129
Na végre ... nem lesz több flood beszólás
-
#47 És csak a moderátorok olvashassák? :-D -
#46 hat akkor en mit mondjak, :) de a tudat hogy a csucson hagytam abba :) -
#45 Bizony bozony! Így én is elvesztettem a 7. helyemet, de legalább nem lesznek fent olyan emberek, akik 2 hét alatt hoznak össze 1k hozzászólást :/ -
#44 hát szerintem legtöbben nem azé halytottak annyira hogy aznap fennlegyenek a toplistán hanem hogy az örökranglistán legyenek fent -
#43 Okés, Lacc-ot mindenki szavazza meg PLZ !! :-DD
Aztán meg sztem is helyes volt, hogy levették a ranglistát, de NEM is a ranglistával volt a gond, HANEM a "Top 10 Fórumozó menüponttal", sztem "csak" azt kellett volna levenni, de nekem így is jó, bár nem díszeleg ott a nevem az Örökranglista 4. helyén, hüpp-hüpp :-))
-
Break #42 -
#41 De ez nem szemétség!!! Megérdemli, mert őstehetség!!! -
Break #40 legyünk szemetek, mi?? (legyünk!!) -
#39 HELYESLEM AZ ÖTLETED :-d -
#38 Az első szavazáson szavazzuk meg Lacc-ot! Had lássa a világ mekkora tehetség is ő logókészítésben -
tomcs #37 manualtoplista hehe :) -
#36 felőlem... de nem én csinálom a topicot :DD -
Break #35 ez nem rossz ötlet! megcsináljuk?? -
#34 kéne cinálni egy topicot ahova mindenki beírná hogy mennyi hozzászólásnál tart és hét végén összegeznénk :) -
Nuki #33 ST ma 12:25 | Válasz erre | #20
hát igen.
Szerintem is jó lenne ez amire gondolsz...
De mondjuk a türelmesebb emberek várnak két hetet és kész... Talán valamit az IP címmel kéne babrálni (de a felhasználót is bele lehetne keverni , és ez a két hét sem árt..) Magyarul:MINDEN :) -
Tomcat #32 Bazz pedig mán majdnem visszajutottam top10 be :)
logo top10 szvsz nem rossz ötlet
animált és álló= 2 kategória is jó ötlet
mozgó logók miatt lehetnek 6k a limit. Azt még a modemesek is kibírják valahogy...
-
#31 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem be kéne fagyasztani a top10et, és az új emberek már nem kerülhetnek be. :)
Vagy valami titkos helyen, a felhasználói infókban legyen egy top10. na! -
Break #30 jajjjjj, levették. én csak 6 után tudok lenni, most döbbentem meg. jajjjjj. pedig már csak 1000 hiányzott. :))) peh. és mi lesz helyette??? visszakerül, vagy nem? így üresen elég kopár! a logó méretét télleg jó lenne felvinni 8k-ra, vagy még többre :)))!!! -
#29 Jó és ha közben megváltoztatja a logóját???? Vagy hetente lehet váltani logót és hetente vége a szavazásnak? Najó döncsétek el ti.. :) -
#28 Ez nagyon jó! -
#27 Én is :)) -
#26 Az a lényeg, hogy mindig változzon vmi és akkor közös megegyezéssel lehet új témája a mivanfölülnek.
Akinek meg nem tetszik az asszociáció, az nem is igazi fórumozó és tutira mikroszkópikus méretű a szerszáma! -
#25 én lacc-ra szavaznék :D -
#24 :) -
#23 meg az is szar lenne hogy mindenki ram szavaz :) -
#22 nam=nap -
#21 szerintem minimum hetente kéne uj szavazás mer mindenki elsö nam szavaz aztán 3 hétig meg csak áll az egész... -
#20 Egyszerűen meg lehet oldani: a logo szavazást a fórum regisztrációhoz kell kötni, így egy regisztrált player csak egyszer szavazhat. Plusz belehegesztjük, hogy csak az szavazhasson, aki már legalább 2 hete regisztrált júzer :) -
#19 naesztetmostén nem értem :(
hogyhogy a modemesek 500* szavazhatnak te meg eccer? -
#18 nemegeszen... egy jo poll kodddal kilehet szurni hogy 1 gep akarhany ip cim = 1 szavazas... -
#17 Mondjuk a pontozásnam megvan az a hátulütője, hogy a modemesek 500 is szavazhatnak, én meg csak egyszer... -
#16 jovan de mozgologo kell :) legyen 2 versenyszam is legjobb mozgo meg legjobb allo -
#15 szerintem meg vigyuk le 2k-ra mer akkor csak szar logók lesznek és nekem is lesz esélyem mer ez a logó 2k-ba belefér :)) -
#14 ha telleg lesz logo ranglista vigyuk mar fel 8k ra a logo hosszat tuti ötletem van de nem fer be 4k ba :( -
#13 en csak 1 szer szavazok de 100 as szorzoval:) -
#12 ja de ugy kéne hogy mindenki csak 1* tuggyon szavazni. Mer biztos lesz olyan aki pl 100* szavaz egyes logókra -
#11 Ez a logó verseny nem hülyeség! Csináld meg ilyen pontozásos rendszerrel, hogy szavazni kelljen rá! Aztán ezt havonta lehetne cserélgetni.
Vagy nemes egyszerűséggel rakj oda reklámot! Ígyis a fórumba járnak a legtöbbne :) -
#10 jaja én is irom tovább. Büntetésből mégtöbb hulye topic-ot fogok nyitni a gumi-ba.
Upsz elszoltam magam... :) -
tomcs #9 en pl attol fuggetlenul irni fogom a szolancot meg az asszociaciot is mert miert ne, gumiszobaban tovabbra is orjongeni kell, satobbi. -
#8 :(((((( pedig már csak 1300 hozzászólás kellet volna hogy top 10-ben legyek :D