1012
-
#155 Ez egy engine techdemó, így az AI-ra nem fordítanak nagy figyelmet. -
#153 sztem pont nem... -
#152 Ez nem Wizzardnak ment, először el akartam magyarázni, hogy miért ilyen a játék, de aztán nem érdekelt :D -
#151 Én elhiszem miért lámáztál
add csak ide a demót:) -
#149 Csináltam egy csomó screenshotot, meg demot, de a screenshotokat fogom csak megosztani valszeg, mert az alacsony fpsem miatt (5-10 volt huzamosabb ideig is) nem bírtam célozni, és azt hinnétek, ilyen lámán távcsövezek :D
Majd rakom ki shotokat.
Egyébként volt, hogy megálltam a földet nézni, mert úgy belassult, hogy kilaggolt volna mindenki. Egyébként is volt egy ilyen, ott valamiért mindig belassul ez a gép.
Na majd még csinálunk multi-partikat! -
#148 Nyah ez jó volt! :))
-
#144 gyertek irc.extra.hu
#supergamez -
#143 és az újabbat honnan? -
#142 11perc?:))))))) -
#141 Leért.
Wilko: itt de ez egy régebbi verzió. De működik újabbal is. -
#140 3-an már vagyunk! Ja és elfelejtettem, hogy időközben erről a gépről már töröltem a SS2-t, tehát gyorsan töltöm újra! :) -
#138 nem:(
nekem csak 8tól lenne hangom... -
#137 asszem a hcgamerrol lelehet szedni! a rogert -
#136 #supergamez
#sg is invite only... -
#135 okesz megprobalok ott lenni szerintem ott is leszek! ja es legyen orok tolteny pls :) -
#134 Gareth, naja, I.C.ram, magus és aki még jönne, akkor fél hétkor mindenki szóljon be ide, és jöhet az irc.extra.hu-ra is #sg csatira, 7től kezdünk! :) -
#133 Gecók! :))
Megyek az SG multi-partik topicba, mert szabad a pálya 7-től 10ig :)) -
#132 Roger Wilko, letöltést nem tudok mondani, de király, és sztem kéne!
Most beszélem meg haverommal, hogy bemehetek-e hozzájuk koleszba, ott 1200-es ThunderBird 256 mega rammal, 20 mbiten; tehát csinálhatnék szervert, gyors connect-tel, wilko base stationt is!
Mindjárt jövök, hogy megengedi-e... cserébe asszem el kell mennem vele este a Bank Dancing Hallba, de egy kis kockulás, szgép güzülés után ez még csak nem is gond.. :-) -
#131 honnan lehet lkeöleni?amugy pénteken nem az enyém a mkikrofon
csak várjuk meg egxymást és kész sztem... -
#130 olyan progi amivel mikrofon segitsegevel tudunk beszelni jatek kozben es nem lassitja a jatekot egyaltalan! -
#129 voice com? -
#128 de szerintem ez s jo moka hogy split screen :) de ez csak olyan 41462"-os monitorral elvezheto igazan :) -
#127 en is en is AKAROK!!! es jo lenne valami voice com is hogy tudjunk kozben dumcsizni :) -
#126 Dikkma!
Péntkene este jössz az elejétől coopba? -
#125 Nem próbáltam. De elég gázul hangzik :)) -
#121 Az öngyilkos fickó egy egy health-os olyan fehér pénzérme szerű izé, az olyanokért megéri bemenni a sarkokba, felszedés után ált. megjelenik még valami, vagy páncél, vagy ellenfél; azt az eyest véletlenül felszedtem, és lett két szem az égben. Meglőttem, és tényleg nagy bombaman lett :) -
#120 ezek hol vannak? -
#119 ja es valami logika alapjan kellett volna szedszedni mert ezt csak loni kellett :) -
#118 szerintem a legkiralyabb dolog az ha orok toltenyre rakjak a szervert! akkor a minigunnal kegyetlen jol lehet irtani :) -
#117 az nagyon kemyen volt! :)) a legdurvabb a raktevaetos hoember volt :) -
Gareth #116 Hmm... azt hiszem ez az utolsó pár komment tudatja velem, hogy játszam még egy párszor végig a gámát :o)))))
Sajna most azonban nincs rá időm, így is csak Easy-n vittem végig egyszer kb... 8-10 óra alatt. Tényleg ennyire rövid lett a stuff?
Szvsz nekem az egyik kedvencem a Jingle Bellses rész volt :o))))) -
#113 nagyon tetszett a jatek mert vegig vittem coopban! es kurva jo! volt a de a foellensegek eleg gyenguskak voltak! majdnem hogy kevesebb ido alat leszedtuk mint egy lepegetot orultem volna ha a fo fo ellenseg minimum akkor mint az 1-ben volt! :( de hat nem lett akkor sot meg a fele sem :( a palyak tenyleg nagyon jok! marha jo ugyessegi feladatokkal tuzdelve :)) kiraly volt de most egy kis idore asszem maradok a mohaanal majd talan kesobb :) -
#112 Double your gun, double your fun! :))
Asszem kooperativban már jártam ott, és az egy főellenségét egy pisztollyal szétszedtem. :) -
#109 Na most az van, hogy király!
Amikor elején játszottam vele, tetszett, de semmi extra. Inkább vártam, hogy már mohaa -zhassak, meg minden. De azóta egyre jobban tetszik!
Az egynél sokkal jobb, és nem gondoltam volna az egy megunása után, hogy én ilyen játékkal még ennyit tudok játszani. A kettő jobb, mert a távcsöves, és a lángszóró nagyon megdobja, az új ellenfelek is királyak, izom jó a pályatervezés (azért már mekkora az a cső, aminek a falán mindenhol gravitáció van???) és a zene is klafa.
Szóval, majd megunom, de egyenlőre egyre jobban tetszik!
A serious bomb az ö betűvel elérhető. -
#106 nem talalkoztam vele :( -
#104 Vszinű fullon vagy, egyébként a bombat a 0-val lehet elnyomni és mindenkit söpör akit látsz. Egyébként szerintem az 1 sokkal jobb volt. -
#103 hát én kporóbáltam a mohaa-t
sztem, kurva jó
singleben jobb mint ez. Meg multiban is
de más stilus. mindkettő jóó szerintem csak más... -
#102 van egy serious bomba
de nem lehet felvenni
az mit jelent? -
#101 serious damage noveli a sebzesed 1.5 szeresere! a bomba alatt nem tudom mit ertesz? -
#98 na en is kiprobaltam kurva jo!! :)) csak kiprobalni akartam es elszaladt az ido :)) nagyon kiraly :)) langszoro a legjobb :)) de valamiert kilepett nekem hibauzenet nelkul :( csa ez akadalyozott meg hogy ne folytassam coopban a ket sraccal :) szerencsere ugyanis holnap iskola :)) na bye all majd holnap talakozunk :)