokremes uber minden aztan meg a zseles-marcipanos meg meg volt valami igen jo de annak nem tom a nevet
Álmos vagyok. Lassikán megyek zzzzzzz.
Megnézem még a híreket meg itt körülnézek aztán pá.
Megnézem még a híreket meg itt körülnézek aztán pá.
mi ez a hang?
A demokrácia híve vagyok. Csak az érdekel, ami érdekemben áll. Az ami épít. Én senki egóját nem fogom lerombolni. Azért mert nincs rá időm. nem ilyen dolgok foglalkoztatnak. Ettől nekem nem lesz jobb.
mi ez a hang?
Oszt nehogy túlzásba vidd. Senki nem szeret terrorban élni...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
már nagyon fáradt vagyok : tiszteljenek
asszem megyek, folyt. köv. holnap vagy máskor, Tiszteletem leendő Tanárnő ! ;-)
béke veled 8-)
asszem megyek, folyt. köv. holnap vagy máskor, Tiszteletem leendő Tanárnő ! ;-)
béke veled 8-)
Az interjú a táblánál, vagy egy zh mindig tiszteletet kelt. A többiről nem is írok.
mi ez a hang?
Esetleg az egyetemen fogom tanítani, de ahhoz neked kell egy szintre eljutni, hogy be tudd oda dugni.
mi ez a hang?
végén még majd összefutsz vele az egyetemen, oszt majd tart valami gyakorlatot, mint phd 😊
Most mit csináljak. Babaarcom van.
mi ez a hang?
brutális tanárnéni 😊
Valóban? Nem nézem ki belőled. Én már végzem. Mire te elkezded én már a doktorimat fogom írni.
mi ez a hang?
ami megfogott :
"Volt olyan, hogy tanítási gyakorlaton a suliban én voltam csak a szünetben a tanteremben, és az ügyeletes tanár elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem vagyok kint. "
sztem ez poén, lehet, hogy neked nem az, mert veled történt, de külsős szemmel eléggé ciki.
"Volt olyan, hogy tanítási gyakorlaton a suliban én voltam csak a szünetben a tanteremben, és az ügyeletes tanár elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem vagyok kint. "
sztem ez poén, lehet, hogy neked nem az, mert veled történt, de külsős szemmel eléggé ciki.
Jujj jujj Tanár Néni, és milyen tanár leszel / akarsz lenni ?
mire te tanár leszel addigra én már egyetemet fogom befejezni,...
mire te tanár leszel addigra én már egyetemet fogom befejezni,...
Nem mondom el. Olyan, amivel alaposan aláfűthetek a Coine-féle kisfiúknak.
mi ez a hang?
Mégis mit találsz te annak?
mi ez a hang?
😊 Ciki
Oszt milyen tanárnéni leszel?
Oszt milyen tanárnéni leszel?
koktélba vele, csajok nem érzik meg és úgy becsípnek és aztán....ez volt tavaly is :-DD
persze én nem éltem a helyzettel...pedig az egyik csaj nagyon rámmászott :-))
majd most...most már nincsenek gátlásaim...bár a méltóság kérdése.....hmm.....SZILVESZTERkor nincsen :-DDDD
csak buli felsőfokon ;-))
nah de szaloncukor rulz a topic témájához, vigyázzatok ne egyetek sokat, mert akkor majd nem tudtok felállni a székből :-)))
persze én nem éltem a helyzettel...pedig az egyik csaj nagyon rámmászott :-))
majd most...most már nincsenek gátlásaim...bár a méltóság kérdése.....hmm.....SZILVESZTERkor nincsen :-DDDD
csak buli felsőfokon ;-))
nah de szaloncukor rulz a topic témájához, vigyázzatok ne egyetek sokat, mert akkor majd nem tudtok felállni a székből :-)))
Rajtam egyedül anyámák látnak át. Mindenki egy aranyos, ártalmatlan, a korom ellenére kb 16 éves kislánynak néz, ami ugyan jól jön vizsgákkor, de ha dolgoznom kell majd aligha lesz előnyömre. A tanítványaim el fognak nyomni. Volt olyan, hogy tanítási gyakorlaton a suliban én voltam csak a szünetben a tanteremben, és az ügyeletes tanár elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem vagyok kint. Ez pont egy általános iskolában volt. Mi lesz a gimiben?
mi ez a hang?
vodka suxx szvsz, bár kétségtelen, hogy néha előnyös tud lenni...
engem meg még nem ellenőriznek, de nem hiszem, hogy fognak, mert mindig én voltam "A jó kisfíúúú" persze csak a szülők meg rokonok előtt!!
Nagy üzlet lenne. 😊 Vinnék mind a cukrot
A vodka nem hagy maga után szagot, így nem tűnik fel otthoni ellenőrzésnél. Engem sokat ellenőriztek az őseim, úgyhogy ha lábon tudtam maradni, nem buktam le. Példát nem hozok egyikre sem.
mi ez a hang?
én el tudom képzelni !!! :-DDD
SŐT !!!!!
Tequilás szaloncukor sóval meg citrommal :-DDD
ÚRISTEN, de komoly lenne már akár 1 darabot csinálni belőlle csak poénból :-DDD
ULTRAHIPERMEGA_LOL_
SŐT !!!!!
Tequilás szaloncukor sóval meg citrommal :-DDD
ÚRISTEN, de komoly lenne már akár 1 darabot csinálni belőlle csak poénból :-DDD
ULTRAHIPERMEGA_LOL_
szilvapáleszes by Milka?? 😄
epres? Hát ha kell megeszegetem azé...
epres? Hát ha kell megeszegetem azé...
még nem ettem!
te vennéd a legtöbbet! :-DD
Vodkát nem nagyon szeretem, max vmilyen jó koktélban...
de vissza a témához, mert még nincs vodkás szaloncukor....bár ki tudja mi van Oroszoknál ? :-DD
de vissza a témához, mert még nincs vodkás szaloncukor....bár ki tudja mi van Oroszoknál ? :-DD
én komállom, de nem a szar tortabevonót, hanem azt a jó kis eredeti étcsokit!
Étcsoki. Huhh az nem szeressük mi sem
Hahh téli logó... majd valamikor. Mire odajutok megcsináljam, már nem lesz aktuális baz :S
Jah vizsgák indúlnak hamarosan. Pénteken megyek sejttanra. 1 előadáson voltam benn egész félév alatt. Szal lesz mit tanúlni belőle...
Jah vizsgák indúlnak hamarosan. Pénteken megyek sejttanra. 1 előadáson voltam benn egész félév alatt. Szal lesz mit tanúlni belőle...
Vidka jéggel. Hm. Még leplezhető is. Ez a megengedett a nőknek. Vagy inkább maradjunk a méltóságnál.
mi ez a hang?