83
Rally Trophy
-
#31 nekem pont ez a arcade. olyan muanyag minden... bár mmondjuk 2 év
a colin 1re meg már nemigazán emléxem
a rally championship is jobb és az is 99es... -
#30 Nos, ezesetben vedd figyelembe a két év különbséget!
Bár nekem a C2 túl arcade, és sokkal jobb autók vannak a RM-ben! (Rav4, Buggy, Megane)
Nem is beszélve a pályákról, amik a C2-ben elég egyhangúak. -
#29 kipróbáltam...
colin2 veri sztem... -
#28 http://rally.figc.net/
Ez már korrektebb, unofficial fan site. -
#27 www.dice.se
PRODUCTS/RALLY MASTERS
Túl sok info nincs, de van demo. STCC 1-2 is, ha még nem látta valaki. -
#26 kormánnyal biztos jó...
rally masterset honnan lehet letölteni?
hivatalos honlap?
nkem rally championships van... -
#25 Nem. Rally Masters. Asszem 99-es darab.
Máig a legjobb rally "szimulátor". Az STCC2 is a RM engine-re épült.
Mellesleg tök nem igaz, hogy a Rally Trophy játszhatatlan. Próbáltam FFB kormánnyal is, mit mondjak, katasztrofális a FF effekt, jobban jársz, ha billentyűvel játszol, full érzékenyre állítva.
Megfelelő gyakorlással, és jó beállítással a Stratos-t is meg lehet lovagolni akármilyen pályán. Csak kis érzék kell hozzá, meg türelem. -
#24 rally masters?az mikori game?
nem master rally? -
#23 najah meg sztem a colinba... -
#21 hmmm
azért mondtam mert lehet hogy reális , de ezáltal jáőtszhatatlan. Márpedig aa legelső szempont EZ. télleg hujeséget mondhattam ha igy leokádttatok..jo nagy sulyuk lehetett, de akkor dontsek el hogy reális de játszhatatlanm vagy nem annyira reális de játszahtó.
sajnos az előbbi lett... -
#19 Plussz amíg nem tud hátsókerekes gépet vezetni, addig próbálkozzék elsőkerekessel. -
#18 és nem több problémája
innen kimaradt egy LENNE -
#17 Nem ért hozzá a gyerek, na ez van.... Ha tudná mi az a felfüggesztés, akkor keményebbre állítaná, és nem több problémája a "belengés"-sel. -
#16 Hát már bocs. Mégis hogyan beszélhetsz irrealitásról? Talán ültél már bármelyik választható autóban igazából? Vezetted bármelyiket is rally versenyen? Mert ha nem, akkor gőzöd nem lehet, hogy ezeknek az autóknak milyen súlyuk volt és hogyan reagáltak a kanyarokban. Tehát akkor semmiféle alapod nincs reálisnak vagy irreálisnak kijelenteni ezt a játékot. -
#15 ez a game gy nagy rakás szar. tulságosan beleng a kaztni. irreálisan:! -
#14 Hi!
Próbállta valaki a RT-t lan-ban?
Mert mi kipróbáltuk, de egyszerre a 2 versenyzőnél több nem indulhatott. A többit ledobta a server. Ez is a cd-key miatt van? (Mármint a hiánya miatt) vagy szar a netkód? -
Anee #12 hát csak remélni lehet hogy a minőséget csiszolják -
UnConnecteD #7 pigu, nekem Tb1400 + Asus V7700 pro + 256 SD se eleg hozza -
#4 Az egész gép szar, dobd ki gyorsan. -
Anee #2 nem kell beírni semmit nyomsz okot -
peter31 #1 Rally Trophy Cd-key kellene...
segítsetek
köszi
p