67
  • magus
    #67
    öhmm, plz forditsátok le az ISOnewseset meg többit mert nem értem.
  • tomcs
    #65
    DoD..hat igen, ezt a nevet nem is tudom mikor lattam eloszor, elso cd-rom meghajtom megkerult, akkoriban (ez mar kb 7-8 eve volt) jartak kozkezen kulonfele warez cd-k, ott lattam oket eloszor, nem akartam elhinni hogy ez tenyleg igaz es veguk..

    Ha jol veszem ki a hirbol, a Razor1911 pedig abbahagyja, orokre. ok se tegnap kezdtek, rengeteg release van az o nevuk mellett is, hat ezutan meg nem lesz.

    Lenyeg az egeszben, ha van egy tobb szazezer forintos profiknak szant program, es en azt letoltom hogy megnezzem, megtanuljam hasznalni, satobbi azzal szerintem se karositom meg a ceget aki kiadta, mert en semmilyen korulmenyek kozott nem vennem meg otthonra azt a programot. tulajdonkeppen nincs is ra szuksegem. persze letoltom mert erdekel, hobbiszinten nezegetem, kiprobalgatom, es kesz. semmi olyat nem csinalok vele amire keszult. ennyi erovel azt is lehetne mondani hogy elloptam az autogyar szellemi termeket mert kiraktam a szobam falara 1 bmw-s posztert amit en nyomtattam. mas kerdes hogy en is az illegalis szoftverfelhasznalas ellen vagyok, ha egy ceg komolyan hasznal valamit, es penzt keres vele, akkor igenis fizesse ki, mert a programozok megdolgoztak erte, nyuljon le belole barmennyit a forgalmazo stb, az ilyenek tenyleg megkarositjak azt aki a programot kiadta. viszont a ceges masolatok hogy keszulnek? vesznek 1 azaz egy db cd-t a legolcsobb licenccel es azt felrakjak sok-sok gepre, szoval ilyen modon tenylegesen lopott szoftverek tobbsegehez semmi kozuk a warez csoportoknak, aki az ilyeneket elkoveti meg azt se tudja altalaban hogy mi az az ftp. de a cegek altalaban tudnak kenopenzt fizetni, magas beosztasban dolgozo rendorismerosokre utalni, satobbi mig az "alsoteheneszbiharmajosi pistike, aki az uj 3d studio max-al csinalt szep fenylo teaskancsokat es kirakta az internetre hogy a jozsi a szomszed falubol is lathassa" meg eleg konnyu fogas, ugymond nem lo vissza, es szepen fel lehet sorolni, ezt is, ezt is ellopta, ennyi es ennyi a kar. tenyleg lehetne rengeteg ertelmesebb dologra osszpontositani azt a rengeteg eroforrast amit ebbe oltek, mint hogy listat keszitsenek sok ezer dollar nem letezo karrol es ezt az ujsagok megirjak, valamint par ember, akik onzetlenul csinaltak eveken keresztul a bortonbe keruljon
  • D3t0nat0r
    #64
    Bazze, most nem azt mondom, hogy én híve vagyok a bűnözésnek, de Afrikában és a szegény országokban naponta több ezren halnak éhen, és akkor ilyen f@szságokkal foglalkoznak, hogy a buzi M$ nek és társainak még több pénze legyen! Undorító!
  • Frank99
    #60
    Gyermekprostitúció: naponta 3000 új áldozat
    Az UNICEF konferenciáján terrorizmusnak és emberiség elleni bűntettnek minősítették a gyermekek szexuális kizsákmányolását.
    Összesen mintegy 250 millió gyermeket használnak ki ily módon.

