87
A játék neve: KREED!
-
#34 2000Mhz alatt nem csoda !!! -
#33 NEm lehet szarul megirva, ha 120 fps-eket megy...
PyRex -
K.András #31 azt mondom hogy direct ilyen...
de tudod nem kötekszem csak a véleményem mondom egyébként milyen idegen anyag lenne már viz-szerü?
Az ennyit bir a motor meg azt jelenti hogyha jol van megirva akkor sokkal szebb grafikát kapsz kisebb gépigénynel de ha szarul van megirva akkor lehet hogy csunya grafika mellet is nagy a gépigénye és ugye azt nem mondod hogy ez mindegy ugyanis ezt olyan embereknek kell eladni akiknek nem biztos hogy van bejárásuk a nasa-ba.............. -
#30 Bocs, de te vagy a fasz. Mi az, hogy ennyit bir a motor? Arra meg nem gondoltal, hogy direkt ilyen, mert az nem viz, hanem valami idegen folyadek? Elvben ugyanis foldonkivuliek ellen kell ugye harcolni... Faszert kell kotekedni mindenbe.
Pyrex -
K.András #29 Ne is haragudj de ez faszság....
-
K.András #27 az még szarabb de nem azért szar mert nem tudnák jobbra csinálni hanem ennyit bir ugy látszik a motor... -
K.András #25 na ez a baj hogy egy sima flatmirror van ott valami szar texturán -
#22 Nem látod a vízen vissza tükröződik az ablak és ott az űrben a nap.. sügér :) -
K.András #21 Ha rásüt a nap akkoor ott komoly gondok vannak ugyanis zárt térben van... -
#20 Hát mongyuk rásüt a nap jól :) vagy belesüt a szemébe és nem lát a víz alá... -
K.András #19 én is ezt mondom.... -
K.András #16 mondjuk én alulrol a negyedikre gondoltam..... -
K.András #15 Akkor mi van abban a medencében azt mond meg!
Nem viz akkor mi? -
#13 Ez a topic törölhető! :) -
#11 Valoban. A 4. kepen pocsek, mivel az nem viz... Az a 3. kepen van, ott viszont marhara jol nez ki.
PyRex -
#10 Sorry, nem neztem...
PyRex -
K.András #9 hát a negyedik képen a viz az nagyon pocsék.... -
#8 Hát ezek képek megérnek kettőt is... -
#7 nah megnezzuk, csekkolunk:) -
#6 Már van egy Kreed topic elég sok hozzászólással! Keresd meg! -
#5 Van már ilyen topik... -
#3 Picit szebb ez a Halo-nal, bar az sem semmi... Plane jatek kozben!
PyRex -
#1 Na ezt figyeljetek:
Egy orosz fejlesztocsapt keszul valamire, ami lehet, hogy a Doom3 nagy sikeret veszelyezteti. Erdemes a 2. kepen az FPS-t megnezni. Lehet, hogy ezek tudnak programozni??? Iszonyu brutal, illyen grafikat meg nem lattam FPS-ben...
PyRex