    Pl. lehetne ezzel is foglalkozni,kedves FBI!
  • Frank99
    #59
    Ha így nyomultak és nyomoztak volna a fasz Bin Laden és társai után, akkor nem pusztult volna el a WTC!!!
    Nálunk is sorolhatnám, amik után lehetne nyomulni, helyette itt is állandóan basztatják a magánszemélyeket...Fuck You!
  • radical
    #58
    A spanyolviaszt nem, de aki a fejedre szarik az én vagyok...
    Egyébként meg ki a pöcsöm vagy?
    Ha 2 klikknél mélyebbre látnál a neten akkor tudnád hogy razziák voltak és lesznek is. Ilyenkor sokan lebuknak még többen beszarnak de pár hét múlva megy tovább a szekér. Úgyhogy most is lesz valahogy.
  • radical
    #55
    Na EZ egy megaLOL. Hidd el ebből ami itt van egy szót se értenek... Vagy nem erre a fórumra gondoltál?
    A scene meg nem halott hanem átszerveződik.
  • TWN
    #54
    Előzetes Carnivore hír után már éppen logikus volt egy hasonló érdekes lépés -.-. Nem lenne 1*űbb statisztikát kirakni erről? Amúgy meg: én is félek attól, hogy a felhúzott kotonom kék képernyővel fog visszanézni rám.. Hát legyen minden nap csütörtök?
  • marque
    #49
    egy magyar vonatkozású adalék: a www.chromance.com is shutdown-olt..
  • mikike
    #27
    vicces amit írsz

    főleg ha figyelembe vesszük hogy a négerek öldöklésért ugyanazt a büntetést szablyák ki mint warezolás miatt

    úgy látszik nagyon nagyon sokat ér ez a szellemi termék dolog (amiben meg főleg pláne, hogy nem is a programozóé lesz a termék /aki írta!!!/ hanem a cégé ahol dolgozik)
  • Break
    #25
    a microsoft meg dögöljön meg!
  • Break
    #24
    rohadt mocskok! mi az, hogy bármilyen wwarez site-ot is megszüntetnek. rohadjanak meg!!! sokak mondták már, de igazuk van, inkább binladent kapnák el, nagyobb siker(élmény)ük lenne!!!
  • radical
    #19
    (Nyasgem akkor megyek máshova...)
  • radical
    #18
    Névtelenpöcs lécci küldd el mailbe amit beraktál ide de a nagyképességű cenzorok kiszedték, mert nem tudtam végigolvasni. Esetleg ha van URL az is érdekelne.
  • radical
    #17
    Amit nagyon sajnálok az a TheFrail, jó release-ik voltak. De úgyis lesz más.
  • shabba
    #13
    "A nagyon jól szervezett, sejtszerűen felépített bünözőcsoport..."

    Persze mint a terroristák. Nagyon egy kategória . Az egyik felrobbantja magát és azzal embereket gyilkol, meg repülőket vezet felhőkarcolókba és ezrével öli az emberek, a warezoló meg pénztelen, de az informatika inránt érdeklődő embereknek ad lehetőséget hogy programokhoz jussanak, kipróbálják(gyakran ezzel az adott szoftwaregyártó cégnek jövendőbeli ügyfelet szerezve). Ez tényleg azonos? Gondolom a büntetési tételek is azonosak lehetnek. Ja és nem is beszéltünk a drogokról, a szervezett bűnözésről, a nagyértékű sikkasztásokról, stb, amiről már korábban valaki említést tett. De sok szabad ideje van az igazságszolgáltatásnak odaát. Persze a a nagy halakat nehéz elfogni, lehet hogy ő utánuk is pillanatnyilag nyomoznak, de az a project 200 évre van tervezve, és csak 2201-ben tudjuk meg ki volt a maffiafőnök New-Yorban 2001-ben. Akkor meg már posztomusz a dolog.

    Nagy bajok vannak itt a jogrendel, meg a hozzáállásal. :(
  • Blackman
    #11
    Ez elképesztő! Nekem is van egy warez oldalam... most kezdjek el félni, hogy holnap kopogtat az FBI????? Nyakukba öntöm a kólát! ;)
  • rotator
    #10
    Na még a végén kiderül, hogy a KaZaA-t az FBI finanszírozta. :)
  • phil-co
    #9
    k....anyjukat%!
    nincs más dolguk?
    FBI...? Nevetséges,hogy ezzel foglalkoznak komoly (?)nyomozók éveken át.
  • fotel
    #6
    Képzelem mennyi lenne a nyereségük ha nem lenne warezolás - nem 10 hanem 20miliárd dollár

    nem tudom sajnálni őket
  • awender
    #5
    Nem tudom mit dicsekednek a dologgal. A marhak 2 even at frankon transzfereltek millio fajlt + most elkaptak azokat, akik ezeket terjesztettek.

    Ha mindezt 2 heten belul csinaljak, akkor azt mondom ugyesek, igy csak a laikusokat tudjak beetetni.